Bekijk en vergelijk Glasvezel Internet van KPN

Glasvezel Consumentenbond
Beste alles-in-1 provider

KPN Glasvezel als beste getest door de consumentenbond (januari 2019).

Razendsnel internetten glasvezel
Razendsnel internetten

Razendsnel muziek streamen, bestanden downloaden en gamen.

De hoogste constante kwaliteit
De hoogste constante kwaliteit

Met KPN Glasvezel geniet je zorgeloos van Internet en TV in de hoogste kwaliteit.

Razendsnel internetten
Met Glasvezel Internet van KPN

Wat is Glasvezel Internet?

Wat is Glasvezel Internet?

Met glasvezel internet van KPN up- en download je supersnel. Zelfs als je tegelijk van het internet gebruik maakt gaat het uploaden van grote bestanden, het spelen van jouw favoriete game of het downloaden en streamen van muziek razendsnel.

Heb ik Glasvezel Internet thuis?

Heb ik Glasvezel Internet thuis?

In steeds meer plaatsen wordt glasvezel aangelegd. Bekijk via onze postcodecheck of glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Zo kun je zelf eenvoudig controleren of jij gebruik kan maken van de voordelen van glasvezel.

Doe de postcodecheck
Vergelijk glasvezelsnelheden

Vergelijk glasvezelsnelheden

Beschikt jouw adres over glasvezel internet? Dan krijg je het internet gratis via een glasvezelverbinding geleverd. Je kunt deze snelheden uitbreiden op de standaardsnelheden van de Internet en TV-pakketten.

Vergelijk pakketten

Wat zijn de voordelen van Glasvezel Internet?
Ontdek de mogelijkheden

Je eigen netwerk

Stabiel en snel met het hele gezin

Het grootste voordeel van een glasvezel abonnement is dat je internet altijd stabiel en snel is, ook al is je hele gezin online. Je internetsnelheid wordt niet verstoord door externe factoren, zoals de afstand tot de wijkcentrale of het internetgedrag van je buren. Jouw internetsnelheid is altijd stabiel.

Nog sneller dan kabelinternet

Nóg sneller dan kabelinternet

De snelheid van kabelinternet ligt meestal rond de 50 á 60 Mbit/s, terwijl glasvezel internet begint bij 100 Mbit/s en kan oplopen tot wel 500 Mbit/s. Dit betekent dat je bij glasvezel internet kunt profiteren van sneller en constanter internet ten opzichte van kabelinternet.

Supersnel gamen met Glasvezel

Supersnel gamen met Glasvezel

Wil je nog sneller gamen en meer winnen? Upgrade dan nu naar Glasvezel Internet van KPN. Dan heb je razendsnel en stabiel internet. Zo kun jij ongestoord je games winnen, terwijl anderen in huis de nieuwste series streamen of razendsnel internetten.

Vergelijk pakketten

Glasvezel Internet ook in jouw buurt?
Op steeds meer plaatsen beschikbaar

Glasvezel in jouw buurt

Glasvezel in jouw buurt

Op dit moment wordt in steeds meer plaatsen glasvezel aangelegd. Is glaszevel al beschikbaar in jouw buurt? Bekijk waar nu glasvezel beschikbaar is, en waar je binnenkort gebruik kan maken van de voordelen van glasvezel.

Overstappen naar KPN

Overstappen naar Glasvezel

Als je overstapt van provider wil je gewoon blijven internetten en tv-kijken. Dat snappen we! Stap je over naar glasvezel van KPN dan kom je met de gratis overstapservice daarom geen dag zonder internet en tv te zitten.

Stel zelf je internetpakket samen

Binnenkort Glasvezel op jouw adres?

Doe hier de glasvezelcheck. Komt er Glasvezel op jouw adres? Dan wil jij natuurlijk als eerste genieten van dit razendsnelle internet. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Snel, sneller...Glasvezel!
Weetjes over Glasvezel van KPN

Betrouwbaar en stabiel netwerk
Daarom zit je goed bij KPN

Alles wat je wilt weten over Glasvezel Internet
Vind hier je antwoord:

Wij maken gebruik van de nieuwe glasvezeltechnologie PON. Hierbij wordt de lijn gedeeld, maar is er geen snelheidsverlies als er meerdere mensen tegelijk online zijn. Zo wordt de verbinding nergens onderbroken of vertraagd. Dit is een van de grootste voordelen van glasvezel en zorgt ervoor dat jij optimaal kunt genieten van razendsnel internet.
Nee, je kan met zoveel apparaten op het netwerk als je wilt. Je kunt zelfs op verschillende apparten tergelijkertijd programma's in HD kwaliteit kijken. Zelfs als je tegelijk gebruik maakt het internet kun je optimaal blijven genieten van razendsnel internet.

Doe de postcodecheck om na te gaan of jouw huishouden gebruik kan maken van glasvezel.

Wanneer er op jouw adres glasvezel internet mogelijk is, dan krijg je je internet automatisch via deze verbinding. Vroeger kostte dit geld, inmiddels krijg je van ons gewoon standaard de beste verbinding mogelijk. Glasvezel is dus gratis. Mocht je een upgrade in je internetsnelheid willen (tot 500 Mbit/s) dan kun je een extra internetpakket kiezen.