Vier diversiteit met KPN

Bij KPN vinden we diversiteit erg belangrijk. Daarom staat de hele maand juli in het teken van dit thema! Niet alleen is de zender OUTtv de zender van de maand en de hele maand gratis te zien op kanaal 42, maar er zijn ook mooie films toegevoegd aan het Pluspakket die met het thema diversiteit te maken hebben. De verschillen tussen bepaalde groepen mensen, maar ook hoe deze soms op een mooie manier samen kunnen komen.

Pride

Zoals in de film ‘Pride’, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep homoseksuele activisten die mijnwerkers gaat steunen in het Engeland van de jaren ’80. In eerste instantie zitten deze conservatieve dorpelingen niet te wachten op de flamboyante ‘perverselingen’, maar uiteindelijk weten beide groepen elkaar in de armen te sluiten vanwege het gedeelde onbegrip. Het ontroerende ‘Pride’ is gratis te bekijken. Je vindt de film in het menu van je tv via ‘Films’, en dan ‘Pluspakket’. Je hebt geen Pluspakket abonnement nodig om de film te zien.

Diversiteit in het Pluspakket

Zin in meer films met het thema diversiteit? Dan zit je goed met het Pluspakket! Deze maand zijn er namelijk een aantal mooie titels toegevoegd. Zoals ‘A Single Man’ bijvoorbeeld, de debuutfilm van modeontwerper Tom Ford, over een man die rouwt om zijn overleden man. Of kies voor de indringende Italiaanse documentaire ‘Fuoccoamare’ over het eiland Lampedusa en alle vluchtelingen die daar aan land komen, op zoek naar vrede, vrijheid of geluk. Het realistische coming-of-age drama ‘Girlhood’ vertelt over Marieme, een kansarme tiener in een voorstad van Parijs. Of kies voor ‘Greta’, over een ongewone, intieme vriendschap tussen de jonge Frances en de oudere weduwe Greta. Deze en nog veel meer films zie je met het Pluspakket. Te vinden via het menu van je tv. Selecteer Films en kies voor Pluspakket.

OUTtv is zender van de maand

OUTtv is dé lifestylezender voor de gay – en openminded met internationaal succesvolle tv-programma’s, populaire series, prijswinnende films en indrukwekkende documentaires. OUTtv doet verslag van nationale en internationale LHBTI-evenementen, filmfestivals, fashionshows, reizen en de lifestyle van de community en in juli kun je de hele maand gratis naar deze zender kijken op kanaal 42! Zo kun je deze maand bijvoorbeeld kijken naar ‘Meijt in gesprek met’, waarin presenator Beer Swildens een open gesprek aangaat met verschillende bekende en minder bekende personen uit de LHBTIQ+ gemeenschap. Te zien vanaf woensdag 21 juli om 21.15 uur. Heb je het Pluspakket, dan kun je OUTtv altijd zien op kanaal 77.

Gerelateerde artikelen