Deze 11 Netflix series moet je bingewatchen!

Er gaat soms niks boven een avondje op de bank je favoriete serie kijken, onder het genot van een grote bak popcorn. Bij Netflix ben je aan het juiste adres voor de beste series. Ben jij op zoek naar een goede serie om te bingewatchen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten 11 leuke Netflix series voor je op een rijtje. Veel kijkplezier!

Zo bestel je Netflix (met korting!) bij KPN

The Crown (2016–)

In dit historische drama zoomen we in op het turbulente leven van koningin Elizabeth II en de andere leden van het Britse koningshuis. De serie begint in de jaren 40, wanneer de koningin de troon bestijgt. Elk seizoen van de Crown gaat over een periode van tien jaar, met telkens weer een nieuwe cast. Laat je meeslepen door historische gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog en maak kennis met prinses Diana.

IMDb-score: 8.7/10
Genre: historisch drama

Stranger Things (2016–)

In het Amerikaanse dorpje Hawkins verdwijnt de twaalfjarige Will Byers op mysterieuze wijze. Na zijn verdwijning gaan Wills drie beste vrienden op onderzoek uit. Op een dag vinden zij Eleven, een verdwaald meisje met bovennatuurlijke krachten. Samen met Eleven ontdekken ze dat er vreemde krachten in het spel zijn en dat een overheidsorganisatie probeert de waarheid te verdoezelen.

IMDb-score: 8.7/10
Genre: thriller, mysterie

The Queen’s Gambit (2020)

Het verhaal begint in het Amerikaanse stadje Lexington. De negenjarige Beth, die haar moeder heeft verloren bij een auto-ongeluk, wordt naar een weeshuis gebracht. Daar ontmoet ze meneer Shaibel, de conciërge van het weeshuis. Hij leert Beth schaken. Vanaf daar begint haar geweldige carrière in de schaakwereld, waarbij ze worstelt met haar adoptie, verslaving en vriendschappen.

IMDb-score: 8.6/10
Genre: drama

Formula 1: Drive To Survive (2019–)

In deze docu-serie volgen we de geweldige prestaties van Max Verstappen in de Formule 1. Daarnaast krijgen we een kijkje achter de schermen in de racesport: van teleurstelling na een uitvalbeurt, tot ongemakkelijke situaties tussen teambazen. Deze serie is een must watch voor de echte Formule 1-liefhebber. Maar ook als je gewoon een leuke documentaire wilt kijken met spectaculaire beelden van snelle raceauto’s en de wereld eromheen, dan is dit een echte aanrader.

IMDb-score: 8.6/10
Genre: documentaire

Atypical (2017-2021)

Sam is een achttienjarige jongen met autisme, die allesbehalve ‘typical’ is. Toch heeft hij dezelfde wensen als zijn vrienden en schoolgenoten. Zo besluit hij dat het tijd is om een vriendinnetje te vinden. Zijn moeder Elsa vind het erg lastig om de zorg voor haar zoon los te laten bij zijn zoektocht naar meer zelfstandigheid. Atypical is een lekkere serie om achter elkaar door te kijken, met veel humor en handige feitjes over pinguïns (Sams favoriete dier)!

IMDb-score: 8.2/10
Genre: komedie, drama

La Casa de Papel (2017-2021)

In deze Spaanstalige serie draait alles om het plegen van de perfecte overval. Acht criminelen werken samen om een overval te plegen op de Koninklijke Munt, een grote bank in Spanje. Het doel van de overval? De hoogste winst ooit behalen. Het meesterbrein achter deze uitvoerige operatie is een geheimzinnige man, genaamd ‘de professor’. La Casa de Papel is een verslavend goede serie voor iedereen die houdt van actie en spanning.

IMDb-score: 8.2/10
Genre: actie

Squid Game (2021–)

Squid Game speelt zich af in Zuid-Korea. In deze bloedstollende serie krijgt een groep mensen met hoge schulden de kans om een gigantisch geldbedrag te winnen. De opdracht lijkt simpel: degene die vijf kinderspellen wint, krijgt 38 miljoen dollar. De spellen blijken echter een dodelijke twist te hebben. Verlies je een spel? Dan word je geëlimineerd.

IMDb-score: 8.0/10
Genre: thriller

Undercover (2019–)

Undercover is een spannende misdaadserie van Nederlandse en Vlaamse bodem. Twee undercoveragenten proberen te infiltreren in een grootschalige drugsorganisatie, geleid door prominente drugsbaron Ferry. Om dit te bereiken, doen de agenten zich voor als een stel dat in de buurt van Ferry en zijn vriendin Daniëlle is komen wonen. Op deze manier proberen ze steeds closer met de drugsbaron te worden, om zo uiteindelijk de drugsbende te infiltreren.

IMDb-score: 7.8/10
Genre: misdaad

The Serpent (2021)

The Serpent vertelt het waargebeurde verhaal over Charles Sobhraj. Deze meedogenloze seriemoordenaar pleegt in de jaren 70 twaalf moorden en heeft het vooral gemunt op backpackers die de vrijheid vieren in Zuidoost-Azië. Wanneer een jong stel verdwijnt in Bangkok, start diplomaat Herman Knippenberg een onderzoek. Samen met zijn vrouw Angela komt hij op het spoor van Sobhraj.  

IMDb-score: 7.6/10
Genre: misdaad

Lupin (2021–)

We volgen de galante dief Assane Diop. Assane is groot bewonderaar van de boeken over ‘gentleman’ Arsène Lupin. Hij gebruikt alle kennis uit deze boeken in zijn voordeel. Wanneer Assane nog maar een tiener is, wordt zijn vader onterecht beschuldigd van een misdaad en komt hij om het leven. Nu, 25 jaar later, doet hij er alles aan om zijn vader te wreken.

IMDb-score: 7.5/10
Genre: misdaad

Bridgerton (2020–)

In dit historische kostuumdrama gaan we terug naar Londen rond 1813 en zien we hoe de aristocratische familie Bridgerton leeft. De weduwe Burggravin Bridgerton is moeder van acht kinderen: haar vier zonen, Anthony, Benedict, Colin en Gregory, en haar vier dochters, Daphne, Eloise, Francesca en Hyacinth. We zien hoe deze hechte acht broers en zussen zoeken naar liefde en geluk binnen de Londense high society.

IMDb-score: 7.3/10
Genre: romantisch drama

Netflix kijken bij KPN

Met de bovenstaande series heb je voorlopig wel even wat om te kijken. Wist je trouwens dat je Netflix heel makkelijk kijkt bij KPN? Als je nog geen KPN Internet of Mobiel hebt, dan kun je Netflix gelijk meebestellen. Ben je al klant? Dan voeg je Netflix net zo makkelijk toe in MijnKPN. Op deze manier kijk je Netflix gewoon op je tv-ontvanger of via de mobiele app en betaal je via onze factuur. Ideaal, toch?

Betaal Netflix via je KPN-factuur

Ook als je al een Netflix account hebt, kun je dus Netflix bij KPN bestellen. Na het bestellen koppel je Netflix makkelijk aan KPN. Combineer je Hussel Internet, Mobiel en Netflix? Dan krijg je maandelijks 5,- Entertainmentkorting. Zo doe je dat:

  1. Bestel Netflix bij KPN.
  2. Je ontvangt vervolgens een activatiemail van KPN en van Netflix.
  3. Voer tijdens de activatie het emailadres in dat gekoppeld is aan je Netflix-account.
  4. Nu krijg je de optie om de betaling om te zetten naar: betalen via KPN.
  5. Veel plezier met kijken!

Lees meer: Netflix films en series opslaan op SD-kaart 

Gerelateerde artikelen