Netflix films en series om te bingewatchen!

Netflix is een fijne manier om te ontspannen. Lekker onderuitgezakt op de bank een serie of film kijken. En bovendien vind je er iedere maand nieuwe films, series, documentaires, cabaret en nog veel meer om te kijken. Omdat je soms een beetje kan verdwalen in het grote aanbod, delen wij een paar van onze tips om op je kijklijst te zetten. Benieuwd welke series op dit moment echte aanraders zijn op Netflix? Je leest het hieronder. Veel kijkplezier!

Lupin

Deze serie is geïnspireerd op de boeken over de ‘gentleman’ dief Arsène Lupin. De galante Assane Diop (gespeeld door Omar Sy) is groot bewonderaar van Lupin en gebruikt alle kennis uit de boeken over deze dief in zijn voordeel. In de serie maak je kennis met een ware meester in het vermommen en misleiden, maar met een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Hij doet er dan ook alles aan om zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Ferry

Heb je de Nederlandse serie ‘Undercover’ al gezien? Dan kan de film ‘Ferry’ ook op je lijstje. De drugsbaron en hoofdrolspeler Ferry Bouman is namelijk terug. In de film ‘Ferry’ gaan we voor een deel terug in de tijd, nog voordat de gebeurtenissen uit ‘Undercover’ plaatsvinden. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink. Op een dag wordt de bende bruut overvallen. Wanneer de sporen naar een groep mannen in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Formula One: Drive To Survive

We volgens met veel plezier de prestaties van onze landgenoot Max Verstappen in de Formule 1. Dankzij de documentaireserie Formula One: Drive To Survive, krijgen we ook een kijkje achter de schermen in de racesport. We zien beelden die we dankzij de filmploeg van Netflix anders nooit hadden gezien. Van teleurstelling na een uitvalbeurt tot ongemakkelijke situaties tussen teambazen die elkaar niet aardig vinden. Deze serie is leuk voor de echter formule 1 liefhebber, maar ook als je gewoon een hele leuke docu wilt kijken, met spectaculaire beelden van snelle raceauto’s en de wereld eromheen.

Stranger Things

In Stranger Things worden we de jaren 80 ingezogen. In het Amerikaanse dorpje Hawkins verdwijnt de twaalfjarige Will Byers op mysterieuze wijze. Zijn moeder Joyce begint kort na de verdwijning een zoektocht naar haar zoon. De politie, onder leiding van Jim Hopper, start ook een onderzoek, net als Wills vrienden Mike, Lucas en Dustin. Op een dag vinden de drie vrienden een verdwaald meisje met vreemde krachten. Samen met dit meisje dat Eleven heet, ontdekken ze dat er vreemde krachten in het spel zijn en een overheidsorganisatie probeert de waarheid te verdoezelen. Ook in de volgende seizoenen blijven we de geheimzinnige gebeurtenissen in Hawkins volgen. We wachten inmiddels met smart op het nieuwe seizoen van Stranger Things (hopelijk in het najaar van 2021).     

The Serpent

The Serpent vertelt over Charles Sobhrajm, een Fransman met Indiase roots die in de jaren '70 twaalf moorden pleegde en het vooral had gemunt op backpackers die de vrijheid vierden in Zuidoost-Azië. De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het verhaal en de serie heeft ook een verbinding met Nederland, aangezien twee mensen die werden vermoord door ‘The Serpent’ Nederlanders waren. Daardoor kwam ook een andere Nederlander in beeld, de diplomaat Herman Knippenberg. Samen met zijn vrouw Angela komt hij op het spoort van Sobhrajm.   

The Queen’s Gambit

Een serie over schaken, wie had kunnen denken dat dit voor een ware hit zou zorgen op Netflix. Het verhaal begint in het Amerikaanse stadje Lexington. De negenjarige Beth, die haar moeder heeft verloren bij een auto-ongeluk, wordt naar een weeshuis gebracht. Daar ontmoet ze meneer Shaibel, de conciërge van het weeshuis die Beth leert schaken. Vanaf daar begint haar geweldige carrière in de schaakwereld, waarbij ze worstelt met haar adoptie, verslaving en vriendschappen.  

Bridgerton

We hadden het net nog over de serie The Queen’s Gambit, die zichzelf mocht uitroepen tot de best bekeken Netflix serie ooit. Maar het duurde niet lang voordat de serie Bridgerton deze titel alweer afpakte. In dit historische kostuumdrama gaan we terug naar Londen rond 1813 en zien we hoe de aristocratische familie Bridgerton leeft. De weduwe Burggravin Bridgerton is moeder van acht kinderen: haar vier zonen, Anthony, Benedict, Colin en Gregory, en haar vier dochters, Daphne, Eloise, Francesca en Hyacinth. We zien hoe deze hechte 8 broers en zussen zoeken naar liefde en geluk binnen de Londense high society.  

Atypical

Sam is een 18 jarige jongen met autisme. Dat zorgt ervoor dat de wereld voor hem heel anders is dan zijn ‘typical’ leeftijdsgenoten. Toch heeft Sam dezelfde wensen als zijn vrienden en schoolgenoten. Hij beslist dat het tijd is om een vriendinnetje te vinden. Voor zijn moeder Elsa is het een hele strijd om de zorg voor haar zoon los te laten bij zijn zoektocht naar meer zelfstandigheid. Een lekker serie om achter elkaar door te kijken, met veel humor en handige feitjes over pinguïns (Sam zijn favoriete dier)!   

Netflix kijken bij KPN

Met de bovenstaande series en films heb je voorlopig wel even wat om te kijken. Wist je trouwens dat je Netflix heel makkelijk kijkt bij KPN? Als je nog geen KPN Internet hebt, bestel je Netflix meteen mee. Ben je al klant? Dan voeg je Netflix net zo makkelijk toe in MijnKPN. Op die manier kijk je Netflix gewoon op je tv-ontvanger en betaal je via onze factuur.

Bekijk Netflix bij KPN

Betaal Netflix via je KPN-factuur

Ook als je al een Netflix account hebt, dan kun je Netflix bij KPN bestellen. Na het bestellen koppel je Netflix makkelijk aan KPN. En combineer je Hussel Internet, Mobiel en Netflix? Dan krijg je maandelijks 5,- Entertainmentkorting.

1. Bestel Netflix bij KPN

2. Vervolgens ontvang je een activatiemail van KPN en van Netflix

3. Voer tijdens de activatie het emailadres is dat gekoppeld is aan, je al bestaande, Netflix account

4. Nu krijg je de optie om de betaling om te zetten naar: betalen via KPN.

5. Veel plezier met kijken

Gerelateerde artikelen