Filmvoucher ontvangen? Zo lever je hem in!

Met een filmvoucher van KPN kun je een film huren met korting. Afhankelijk van de voucher is een film met 50% korting, of zelfs helemaal gratis te kijken. Wist je dat alle films van Pathé Thuis te zien zijn via het tv-menu van KPN? Zo kies je zelf jouw favoriete film uit meer dan 4000 verschillende titels!

Waar vind ik de films?

Om de films te vinden ga je met jouw afstandsbediening naar ‘Menu’, en druk je vervolgens op Films. Dan ga je naar ‘Films Huren’. Hier vind je een selectie van de nieuwste en meest bekeken films. Op zoek naar inspiratie? We houden elke maand de 5 beste films bij in de Pathé Thuis Top 5.

Staat jouw film er niet tussen? Probeer dan eens de titel te zoeken. Ga in het hoofdmenu naar ‘Zoeken’ om een film te vinden.

Bekijk hieronder hoe je een filmvoucher inwisselt.

Hoe lever je een filmvoucher in bij KPN?

Zo lever je een filmvoucher in

  • Open het tv-menu
  • Ga naar 'Films' en kies 'Films huren'
  • Kies je film uit en klik op 'Huren met voucher'
  • Voer je vouchercode in
  • Voer je pincode in

Pincode vergeten?

Om een film te huren heb je een pincode nodig. Deze staat in de bevestigingsmail of brief van je abonnement. Reset de pincode hier als je hem niet meer weet.  

Mijn voucher werkt niet, wat moet ik doen?

Werkt je voucher niet meer? Dan is deze misschien verlopen. In de mail waarin je de voucher hebt gekregen, lees je tot wanneer de voucher geldig is.

Is de voucher geldig? Dan kan het zijn dat je de voucher hebt ontvangen van Pathé Thuis. Het is helaas niet mogelijk om de Pathé-Thuis voucher in te leveren via het tv-menu van KPN. Deze vouchers kun je uiteraard wel inleveren via pathe-thuis.nl of via de Pathé Thuis App. Vervolgens kun je de film via bijvoorbeeld Chromecast op je tv kijken.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen