Bak mee met Rudolph

De bakproducten zijn de laatste maanden niet aan te slepen in de supermarkt. De term ‘heel Holland bakt’ is nog nooit zo toepasselijk geweest. Goed nieuws voor alle enthousiaste thuisbakkers die misschien nog wel wat begeleiding kunnen gebruiken: Rudolph van Veen is terug om je te helpen! Zelf meteen beginnen met bakken? Lees dan verder, want je kan een echte Boretti blender winnen!

Rudolph’s Bakery is back

Na vijf jaar is één van de populairste tv-chefs terug op ‘het oude nest’, zender 24Kitchen, en deelt hij in het programma ‘Rudolph’s Bakery’ elke werkdag twee bakrecepten met de kijkers. Eenvoudige recepten, die je in een handomdraai op tafel kunt zetten. Heerlijke zoete baksels, maar ook gezonde lekkernijen die ook notenvrij of glutenvrij gemaakt kunnen worden.

Maar ook als je geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan met cakeblikken en taartvormen is Rudolph zijn ouderwetse vrolijke zelf, waardoor ‘Rudolph’s Bakery’ een vermakelijk en gezellig programma is om te kijken. Maar wees gewaarschuwd: na het kijken zou je willen dat je meegebakken had om het te proeven… ‘Rudolph’s Bakery’ is elke werkdag om 15:00 uur te zien op 24Kitchen, op kanaal 24. Rudolphs's Bakery is ook On Demand te kijken via het TV-menu.

Wil jij een Boretti blender winnen?

Maak nu kans op een prachtige Boretti blender! Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op Seaters, en je aan te melden voor deze actie. Heb je nog geen account voor Seaters? Dan kun je je registreren met de toegangscode ‘gekopkpn’.

Ellemiekes Kidchen op Njam!

Wil je nog meer inspiratie om te bakken? Vanaf 21 juni geeft Ellemieke Vermolen jou weer nieuwe inspiratie. Ze duikt de keuken in met haar zoons en bakt en kookt heerlijke en gezonde gerechten. Je vindt Njam! op kanaal 39.

Gerelateerde artikelen