We vertellen graag Loud & Proud over de nieuwste versie van de MijnKPN app

De MijnKPN app is dé oplossing om alles van KPN bij de hand te hebben. Zo pas je in een handomdraai je abonnement aan, bekijk je het mobiele verbruik of deel je MB’s met je zoon of dochter. Makkelijk toch?!

Sinds afgelopen week is de nieuwste versie van de app (6.7.0) beschikbaar in de iOS en Android appstores. Heb je de MijnKPN app nog niet? Download ‘m dan snel. Staat de app al op je telefoon? Download dan gelijk de laatste update, want we hebben weer een paar mooie verbeteringen voor je klaarstaan.  

Loud & Proud met de MijnKPN app

Amsterdam maakt zich op voor Pride Amsterdam. Een evenement om te vieren dat je kan zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Wij herkennen ons in deze boodschap en varen ook dit jaar weer mee met een eigen boot op de Canal Parade. Onze boodschap is Loud & Proud, daarom kan je onze DJ’s over de hele gracht beluisteren. Speciaal voor Pride Amsterdam kan je in de nieuwste versie van de MijnKPN app het KPN-logo vervangen voor een speciale Pride-versie (dit kan tussen 30 juli en 7 augustus). Op die manier kan je Pride in alle vrijheid met ons meevieren. Je wijzigt het logo bij de instellingen van de MijnKPN app.     

Dit hebben we nog meer aangepast

In de nieuwste versie van de MijnKPN vind je nog meer handige verbeteringen:

· Bij je mobiele abonnement zie je gelijk of je al kan verlengen

· Ook wijzig je het adres van je mobiele abonnement makkelijker, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen

· Heb je KPN Prepaid? Dan klik je in 1 keer door naar onze handige Prepaid app

· Ook het toevoegen van extra opties aan je Internet, TV of Bellen abonnement is verbeterd en nog makkelijker

MijnKPN app toegankelijker voor slechtzienden

Eigenlijk hebben we deze verbetering al doorgevoerd in de vorige versie van de MijnKPN app, maar misschien heb je het gemist. De MijnKPN app is veel toegankelijker geworden voor mensen met slecht of geen zicht. Door ‘Voice over’ aan te zetten op je telefoon, worden alle functies in de MijnKPN op natuurlijke wijze uitgesproken als je er op klikt. Een mooie verbetering die we samen hebben ontwikkeld met collega’s die zelf slechtziend zijn. Op die manier konden we alle ervaringen met onze app goed testen en verbeteringen doorvoeren.

We blijven de MijnKPN app verbeteren

Ook na vandaag blijven we werken aan de MijnKPN app, zodat jij makkelijk alles van KPN op je mobiele telefoon regelt.

Heb je de app nog niet en wil je de MijnKPN app zelf proberen? Download ‘m dan gratis voor Android of iOS. Na het downloaden log je in met je KPN ID. Heb je deze nog niet? Dan maak je hier een KPN ID aan.

Tenslotte koppel je na het inloggen je producten, zoals een mobiel telefoonnummer of je tv-abonnement aan de MijnKPN app. Daarna ben je helemaal klaar en kun je aan de slag met de MijnKPN app!

Gerelateerde artikelen