Jouw voordelen

met multiroom wifi van KPN

Gemakkelijk installeren
De SuperWifi punten van KPN sluit je direct aan op het stopcontact. Zo geniet je in een mum van tijd van multiroom wifi, zonder gedoe met kabels.

Overal de beste snelheid
Dankzij multiroom wifi werken de SuperWifi punten slim met elkaar samen. Zo ontvangt ieder apparaat altijd de hoogst haalbare snelheid.

Sterk en stabiel
Multiroom wifi zorgt voor het beste bereik. Geen last meer van bufferen tijdens het streamen of lag tijdens het gamen.

Wat is multiroom wifi?

Multiroom wifi (of mesh wifi) is de nieuwste manier om jou van supergoed draadloos internet te voorzien. Een multiroom-netwerk bestaat uit meerdere wifi-punten die ieder een wifi signaal uitzenden. Samen zorgen deze punten overal in huis voor een stabiel wifi-signaal.

Multiroom wifi thuis met KPN SuperWifi

Met de SuperWifi punten van KPN maak je thuis eenvoudig je eigen multiroom netwerk. Met behulp van de KPN Thuis app kun je de installatie stap-voor-stap doorlopen. Zo regel je moeiteloos de best mogelijke wifi bij jou thuis! Kom je er toch niet uit? Dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Altijd goede wifi
mét of zonder multiroom wifi systeem van KPN

kpn Superwifi met multiroom wifi

De beste wifi, overal in huis.

 • Mesh multiroom wifi technologie
 • Veilige en betrouwbare apparatuur
 • Overal de optimale snelheid
 • Draadloos aan te sluiten
 • Eenvoudig te installeren met de KPN Thuis app

Nu 2 KPN SuperWifi punten t.w.v. 199,- cadeau
Alleen i.c.m. een 1-jarig internetabonnement. Excl. 25,- eenmalige aansluitkosten.

nb

KPN Wifi zonder multiroom wifi

Goede & stabiele wifi, zoals je van ons gewend bent.

 • Standaard bij Internet van KPN
 • Een betrouwbaar en veilig modem
 • Toegang tot de Wifi Manager, om zelf je wifi te verbeteren

Nu 6 maanden Internet en TV voor 35,- per maand
*Daarna vanaf 52,50 per maand. I.c.m. een nieuw 1-jarig abonnement en excl. 25,- eenmalige activatiekosten..

Overstappen?
Wij regelen alles voor je!

Geen multiroom wifi bij je huidige provider?
Stap zorgeloos over

Met de KPN Overstapservice switch je moeiteloos van je huidige internetprovider naar KPN. Wij regelen alles en zorgen dat je geen dag zonder internet of TV zit.

 • Wij zeggen je huidige abonnement(en) op
 • Geen dubbele abonnementskosten
 • Geen dag zonder internet en TV

Zet de overstapwekker
en krijg een seintje als je kunt overstappen

Voor als jouw huidige contract nog loopt, maar je wél graag wil overstappen.

Wat anderen vinden van
Multiroom wifi met kpn SuperWifi★★★★ (4/5)

Berbiebern

Tweakers community lid
15 januari 2020

Iedereen kan overweg met deze KPN Super Wifipunten. De verbinding is beter dan verwacht en de plekken waar ik geen wifi had zijn nu voorzien van bandbreedte.

★★★★★ (5/5)

StefanJeroen

Tweakers community lid
16 januari 2020

Een wifiversterker die doet wat het moet doen zonder enige ingewikkelde installatie. Voor personen met weinig technische kennis is dit een uitkomst. De KPN Thuis app neemt je stap voor stap mee door het installatieproces waardoor je in een mum van tijd bandbreedte door het hele huis realiseert.

★★★★ (4/5)

GijsbertW

Tweakers community lid
14 januari 2020

De KPN draadloze Wifi versterkers zijn beter dan verwacht, het enige nadeel is soms het configureren, ik heb deze op een wat oudere experia box aangesloten wat niet altijd lekker gaat. Voor de rest is het bereik van deze wifiversterkers beter dan verwacht en dus zeker aan te raden.

Veelgestelde vragen over multiroom wifi

Wifi 6 is de niewste versie van het wifi-protocol. Deze versie zorgt er voor dat jouw internet nog sneller en stabieler zal zijn. Met name wanneer er veel apparaten tegelijkertijd actief zijn. Multiroom wifi (mesh wifi) zorgt er voor dat dit signaal door je hele woning wordt verspreid. Zo heb je overal goede wifi.
Mesh multiroom wifi is de officiele benaming voor multiroom wifi. Er is geen verschil tussen mesh wifi en multiroom wifi. Als een router mesh wifi ondersteunt dan weet je dat het apparaat gereed is voor multiroom wifi!
Om gebruik te maken van multiroom wifi heb je een internetabonnement van KPN nodig. Voor dit abonnement, betaal je evenveel als voor kpn Wifi. Om multiroom wifi te kunnen gebruiken, heb je twee SuperWifi punten nodig. Deze koop je eenmalig voor 199,- bij je internetabonnement.

Dat hangt af van jouw situatie. Als je momenteel geen problemen ervaart met wifi, dan is KPN Wifi waarschijnlijk voldoende voor jou. Merk je dat er ruimtes zijn waar het wifi signaal niet goed doorkomt? En wil je overal in huis ongestoort kunnen internetten, streamen en gamen? Dan is KPN SuperWifi (mesh multiroom wifi) zeker iets voor jou.

De wifipunten zijn gemakkelijk te installeren door ze op het stopcontact aan te sluiten. Met behulp van de KPN Thuis app kun je de installatie stap-voor-stap doorlopen.

Klanten van KPN kunnen de KPN SuperWifi punten bestellen via de webshop Apparatuur voor thuis. Zo creër je een multiroom wifi netwerk bij jou thuis.

Een andere vraag over (multiroom) wifi?

Ben jij nog op zoek naar het antwoord op jouw vraag? Onze klantenservice helpt je graag verder!

Op zoek naar iets anders?

Wifi 6

KPN bereidt zich voor op Wifi 6, de nieuwste wifi-technologie. Maar wat is Wifi 6 en wat heb je er aan?

KPN Glasvezel

Benieuwd naar de voordelen van glasvezel van KPN? Lees meer over wat glasvezel is en wat je ermee kunt doen.

Internet

Met internet van KPN ben verzekerd van razendsnel en betrouwbaar internet. Lees meer over KPN internet en onze abonnementen.