17 juli 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Liefde is: MB's delen!

Deel de liefde, deel je MB’s! Tijdens Amsterdam Pride Week 2019 ben jij natuurlijk constant in verbinding met al je LHBTI vrienden en vriendinnen. Gelukkig heb jij een grote bundel met veel MB’s. Het lukt je dan misschien niet eens om die hele berg MB’s binnen een maand op te krijgen. Best zonde eigenlijk. Maar daar heeft KPN iets handigs op gevonden: MB’s delen. Sharing is caring!

In hetzelfde schuitje op de Canal Pride

Samen in hetzelfde schuitje

Vaar jij samen met je wederhelft mee op de Canal Pride dit jaar? Dan is het natuurlijk fantastisch om al jullie vrienden en familie jaloers te maken met foto’s en filmpjes van al jullie kleurrijke momenten. Een selfie met de mooiste dragqueen op Instagram, een serie Snapchats van je lief in zijn of haar outrageous outfit, en eindeloze filmpjes en fotoreportages van alle confettimomenten en hysterische mensen die vanaf de kade naar jullie staan te zwaaien voor in de in de groeps-Whatsapps… Opeens heeft je wederhelft geen internet meer: MB’s op. En dat terwijl de Pride week pas op de helft is. Wat nu?

Samen delen op één adres

Geen nood met KPN Compleet! Want hiermee kun je MB’s delen met iedereen in je huishouden die een KPN mobiel abonnement heeft op jouw adres. Dus heeft je lover geen internet meer? Stuur hem of haar eenvoudig en snel MB’s via MijnKPN. Maar niet alleen je lief hoeft je lief aan te kijken. Heeft je huisgenoot weer al z’n MB’s opgemaakt omdat hij uren achtereen op Grindr of Tinder zat te swipen? En heb jij nog genoeg MB’s over? Geef ‘m een paar MB’s en je huisgenoot kan met die leuke jongen een afspraak maken. Zo zijn jullie allemaal altijd verbonden.

Deel MB’s met je gays in 3 stappen

Deel je MB's met je hart.


Het delen van MB’s heb je in 3 eenvoudige stappen  geregeld. Zo werkt het:

1. Log in op MijnKPN. Dat kan via de MijnKPN app of kpn.com/MijnKPN.
2. Kies hoeveel MB’s je kwijt wilt. Het enige waar je op moet letten, is dat je zelf minimaal 50 MB overhoudt. Verder mag je zo veel MB’s delen als je wilt.
3. Kies aan wie je je MB’s wilt sturen.

Je moet wel aangemeld zijn bij KPN Compleet en je huisgenoten moeten ook een KPN Mobiel abonnement hebben.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Uitgelicht: dé 5 LGBTQI Netflix series en films

Films, series & TV

Deze maand gratis te zien: OUTtv

Blijmakers

KPN viert Pride met docuserie Timeless Love Connection