23 mei 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

5 grote voordelen van glasvezel

Heb je weleens uren moeten wachten voordat een download binnen was? Viel je internetverbinding weg op een moment dat het helemaal niet uitkwam? Dat is een heel herkenbaar probleem, waar nu gelukkig een perfecte oplossing voor is: internet via glasvezel.

1. Altijd een zeer stabiele verbinding

Een glasvezelverbinding loopt altijd direct naar jouw voordeur, zonder onderbrekingen in de wijk. Met onze glastechnologie is jouw internetverbinding altijd stabiel en snel, ook al is je hele gezin online. Je internetsnelheid wordt niet verstoord door externe factoren, zoals de afstand tot de wijkcentrale of het internetgedrag van je buren. Het grote voordeel hiervan is dat je een uiterst betrouwbare verbinding hebt en Skypen zonder haperingen gaat, of een video op YouTube moet bufferen.

2. Extreem hoge snelheid mogelijk

Met glasvezel haal je de hoogst mogelijke internetsnelheid. Zo kun je probleemloos een film downloaden terwijl je een Netflix-serie in Full HD-kwaliteit op je televisie kijkt. Iemand anders in huis luistert naar videoclips tijdens het gamen. In de tussentijd is je laptop bezig met het versturen van vakantiefoto’s naar vrienden en familie. Met glasvezel weet je zeker dat snelheid nooit meer een probleem zal zijn!

3. Downloaden en uploaden even snel

Een ander groot voordeel van glasvezel, is dat je download- en uploadsnelheid even hoog zijn. Dat betekent dat je een bestand zoals een video net zo snel kunt ontvangen als versturen. Vooral gamers en mensen die veel data versturen zullen nooit meer anders willen.

4. Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

Met glasvezel geniet je van de hoogste kwaliteit tv-beelden op meerdere apparaten tegelijk en kun je van veel extra’s gebruikmaken. Mis geen enkel detail meer tijdens het kijken naar je favoriete sport op FOX Sports, of tijdens die ene mooie film via filmkanaal Film 1. Glasvezel maakt tv-kijken via internet op de hoogste en constante kwaliteit een verademing.

5. Veel keuzevrijheid

Bij KPN heb je met Glasvezel Internet veel vrijheid. Je kiest simpelweg zelf het glasvezelabonnement dat bij jouw wensen en budget past. Een combinatie van verschillende extra’s waarmee je live voetbal kijkt, onbeperkt naar muziek luistert of spreekt vooral tv-kijken via internet je aan?

In Nederland is glasvezel al beschikbaar voor miljoenen mensen en dat aantal groeit snel. Omdat glasvezel zoveel voordelen biedt, wordt hard gewerkt aan de landelijke uitrol ervan.

Doe de glasvezelcheck

Ook interessant voor jou:

Internet

Welke internetsnelheid heb ik thuis nodig?

Games

Cloud gaming: met deze diensten kan het!

Films, series & TV

Netflix films downloaden: zo stream je offline!