Game tips voor april met Xbox Game Pass Ultimate

Met Xbox Game Pass Ultimate speel je honderden games op jouw favoriete apparaat. Iedere maand vertellen we meer over een paar games die je kan spelen. Deze maand ontdek je het mysterie in Minecraft Legends of ben je een soldaat die vecht om te overleven in Wo Long: Fallen Dynasty. Veel gameplezier!

Een nieuw avontuur met Minecraft Legends

Vanaf 18 april kan je aan een nieuw avontuur beginnen in de Minecraft wereld. Dan verschijnt namelijk Minecraft Legends. Verken een bekend maar mysterieus land, met allerlei leven, geweldige biomen en heel veel rijke bronnen. Maar, dit paradijs staat op het punt om vernietigd te worden. De piglins staan op het punt om ‘The Nether’ te verlaten en ook de Bovenwereld te verpesten. Het is dus tijd om die vervelende piglins een lesje te leren en de prachtige Minecraft wereld te beschermen. Samen met je vrienden maak je deze strategische gevechten nog epischer. Heb jij het in je om het thuisland te beschermen?

Versla de demonen in WO Long: Fallen Dynasty

In Wo Long: Fallen Dynasty volg je het dramatische verhaal van een soldaat die vecht om te overleven. In een donkere fantasiewereld loop je door drie koninkrijken en beleef je allerlei avonturen. Van bovennatuurlijke krachten, tot Chinees zwaardvechten, je zult alles moeten doen om de boze demonen te verslaan. Door machtige vijanden te verslaan en het moreel te verhogen, wordt je steeds sterker. Die kracht zal je ook nodig hebben, want overal loeren dodelijke demonen en vijandige soldaten om je te verslaan.

Xbox Game Pass Ultimate bij KPN

Speel honderden geweldige games op je Android of iOS-telefoon en -tablet, Windows-pc en Xbox-console. Bovendien worden er elke maand nieuwe games toegevoegd. Kijk op onze gamepagina om te zien wat je allemaal kan spelen met Xbox Game Pass bij KPN.

Bekijk Xbox Game Pass Ultimate

Gerelateerde artikelen