Wifi-advies op maat met de Wifi Manager

Je wilt overal in huis gebruik maken van goede wifi, maar soms komt de wifi-verbinding niet overal tot zijn volledige recht. Met de Wifi Manager van KPN is dat verleden tijd. Je kunt zelf overal de wifi check doen én de wifi-kwaliteit in elke ruimte verbeteren!

Terwijl je een Youtube-filmpje kijkt, loop je vanaf je huiskamer naar de slaapkamer. En je filmpje stopt, want de wifi-verbinding is veel slechter in je slaapkamer. Supervervelend! Maar vanaf nu is een slechte verbinding in je huis verleden tijd. De Wifi Manager van KPN is een online tool waarmee je zelf de wifi-kwaliteit in je hele huis kunt checken én verbeteren. Hiermee heb je in elke hoekje en gaatje, van kelder tot zolder, wifi van KPN.

Hoe werkt de Wifi Manager?

Ieder huis is anders en daarom krijg je wifi-advies op maat via de Wifi Manager. Je kunt bijvoorbeeld tips krijgen om de kwaliteit te verbeteren, of je krijgt het advies om een wifi-versterker te nemen. Om te bepalen wat jouw huis nodig heeft, doorloop je de Wifi Manager in jouw woning.

Wifi-kwaliteit analyseren

Met de Wifi Manager meet je de wifi-kwaliteit in een aantal verschillende ruimtes. Je geeft antwoord op een paar korte vragen en je loopt door je huis om je internetsnelheid te meten.

De oplossing van de Wifi Manager uitvoeren

De Wifi Manager heeft bijna 100 verschillende uitkomsten. Daarvan kunnen er 1 of meerdere dé oplossing voor jouw situatie zijn. Dit kunnen tips zijn, of nieuwe hardware zoals een andere Experia box of een wifi versterker. Heb je hardware als oplossing? Dan krijg je advies over de apparatuur om in jouw huis alles uit je wifi te halen. Heb je de apparatuur met onze installatie app geïnstalleerd, dan meet je nog een keer met de Wifi Manager.

Goed of niet?

Als het goed is, heb je na het gebruik van de Wifi Manager overal in je huis goede wifi. Woehoe! Lukt het toch niet? Dan denken wij graag met je mee om het wifi-probleem alsnog op te lossen.

Gebruik de Wifi Manager zelf

Ben je haperende of verdwenen wifi-verbinding in jouw huis zat? Meet dan de wifi-kwaliteit met de Wifi Manager en vind een oplossing.

Test je wifi met de Wifi Manager

Consumentenbond: "De wifisnelheid verbeterde flink"

De Consumentenbond heeft de Wifi Manager van KPN onder de loep genomen. Er werden verschillende aspecten nader onderzocht, hieruit kwam onder andere naar voren dat de wifisnelheid met de Wifi Manager flink werd verbeterd. "De dienst meet de snelheid tweemaal en werkt via een gewone webbrowser. Als de snelheid niet overal in huis boven de 20 Mbit/s uitkomt, probeert KPN dat aan te pakken. We probeerden de nieuwe dienst uit en de wifisnelheid verbeterde flink" (Consumentenbond).

Gerelateerde artikelen