7 augustus 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Liefde is: MB's delen! Met wie deel jij?

Deel de liefde, deel je MB’s! Elke dag is een liefdevolle dag en bedenk dat liefde vaak in de kleinste gebaren zit. Laat jij nu net een grote bundel met een berg MB’s hebben, die je misschien niet eens binnen een maand op krijgt. Daar heeft KPN iets handigs op gevonden: MB’s delen. Sharing is caring!

Deel je MB's met je hart.

Het ideale cadeau voor je lief

Komt jouw partner altijd MB’s te kort? Vanwege het eindeloos streamen van filmpjes, checken van Instragram of continu iedereen op de hoogte houden via Snapschats? Ja, dan kan het hard gaan met de data. Hoe lief van jou als jij ervoor zorgt dat de MB’s niet halverwege de maand op zijn. Je kunt dan je overgebleven MB's aan je lief geven. Win-win: je wederhelft is de hele maand online (extra lieve berichtjes naar jou) en jij hebt geen overgebleven MB’s.  

Samen delen op 1 adres

Met KPN Compleet kun je MB’s delen met iedereen in je huishouden die een KPN mobiel abonnement heeft op jouw adres. Dus heeft je lover geen internet meer? Stuur hem of haar eenvoudig en snel MB’s via MijnKPN. Maar niet alleen je lief hoeft je lief aan te kijken. Heeft je huisgenoot weer al z’n MB’s opgemaakt omdat hij uren achtereen op Grindr of Tinder zat te swipen? En heb jij nog genoeg MB’s over? Geef ‘m een paar MB’s en je huisgenoot kan met die leuke jongen een afspraak maken. Een beetje liefde voor iedereen. Zo zijn jullie allemaal altijd verbonden.

Deel MB’s met je lover in 3 stappen


Het delen van MB’s heb je in 3 eenvoudige stappen geregeld. Zo werkt het:

1. Log in op MijnKPN. Dat kan via de MijnKPN app of kpn.com/MijnKPN.
2. Kies hoeveel MB’s je kwijt wilt. Het enige waar je op moet letten, is dat je zelf minimaal 50 MB overhoudt. Verder mag je zo veel MB’s delen als je wilt.
3. Kies aan wie je je MB’s wilt sturen.

Je moet wel aangemeld zijn bij KPN Compleet en je huisgenoten moeten ook een KPN Mobiel abonnement hebben.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Welke relatie heb jij met je mobiel? Doe de test!

Films, series & TV

Gratis film voor jou

Mobiel

Inzicht in het dataverbruik op je smartphone