Emigreren

Alles wat je moet weten over emigreren

Verhuizen naar het buitenland, dat is een hele stap. Je vertrekt naar een ander land. Misschien tijdelijk, misschien voorgoed. Wij leggen je uit wat je bij KPN moet regelen als je gaat emigreren.

Als je verhuist naar het buitenland, dan wordt je contract beëindigd op de datum waarop je emigreert. We brengen geen kosten in rekening voor de rest van je contractperiode. Als je een abonnement met toestel hebt, dan betaal je wél de afkoopsom voor je toestel. De kosten van je abonnement worden gecrediteerd. Als je een Sim Only abonnement hebt, dan wordt het restbedrag gecrediteerd.

Voorwaarden
Je kunt bewijzen dat je gaat emigreren. Hiervoor heb je de volgende gegevens nodig:
- een bewijs van uitschrijving bij de gemeente of je arbeidscontract in het buitenland of een verklaring van je studie instelling in het buitenland
- je klantnummer
- je contactgegevens

Deze gegevens stuur je als bijlage per e-mail aan opzeggen@kpn.com of per brief.

Per brief:
KPN Klantenservice t.a.v. Opzeggen   
Postbus 235  
2400 AE Alphen aan den Rijn

Wat gebeurt er nadat ik alles heb opgestuurd?

Als wij alles hebben ontvangen, controleren we je gegevens. Wat gebeurt er dan?

  • Je krijgt een bevestiging.
    Nadat het bewijs van uitschrijving is goedgekeurd en je het contract hebt opgezegd, ontvang je binnen 1 week een bevestiging per e-mail.
  • Je KPN apparatuur terugsturen. Heb je nog apparatuur van KPN? Bij je abonnement krijg je apparatuur van KPN in bruikleen (deze apparaten zijn dus niet van jou, maar van KPN). Omdat je gaat emigreren moet je de apparatuur terugsturen naar KPN. Lees hier hoe je KPN apparatuur retour stuurt. Het terugsturen van apparatuur is gratis.

Kom je er niet uit?

Via chat kunnen we je het beste helpen. Wij zijn van 08.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar

Wacht op een medewerker