De beste Apps op TV: leer ze kennen

“Meer TV” heet vanaf nu “Apps op TV”. Een goed moment om een aantal apps beter te leren kennen. Met Apps op TV, zoals de naam misschien al zegt, gebruik je apps als Nu.nl, Buienrader en YouTube via Interactieve TV. Je hoeft ze dan niet te downloaden.

Fit at Home app

Als trouwe klant van KPN ontvang jij de maand januari Fit at Home cadeau, waarmee jij en je gezin een maand lang onbeperkt kunnen sporten wanneer het jullie uitkomt.
Met Fit at Home kun je op een leuke manier strakker en fitter worden. De Personal trainers van de Sterren gaan jou en wellicht ook jouw gezin daarbij helpen.
Met Fit at Home hoef je nooit meer naar de sportschool. Afvallen of fit(ter) worden? Met je tv afstandsbediening heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 900 workouts die sporten leuker en makkelijker maakt. Lekker makkelijk voor de tv via KPN. Ben je niet thuis? Geen probleem! Fit at Home kun je altijd volgen via je telefoon, tablet óf laptop.
Fit at Home is thuissporten waar én wanneer het jou uitkomt 24/7!

Code + Uitleg:
Aanmelden is heel makkelijk!
Ga met je afstandsbediening naar MENU. Klik op Apps op TV , ga naar Lifestyle en zoek Fit at Home of klik op ALLE APPS en zoek Fit at Home. Klik op het icoon van Fit at Home. Zodra je een workout video wilt starten verschijnt eerst de betalingspagina. Vul daarin de code KPNFIT2019 in waarmee je de gratis maand verzilvert.

YouTube

Een speciale vlog, een sporttraining of een concert terugkijken? Dit zijn maar drie soorten video’s die te vinden zijn op YouTube. Ruim twee miljard filmpjes worden er per dag gekeken en daar hoor jij toch ook bij? YouTube was al te gebruiken maar is vanaf nu een officiële app die gesupport wordt door YouTube. Deze app werkt hetzelfde als de YouTube app op een smart-TV. De app is gemakkelijk te gebruiken en biedt meer mogelijkheden.

Netflix

Met Netflix heb je de keuze uit verschillende topfilms en series voor zowel jong als oud. Of het nu gaat om één van de Netflix Original-series, -films en -documentaires of voor een leuke kinder film met Netflix kan het allemaal. Met de Netflix app kan je gemakkelijk jouw favoriete films afspelen via Apps op TV.

Stingray Karaoke

Met Stingray Karaoke zing je mee met al jouw favoriete hits, van toen en nu. Geniet van klassiekers als Ademnood van Linda, Roos & Jessica, Malle Babbe van Rob de Nijs en Het Regent Zonnestralen van Acda en De Munnik en natuurlijk van de nieuwste hits, ook van Nederlandse bodem. Nick & Simon, Jan Smit en Andre Hazes zijn niet meer uit jouw woonkamer weg te denken. Ga direct naar het menu van je tv-ontvanger en klik op Apps op TV. Selecteer de Stingray Karaoke app. Kies voor een maandabonnement of 48-uurs abonnement en zing direct de longen uit je lijf!

Weerslag app

Niets is er zo verraderlijk als het weer en al helemaal niet in het najaar. Om je hier goed op voor te bereiden helpt de Weerslag app je hier graag bij. De Weerslag app geeft de meest actuele regenradarbeelden en waarschuwt wanneer er regen, hagel of sneeuw op komst is. Naast de weersverwachtingen voor Nederland kan deze app jouw ook laten zien wat voor weer het gaat worden verder in Europa.

Haardvuur app

De zomer is voorbij en de winter staat alweer voor de deur en wie wil er dan niet genieten van een prachtig haardvuur? Maar voor wie geen echte houtkachel in zijn woning heeft biedt de Haardvuur app een prima alternatief. Wanneer je wilt ontspannen in een rustige omgeving of opzoek bent naar een sfeervolle achtergrond zet je de haardvuur op de achtergrond aan.      

Zo kijk je via Apps op TV

Ga via 'Menu' naar de optie 'Apps op TV' > kies de app die je op je tv wilt gebruiken en druk op 'OK' > Navigeer met de pijltjestoetsen op de afstandbediening door de app > Druk op de knop 'TV' om terug te gaan naar het menu van Interactieve TV.

Apps op TV

Gerelateerde artikelen