Legends of Gaming powered by KPN: seizoen 7 is begonnen! 

Een digitaal potje voetbal spelen in Fifa, criminelen bestrijden in Rainbow Six Siege of een creatieve wereld bouwen in Minecraft. Door het spelen van games heb je eindeloos plezier in een fantasierijke wereld. Als jij ook een liefhebber van gamen bent, dan hebben we goed nieuws. KPN verbindt zich wederom aan Legends of Gaming (LoG). Het 7e seizoen van dit toernooi waarin bekende gamers tegen elkaar strijden, ging op woensdag 2 november van start. Volg LoG op YouTube en geniet van veel humor en leuke games. Dat wil je niet missen.

Wat is Legend of Gaming? 

LoG is een online gaming toernooi waarin 8 bekende Nederlandse YouTubers het tegen elkaar opnemen. Het draait allemaal om plezier en het samen met elkaar gamen. Maar, zoals bij een toernooi hoort, valt er wel ergens om te spelen. Alleen de beste gamers blijven over om kans te maken op de befaamde trofee, en de titel ‘Legend of Gaming’.  

Dit seizoen is er een nieuw element aan het toernooi toegevoegd, de ‘Elimination Zone’. Dat betekent dat legends die zich in deze zone bevinden, het op moeten nemen tegen mysterieuze uitdagers, hierbij kunnen er deelnemers afvallen en moeten ze LoG vroegtijdig verlaten. Er staat dus heel wat op het spel!

Zelf ook lekker gamen? 

Veel van de games die tijdens LoG gespeeld worden, zijn onderdeel van de Xbox Game Pass Ultimate (XGPU). Op die manier kan jij ook dezelfde games spelen, want je kan XGPU makkelijk toevoegen aan je KPN abonnement en spelen op je Xbox, PC of streaming device. Probeer XGPU nu 1 maand gratis.

Volg LoG op YouTube 

Legends of Gaming seizoen 7 start op woensdag 2 november en loopt tot 21 februari 2023. Elke woensdag en zaterdag om 17:00 uur is er een nieuwe aflevering te zien op het YouTube-kanaal van Legends of Gaming.

Gerelateerde artikelen