ZZP Nederland
Alles voor zelfstandig ondernemers

ZZP Nederland is met ruim 53.000 leden de grootste belangenorganisatie voor zzp'ers. Als lid kun je altijd terecht voor advies, informatie en profiteer je van talloze mooie voordelen. Bijvoorbeeld op verzekeringen. Of je nu starter bent, of al jaren meedraait in ondernemersland.

 • Kennis, kortingen en handige downloads
 • Eigen verzekeringskantoor
 • Strijden voor jouw belangen in de politiek

Vind eenvoudig alle informatie en dienstverlening die jij nodig hebt om succesvol te ondernemen op 1 plek!

Sluit je aan bij ZZP Nederland en profiteer

Zeker van je zaak
(Collectief) verzekeren

Als zzp'er ben jij je eigen vangnet en zijn de risico's die je neemt voor eigen rekening. Als lid van ZZP Nederland sta je er niet alleen voor. Zij hebben een team van ervaren en gecertificeerde adviseurs in huis. En omdat zij niet afhankelijk zijn van een maatschappij, is hun advies volledig in jouw belang. Zo ben jij altijd zeker van je zaak!

Exclusieve voordelen
Kortingen en gratis diensten

Talloze kortingen en voordelen, precies op de zaken die jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een gratis tankpas, korting op juridische documenten of het maken van een professionele website.

Eindeloze kennis
Informatie en downloads

Blijf niet zitten met vragen. De kennisbank staat vol met alle informatie die jij nodig hebt om succesvol te ondernemen. Of je nu op zoek bent naar uitleg over de Privacywet/AVG, op zoek bent naar een model opdrachtovereenkomst of een gratis online cursus boekhouden. En kom je er niet uit? Dan zit de helpdesk voor je klaar.

Zorgeloos zakendoen met KPN Kleinzakelijk

KPN Kleinzakelijk is voor de kleine ondernemer die groot denkt. Altijd en overal een deal kunnen afsluiten, jouw klanten helpen of gewoon je business draaiende houden. Op kantoor, thuis en onderweg.

Je wilt 'gewoon' verbonden zijn. Zonder poespas. Maar wel met service die jou als ondernemer begrijpt! Of je nu een zzp'er bent met een thuiskantoor of een winkeleigenaar.

Ervaar de kwaliteit van KPN met extra zakelijke service.

 • 24/7 bereikbaar voor ondernemers
 • Supersnel en stabiel internet tot 1Gbit/s
 • BTW-factuur: voor een simpele administratie
 • Geen BKR registratie
 • Gratis Toestelvervangservice, óók bij Sim Only!

Ook zorgeloos ondernemen? Bestel nu een Kleinzakelijk abonnement en ontvang een 3-jarig lidmaatschap op ZZP Nederland cadeau.

Altijd online

Internet is ontzettend belangrijk voor ondernemers. Dat weten wij als geen ander. Mocht er tóch een verstoring zijn, dan sturen we direct een koerier naar je toe met een Mifi router. Voor 17:00 gemeld = diezelfde dag weer online!

Professionele zakelijke service

Wanneer je belt voor advies, is het prettig om iemand aan de lijn te hebben die jouw situatie écht begrijpt. Met een zakelijk abonnement profiteer je van een speciale helpdesk voor ondernemers.

24/7 bereikbaar
voor ondernemers

Ondernemer ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarom staan we dag en nacht voor je klaar. Juist wanneer je ons écht nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Als je een nieuw 1- of 2-jarig Kleinzakelijk Mobiel of een 1- of 3-jarig Kleinzakelijk Internet (eventueel met TV & Vaste Telefonie) abonnement afsluit krijg je een 3-jarig lidmaatschap op ZZP Nederland als welkomstcadeau. Bovenop eventuele andere acties of kortingen.

Bijvoorbeeld: Je bestelt Kleinzakelijk internet en kiest voor een actie met korting. Je krijgt dan de korting op je abonnement én het lidmaatschap op ZZP Nederland cadeau!

Let op: Het gratis lidmaatschap geldt niet als je al lid bent van ZZP Nederland. Je kunt deze aanbieding dus niet gebruiken om te verrekenen met jouw huidige lidmaatschap.

Als je een 1- of 2-jarig Kleinzakelijk Mobiel of een 1- of 3-jarig Kleinzakelijk Internet (eventueel met TV & Vaste Telefonie) abonnement afsluit ontvang je een e-mail met een speciale link. Via die link kun je je gratis aanmelden.
Nee, dat bepaal jij zelf. Na jouw bestelling sturen we je een e-mail met een speciale link. Hiermee kun je je gratis aanmelden voor ZZP Nederland als je dat wilt. Wil je toch geen lid worden? Dan hoef je verder niks te doen.
Jazeker! Je kunt je dan alleen niet aanmelden via de website. Stuur een e-mail naar administratie@zzp-nederland.nl. Je ontvangt dan een inschijfformulier waarmee je je kunt aanmelden.
Ja, alleen kan er maar 1 persoon van de VOF aangesloten zijn. Zodra er gebruik gemaakt wordt van bijvoorbeeld een juridisch abonnement moet je er rekening mee houden dat je je hiervoor persoonlijk moet aanmelden.
Er is een opzegtermijn van 1 maand. Houd hier dus rekening mee als je jouw lidmaatschap weer wilt opzeggen.
 • Het actieaanbod geldt voor nieuwe klanten, die zich abonneren op een nieuwe Kleinzakelijke Internetverbinding van KPN, al dan niet in combinatie met interactieve TV, of een mobiele telefonie aansluiting.
 • Je kunt ook gebruik maken van de actie wanneer je als bestaande klant andere KPN Kleinzakelijk producten bijsluit zoals een internetverbinding of een nieuw mobiel abonnement, of jouw Kleinzakelijke aansluiting verlengt. Bij twijfel doet KPN uitspraak. Je kunt hier geen rechten aan ontlenen.
 • Indien je op of na 1 Maart 2022 een ZZP Nederland lidmaatschap hebt of had, kom je niet in aanmerking voor de actie van een 3-jarig gratis lidmaatschap. Het is dus niet toegestaan je lopende ZZP Nederland lidmaatschap te beëindigen en gebruik te maken van de gratis lidmaatschap actie. Als je voor 1 Maart 2022 je lidmaatschap hebt opgezegd kun je wel gebruik maken van de gratis lidmaatschap actie.
 • Indien je al een ZZP Nederland lidmaatschap hebt, dan kun je medio juni gebruik maken van een leuke actie. Ook als je nu al bestelt. Schrijf je in om op te hoogte te blijven.
 • Je dient het gratis ZZP Nederland lidmaatschap zelf te registreren via de aanwijzingen in de bevestigingsmail.
 • Je kunt slechts 1 maal van de actie gebruik maken (i.e. het gratis ZZP Nederland lidmaatschap).
 • Indien je jouw KPN bestelling annuleert of deze wordt opgezegd, behouden we het recht om jouw ZZP Nederland lidmaatschap te annuleren.
 • Het actieaanbod gratis lidmaatschap is geldig in combinatie met andere acties.
 • KPN heeft het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen of voortijdig te stoppen met de aanbieding.
 • Actieaanbod is alleen geldig i.c.m. een abonnement met een looptijd van 12, 24 of 36 maanden.
 • De korting en/of financieel voordeel kan nooit in geld worden uitbetaald of worden verrekend met andere producten en/of diensten, zowel aan KPN zijde als die van ZZP Nederland.
 • KPN behoudt zich het recht voor te allen tijde jouw deelname aan de Actie te beëindigen indien je op enige wijze in strijd handelt met deze voorwaarden of enige wettelijke toepasselijke bepaling, zonder dit vooraf aan je te melden, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht en zonder dat KPN of ZZP Nederland hiervoor aansprakelijk kan worden gehouden.
Een Mifi router zet het signaal van het mobiele netwerk om naar een wifi signaal. Wanneer jouw vaste internetverbinding om wat voor reden dan ook verstoord is, kun je dan verder werken op het mobiele netwerk.

Onze internetverbinding is stabiel en betrouwbaar, maar als ondernemer is een vangnet van levensbelang. Heb je een zakelijke internetverbinding en is er tóch een verstoring? Wanneer je de storing voor 17:00 meldt ben je diezelfde dag weer online! We sturen dan direct een kourier naar je toe met een Mifi router. Hier betaal je niets extra's voor.

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?
Onze adviseurs staan voor je klaar.