Apps gebruiken op je tv met Apps op TV

Wat is Apps op TV? Met Apps op TV gebruik je apps zoals YouTube, Fit at Home, Netflix, Amazon Prime Video, Nu.nl of Buienradar op je tv. Via het televisie menu van KPN kun je apps direct gebruiken, zonder ze te downloaden. Apps voor TV is gratis en wordt standaard aangeboden bij je Internet en TV abonnement. Ben je op zoek naar online tv-kijken?

Bekijk TV van KPN

Hoe gebruik ik Apps op TV

  1. Ga via [MENU] naar de optie 'Apps voor TV'.
  2. Kies de app die je op je tv wilt gebruiken en druk op [OK].
  3. Navigeer met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening door de app.
  4. Druk op de knop [TV] om terug te gaan naar het menu van Interactieve TV.

Vragen over Apps voor TV

TV & Video Nieuws & Info Lifestyle
Netflix Weerslag.nl Autoweek.nl
YouTube Buienradar Flickr
Amazon Prime Video Wikipedia ANWB Verkeersinformatie
Videoland AccuWeather Fit at Home
Haardvuur EuroNews Stingray Karaoke
Dumpert Wall Street Journal
Aquarium France 24
Vimeo Sneeuwhoogte
Museum TV Al Jazeera
XITE
Apps op TV is een aanvullende dienst bij uw tv-abonnement. Naast de daarop toepasselijke Algemene Voorwaarden van KPN gelden deze Gebruiksvoorwaarden. Door gebruik te maken van Apps op TV gaat u akkoord met deze Gebruiksvoorwaarden. Met Apps op TV heeft u via het Interactieve TV menu van KPN toegang tot gratis en betaalde apps van derden. Op uw gebruik van deze apps kunnen aparte voorwaarden tussen u en de app-eigenaar van toepassing zijn. De app-eigenaars kunnen hun apps aanpassen of verwijderen. KPN staat hier buiten en is niet verantwoordelijk voor uw gebruik en de (continuïteit van) inhoud van deze apps, maar faciliteert u slechts de toegang tot de apps via uw iTV abonnement. KPN verwerkt uw persoonsgegevens conform het ‘Privacy Statement’ van KPN zoals gepubliceerd op www.kpn.com/privacy . Voor de verwerking van uw persoonsgegevens binnen apps die u via Apps op TV gebruikt zijn de app-eigenaren verantwoordelijk. KPN staat buiten deze relatie. KPN kan updates uitvoeren om de dienst te verbeteren of verder te ontwikkelen. U gaat akkoord met het ontvangen van updates en het feit dat deze van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van apps. Deze voorwaarden kunnen gewijzigd worden als dat door ontwikkelingen nodig is. U zal hier dan van op de hoogte worden gesteld.

De apps van Apps op TV worden direct vanaf het internet gedownload. Openen de apps traag, of worden de filmpjes of schermen niet goed geladen, dan kan dit te maken met de tv-ontvanger of de internetverbinding. Controleer de snelheid van je internet verbinding. Is je internet snelheid goed? Neem dan gratis contact met ons op.