Ookla:

Wij zijn trots! Het mobiele netwerk van KPN is door Ookla® erkend als het ‘Beste Mobiele Netwerk’ van Nederland. Dat blijkt uit een half miljoen tests onder gebruikers van de verschillende Nederlandse mobiele netwerken over het derde en vierde kwartaal van 2020. kpn komt als beste uit de test als het gaat om download- en uploadsnelheid en mobiele dekking.

Ookla beste netwerk van Nederland

KPN winnaar Ookla® Speedtest Awards

Het snelste netwerk

Ookla® analyseerde ruim een half miljoen snelheidstests vanaf 177 duizend unieke toestellen. Hiervoor werden gegevens gebruikt van de verschillende Nederlandse providers. KPN scoorde het hoogst en is zowel qua download- en uploadsnelheid het snelste netwerk van Nederland. Ben je benieuwd hoe snel precies? De gemiddelde downloadsnelheid is 92,5 Mbps. En de uploadsnelheid van KPN is 19,8 Mbps. Zo kun je dus zorgeloos films en series kijken, gamen of werken op je hotspot.

De beste mobiele dekking

En dat is nog niet alles. Ookla® keek niet alleen naar de snelheid van de mobiele netwerken, maar ook naar de mobiele dekking. Op welke plekken is er bereik? En hoe sterk is dat bereik? Met een coverage score van 833 punten scoorde KPN het beste in Nederland. Dus of je nu in Lutjebroek of op Texel bent, met het netwerk van KPN ben je altijd verbonden.

En het maakt niet uit of je Sim Only of een abonnement met telefoon hebt, bij KPN profiteer van je van het beste mobiele netwerk van Nederland.

Wil jij ook gebruikmaken van ons snelle en betrouwbare netwerk? Bij KPN kun je jouw abonnement volledig naar keuze samenstellen. Wil je bijvoorbeeld Unlimited Data? En een nieuwe telefoon, of liever Sim Only? Ontdek de mogelijkheden in onze shop.

Update: KPN is door Ookla wederom uitgeroepen tot het beste netwerk van Nederland.

Gerelateerde artikelen