13 maart 2018

Terugkijken: vrij om tv te kijken wanneer het jou uitkomt!

Van alle KPN-klanten heeft 60% Terugkijken wel eens geprobeerd en 25% gebruikt Terugkijken regelmatig (een aantal keer per maand). Vooral programma’s op NPO 1, 2 en 3 worden vaak opnieuw gestart, hiervan zijn Wie is de Mol?, Boer zoekt vrouw en het NOS-journaal de absolute winnaars!

Begin gemist


Hoe werkt het ook alweer? 

Terugkijken is gratis bij alle pakketten met Interactieve TV van KPN. Staat het Terugkijken-icoon in de elektronische programmagids (EPG) van iTV bij jouw programma? Dan kun je met één druk op de groene knop gebruik maken van de dienst. Terugkijken wordt aangeboden in samenwerking met de zenders, een lijst die steeds verder uitbreid. Aan het groene icoon in de elektronische programmagids zie je precies welke programma’s je opnieuw kunt laten beginnen.

Waarom verdwijnt het logo van Terugkijken na afloop?

Terugkijken is alleen te activeren tijdens de live uitzending. Hierna kun je het programma Terugkijken via het tv-menu. Hier vind je alle programma’s van de afgelopen 7 dagen. Je kunt ook Terugkijken via de Gids.


Wil je een programma later dan 7 dagen terugkijken? Dan is opnemen natuurlijk een prima alternatief. Met het Opnemen Pakket kun je tot 200 uur programma’s opnemen en blijven je opnames een jaar lang bewaard.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

5 series die je gezien moet hebben

Films, series & TV

Exclusief bij KPN: De verleidelijke serie De Mannentester

Films, series & TV

De 5 best bekeken Youtube filmpjes allertijden