Samsung Galaxy Note8

Sorry, de Note8 is niet meer beschikbaar.

Andere Samsung Galaxy's

De nieuwe Samsung is er! Check de Samsung Galaxy S21, Samsung S21+ en Samsung S21 Ultra.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21+
Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy A52

Oneindig veel scherm op jouw Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note8 heeft een super AMOLED Infinity Display van maar liefst 6,3-inch. Say what?! Nou gewoon: heel veel scherm, haarscherp beeld en spetterende kleuren. Het scherm van de Note8 loopt door tot over de randen, net als bij de Galaxy S8. Dit betekent nóg meer ruimte om te kijken, lezen en tekenen. Met zoveel scherm is er natuurlijk geen plek voor een home-knop aan de voorkant. Daarom zit de vingerafdrukscanner van de Note8 aan de achterkant.

Schrijven, tekenen, tappen en swipen met de S-Pen

Vind jij het bedienen van je smartphone met je vingers niet altijd 'je van het'? Dan is de S-Pen wat voor jou. Dit is een innovatieve pen speciaal voor smartphones waarmee je nauwkeurig kunt schrijven, tekenen, tappen en swipen. Het is net een echte pen, maar dan slimmer. Ook zijn er veel apps beschikbaar waarbij de S-Pen een handige tool is. Met S-Pen Translate, bijvoorbeeld, kun je losse woorden en complete zinnen vertalen!

Dubbele camera voor scherpe foto's en video's

Maak jij graag foto's en video's met je smartphone? Dan is Samsung jouw merk! De Samsung Galaxy Note8 heeft een 12-megapixel dubbele camera aan de achterkant met Optical Image Stabilization (OIS) op zowel de groothoeklens als de telelens. Daarmee kun je niet één, niet twee, maar drie keer optisch inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Hoe scherp is dat?!

Levendige video's in 4K!

Ben je meer van de bewegende beelden? Ook dan zit je goed bij Samsung. Want met de Note8 schiet je video's in 4K, zelfs bij weinig licht. Zo maak jij van al jouw belevenissen levendige herinneringen en social media posts. #like!

Android op jouw nieuwe Samsung Galaxy Note8

Android is de verbinding tussen jou en jouw Samsung Galaxy Note8. Wereldwijd draait meer dan 85 procent van de mobiele apparaten op Android: Google’s mobiele besturingssysteem. Android is gebruiksvriendelijk en zeer goed te personaliseren. Met een scala aan handige en leuke Android applicaties haal jij alles uit jouw Samsung Galaxy Note8.

Headphones van AKG voor ultra-helder geluid

Luister jij graag muziek via jouw smartphone? Ook dan zit je goed bij Samsung! Want de Note8 wordt geleverd met headphones van AKG. Deze innovatieve headphones leveren een helder en evenwichtig geluid over het hele audiospectrum. Zo kun jij optimaal losgaan op jouw favoriete hitjes en beleef je video's games intenser dan ooit tevoren!

Meer informatie over onze Samsung producten.

Andere topmerken bij KPN