Samsung Galaxy Note8

Nu: Gear VR Pack t.v.w € 119,- cadeau én € 50,- retour!


Galaxy Note8 - 6,3 inch display


Samsung Galaxy Note8


Kleuren

Kleuren Note8


Opslagruimte


Bekijk prijzen en levertijden


Samsung Galaxy Note8


De Samsung Galaxy Note8 heeft een futuristisch design, oneindig veel scherm en een dubbele 12-megapixelcamera. Deze fantastische smartphone wordt geleverd met de handige S-Pen. Hiermee kun je schrijven, tekenen, swipen, tappen en nog veel meer. Alle ins en outs over de Samsung Galaxy Note8 lees je hieronder.

Samsung cadeautjes van KPN voor jou:

cash back actie Note8

Tijdelijk € 50,- retour!

Koop jij de periode van 4 december 2017 t/m 4 februari 2018 een Samsung Galaxy Note8 met abonnement bij KPN? Dan krijg je 50 euro retour!


Check de actievoorwaarden op de Samsung promotiepagina.

Gear VR Note8

Cadeautje van KPN: Gear VR Pack t.w.v € 119,-!

Koop jij in de periode van 6 november 2017 t/m 7 januari 2018 een Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8+ met abonnement bij KPN? Dan krijg je van ons een Gear VR Pack ter waarde van 119 euro cadeau (bovenop de 50 euro cash back)!

Deze actie is exclusief bij KPN!
Check de actievoorwaarden op onze KPN promotiepagina.


Scherm Note8


Oneindig veel scherm op jouw Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note8 heeft een super AMOLED Infinity Display van maar liefst 6,3-inch. Say what?! Nou gewoon: heel veel scherm, haarscherp beeld en spetterende kleuren. Het scherm van de Note8 loopt door tot over de randen, net als bij de Galaxy S8. Dit betekent nóg meer ruimte om te kijken, lezen en tekenen. Met zoveel scherm is er natuurlijk geen plek voor een home-knop aan de voorkant. Daarom zit de vingerafdrukscanner van de Note8 aan de achterkant.

Schrijven, tekenen, tappen en swipen met de S-Pen

Vind jij het bedienen van je smartphone met je vingers niet altijd 'je van het'? Dan is de S-Pen wat voor jou. Dit is een innovatieve pen speciaal voor smartphones waarmee je nauwkeurig kunt schrijven, tekenen, tappen en swipen. Het is net een echte pen, maar dan slimmer. Ook zijn er veel apps beschikbaar waarbij de S-Pen een handige tool is. Met S-Pen Translate, bijvoorbeeld, kun je losse woorden en complete zinnen vertalen!


Camera Note8


Dubbele camera voor scherpe foto's en video's

Maak jij graag foto's en video's met je smartphone? Dan is Samsung jouw merk! De Samsung Galaxy Note8 heeft een 12-megapixel dubbele camera aan de achterkant met Optical Image Stabilization (OIS) op zowel de groothoeklens als de telelens. Daarmee kun je niet één, niet twee, maar drie keer optisch inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Hoe scherp is dat?!

Levendige video's in 4K!

Ben je meer van de bewegende beelden? Ook dan zit je goed bij Samsung. Want met de Note8 schiet je video's in 4K, zelfs bij weinig licht. Zo maak jij van al jouw belevenissen levendige herinneringen en social media posts. #like!


Android Note8


Android Nougat op jouw Samsung Galaxy Note8

De Samsung Galaxy Note8 wordt ondersteund door Android Nougat en de super snelle Snapdragon 836 processor. Hiermee draai je met gemak meerdere apps naast elkaar in verschillende vensters. Zo kun je WhatsApp, Facebook, Instagram en je lievelingsgames tegelijk open hebben op het oneindig grote scherm van jouw nieuwe Samsung Galaxy Note8.


Headphone Galaxy Note8


Headphones van AKG voor ultra-helder geluid

Luister jij graag muziek via jouw smartphone? Ook dan zit je goed bij Samsung! Want de Note8 wordt geleverd met headphones van AKG. Deze innovatieve headphones leveren een helder en evenwichtig geluid over het hele audiospectrum. Zo kun jij optimaal losgaan op jouw favoriete hitjes en beleef je video's games intenser dan ooit tevoren!

Meer informatie over onze Samsung producten.

Andere Samsung Galaxy toestellen


Galaxy S8

Galaxy S8 en S8 Plus


Galaxy S8

Galaxy S7

Galaxy S7


Galaxy S7

Galaxy A5

Galaxy A5


Galaxy A5

Galaxy J5

Galaxy J5 en  J3


Galaxy J5


Beleef Samsung Galaxy Note8:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Mobiel

Samsung Gear VR Pack cadeau én € 50,- euro retour!

Mobiel

Welke Samsung smartphone past bij mij?

Mobiel

5 redenen om nu een Samsung smartphone te kopen