Alle apparaten online met glasvezel

Hoeveel apparaten heb jij in huis? Waarschijnlijk zijn dat er best veel! Hoeveel van deze apparaten hebben een internetaansluiting of wifi? Ongemerkt zijn dat er vaak meer dan je denkt. Meestal zijn je telefoon, tablet en laptop of computer op internet aangesloten om lekker op de bank te kunnen internetten of thuis te kunnen werken. Misschien heb je ook een of meerdere spelcomputers? Zelfs de omvormer van zonnepanelen is vaak verbonden met internet om opbrengstgegevens door te kunnen sturen.

Overstappen op glasvezel?

De grote hoeveelheid apparaten die een online verbinding nodig hebben, gebruiken allemaal een stukje van de beschikbare capaciteit van je internetverbinding. Als je vaak met meerdere mensen of apparaten tegelijk aan het downloaden bent of in HD-kwaliteit naar televisie kijkt, dan kan de gevraagde hoeveelheid data voor je internetverbinding weleens te groot worden.

Je kunt deze problemen of het risico daarop voorkomen door over te stappen op Glasvezel Internet. De capaciteit van glasvezel is zo groot dat je alle apparaten zonder kwaliteits- of dataverlies met internet verbindt.

Voordelen van glasvezel

Internet via glasvezel is revolutionair. Niet voor niets zijn al miljoenen huishoudens in Nederland voorzien van een glasvezelaansluiting en dit aantal stijgt nog steeds snel. Waarom zou je kiezen voor een glasvezelabonnement? De voordelen van glasvezel zijn groot:

  • Zeer betrouwbaar en razendsnel
  • Alle apparaten probleemloos tegelijk online
  • Constante hoge kwaliteit televisie- en internetsignaal
  • Veel keuzevrijheid in providers

Klik hier om glasvezel te vergelijken met standaard kabel-internet.

De beste kwaliteit televisie met glasvezel

Tv-kijken via internet is een uitstekend alternatief voor de reguliere tv-aansluiting via de kabel. Sterker nog, de kwaliteit van zowel het beeld als geluid is veel hoger! Bovendien kijk je wanneer je maar wilt. Live-uitzendingen kun je pauzeren en later gewoon verder kijken. Wil je een programma graag vooruitkijken? Dat kan ook!

De mogelijkheden van een glasvezelabonnement zijn vrijwel eindeloos. Bij KPN kun je kiezen voor veel extra’s, zoals FOX Sports voor sport- en voetballiefhebbers, Film1 voor de echte filmfanaten of het Kids Pakket met de populairste kindertelevisieprogramma’s. Bij televisie via glasvezel zet je zelf eenvoudig pakketten aan of uit.

Benieuwd of glasvezel ook bij jou beschikbaar is? Doe de glasvezelcheck!

Gerelateerde artikelen