FOX Sports heet vanaf 1 januari ESPN

Op 1 januari 2021 krijgt Fox Sports een nieuwe naam. Het zenderpakket, waarmee je bij KPN onder meer de Eredivisie- en alle andere Nederlandse voetbalcompetities kan kijken, zal vanaf dan ESPN Compleet heten.

Naast het veranderen van de naam verandert ook het logo en de kleuren van de zender. Voor de voetballiefhebbers zal het dan ook even wennen worden om het kenmerkende blauw van FOX Sports niet meer te zien. De kleuren worden omgeruild voor het rood-wit van ESPN. De zenders en de sporten die je kunt kijken blijven hetzelfde, net als de presentatoren. Er verandert voor de voetbalsupporters en sportliefhebbers verder dan ook weinig.

Kijk het Eredivisie voetbal met ESPN Compleet

ESPN is dé live sportzender van Nederland. Vanaf 1 januari kijk je bij KPN dan ook al je favoriete sporten via het ESPN Compleet pakket. Iedere speelronde van de Eredivisie worden alle wedstrijden live uitgezonden, met uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Naast de verslaggeving van de Eredivisie is er veel live aandacht voor onder andere de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Vrouwen Eredivisie, Bundesliga, Major League Soccer en de Europa League. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en documentaires op ESPN.

In januari kijk je veel topwedstrijden in de Eredivisie

In januari staan er in de Eredivisie maar liefst 6 onderlinge duels tussen Ajax, Feyenoord, PSV en AZ op het programma. Dat betekent een hoop spektakel voor de voetballiefhebber.

Nog veel meer sport met ESPN

Maar ESPN Compleet is meer dan voetbal. Kijk live naar mooie tennistoernooien uit de WTA Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op ESPN kanalen 4, 5 en 6 naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

Meer over ESPN Compleet

Gerelateerde artikelen