21 november 2017

Gratis lezing over online veiligheid

KPN vindt online veiligheid belangrijk. We geven je graag tips online maar bieden ook speciale verdiepende lezingen over onderwerpen die te maken hebben met online veiligheid. Donderdag 14 december om 14:00 uur spreekt Thijs Bosschert over ‘the art of creating an escape room’ Tijdens deze lezing spreekt hij over security, psychologie, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Je kan je gratis aanmelden om aanwezig te zijn bij deze lezing.

Guesthacker


Thijs Bosschert

Thijs is een creatieve freelance security professional en kan als geen ander de kloof tussen de techniek en hoger management overbruggen. Daarnaast is hij ook ontwerper van escape rooms en weet hij alle ins en outs over de techniek die gebruikt wordt om escape rooms te bouwen en ontwerpen.

14 december in Den Haag

Op 14 december gaat Thijs meer vertellen over zijn ervaring als ontwerper van escape rooms. Hij geeft inzicht in hoe je de beste ervaring kan creëren voor de spelers maar vertelt ook hoe je de puzzels en het spel vorm geeft. Dit alles ondersteund met techniek en kennis op het gebied van security.

Wil jij gratis aanwezig zijn?

Je kan je gratis aanmelden voor deze lezing. De lezing is in het Engels. Iedereen is welkom op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Door een e-mail te sturen naar: guesthackerprogram@kpn.com kan jij je aanmelden voor de lezing. De locatie  is bij KPN in Den Haag, Maanplein 55 in gebouw TP5 en het start donderdag 14 december 2017 om 14:00 uur. Na verwachting is het om 15:30 uur afgelopen. Wees er wel snel bij, er zijn maar 150 plekken beschikbaar.

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Veiligheid

Help! Ben ik gehackt? Tips en tricks

Veiligheid

What the hack: (on)veilige wachtwoorden