Win de nieuwe Horizon game en spot de Rijksmuseum meesterwerken

Sinds 2013 is KPN de trotse hoofdsponsor van het Rijksmuseum. Als klant merk je daar ook iets van. Zo organiseren we jaarlijks in oktober de KPN klantmaand en hebben we samen met het museum de Rijksmuseum app vernieuwd. Hierdoor bekijk je de kunstwerken in hoge resolutie op je smartphone.

Ook halen we het museum bij je in huis via Rijksmuseum Thuis. Daarnaast hebben we nu een mooie winactie voor jou als klant. Maak kans op het spel Horizon Forbidden West voor de PlayStation. Nou denk je misschien: wat hebben die twee dingen met elkaar te maken? Het zit zo: De Nachtwacht, Vermeers Brieflezende Vrouw en acht andere werken uit de collectie van het Rijksmuseum zijn opgenomen in Horizon Forbidden West. Deze game is gemaakt door de Amsterdamse game-ontwikkelaar Guerrilla voor PlayStation 4 en 5.

Het spel speelt zich af in een post-post-apocalyptische wereld waarin hoofdpersoon Aloy het moet opnemen tegen dodelijke machines. Aloy ontmoet in het spel Tilda, een van oorsprong Nederlandse kunstverzamelaar die in haar kluis werken uit de Rijksmuseumcollectie beschermt. Als Aloy er voor het eerst binnenloopt is ze onder de indruk van de werken die er prominent aan de hoge betonnen muren hangen. In deze ruimte kan de Aloy, en de speler, zo lang als gewenst blijven en de werken met Tilda bespreken.

Kijk voor meer informatie op de website van het Rijksmuseum.

Zo doe je mee

Jij als trouwe KPN klant maakt dus kans op deze game voor de PS4 (digitale versie) of PS5 (disc versie). Via Seaters kun je je aanmelden. Doe dat uiterlijk zondag 29 mei. Let op: alleen winnaars krijgen bericht!

Meld je aan via Seaters

1. Log in of maak een account op seaters.com/kpn, via ‘Registreren’

2. Gebruik de toegangscode: KPNPAKTUIT om jezelf te registreren

3. Volg de instructies in de bevestigingsmail

4. Zodra je e-mail bevestigd is, ga je weer naar seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord

5. Je ziet de evenementen en acties die op dat moment beschikbaar zijn

6. Per mail blijf je op de hoogte van nieuwe evenementen en acties

Gerelateerde artikelen