Game-fanaat? Dan zijn deze kijktips wat voor jou

Een digitaal potje voetbal spelen in Fifa, criminelen bestrijden in Rainbow Six Siege of een eigen wereld bouwen in Minecraft. Voor de kenners hebben we goed nieuws! Er staan weer nieuwe afleveringen van je favoriete gaming-series voor je klaar.

1.  Legends of Gaming Seizoen 8

Het 8e seizoen van de populaire YouTube serie is gestart! De KPN YouTube serie Legends of gaming is hét online gaming toernooi waarin bekende Nederlandse YouTubers het tegen elkaar opnemen. Het draait niet alleen om competitie, maar ook om plezier en samen gamen. Alleen de allerbeste gamers kunnen de legendarische trofee winnen en de titel 'Legend of Gaming' verdienen. Mis de actie niet - elke woensdag en zaterdag om 17:00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Legends of Gaming

Speel mee!

Legends of Gaming behaalde met de vorige seizoenen al meer dan 182 miljoen views en 540.000 abonnees. Dit seizoen wordt nóg interactiever, want voor het eerst maakt een duo uit de community kans om mee te spelen in de finale. In deze slotafleveringen strijden de drie winnende LoG-duo’s tegen twee thuisspelers voor de titel. Ben jij game? Meld je vanaf 17 november aan via de website van Legens of Gaming.

2.  Next Level Game Room met Qucee

Ook Next Level Game Room is terug! Deze keer met niemand minder dan rapper en YouTuber Qucee. Samen met het KPN klus-team tovert hij simpele slaapkamers om tot de ultieme gamekamer. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan hier de eerste aflevering.

3. Egbert speelt tegen Manuel, wereldkampioen FIFA 23

Niets zo irritant als gamen met lag, oftewel vertragingen. YouTuber Egbert neemt het op tegen de Manuel, wereldkampioen FIFA 23. Egbert speelt FC 24 met lag en zonder lag. En dat gaat precies zoals je zou denken! Bekijk het hier.

Gerelateerde artikelen