1 januari 2020 1 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Sport de hele maand januari gratis met Fit At Home

Laten we eerlijk zijn: we eten allemaal nét iets te veel tijdens de feestdagen. En daar is helemaal niets mis mee! Maar in januari is dan toch echt het moment aangebroken om iets te doen aan die extra kilootjes.

Gelukkig kun je met de Fit at Home app, zoals de naam al zegt, lekker thuis voor de TV sporten wanneer het jou uitkomt. Of op kantoor, tijdens je vakantie of waar je ook wil: je kunt Fit at Home namelijk ook volgen via je mobiel of laptop. En dat alles ook nog met je eigen personal trainers!

Kies de trainer die bij jou past

Kies bijvoorbeeld voor Alain, trainer van BN’ers als Gerard Joling en Tatjana Simic, als je je billen en benen extra aandacht wil geven. Wil je een full-body work-out, dan kan Yalmard je daarbij helpen. Hij traint onder andere Jeroen van der Boom, Pip Pellens en Humberto Tan. Hou je, net als Johnny de Mol, meer van yoga? Kies dan voor Wilma. En ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen met actrice Robin Martens een leuke dans work-out doen. In totaal zijn er negen trainers, elk met hun eigen expertise.

Hoe start ik Fit At Home op?

Alles wat je nodig hebt, is een ruimte van ongeveer 2 x 2 meter om goed te kunnen bewegen en op de grond te kunnen liggen. Het verschilt per programma welke attributen je nodig hebt, maar ook zonder attributen zijn alle lessen te volgen. Je traint dan alleen iets minder intensief.
1. Ga met behulp van je afstandsbediening naar Menu toe.
2. Klik vervolgens op Apps op TV en zoek Fit at Home op.
3. De app is te vinden onder de categorie Alle apps.
4. Wanneer je een work-out video wilt beginnen in de app verschijnt eerst de betalingspagina.
5. Vul hier de code FITMETKPN2020 in om de gratis maand te verzilveren.

De hele maand januari gratis

Met meer dan 900 work-outs zit er altijd wel iets voor je tussen, op welk niveau je ook sport. En dat is nog niet alles: je ontvangt ook praktische voedingsschema’s, push berichten van jouw trainer en korting in de webshop, waar je verschillende sportattributen kunt kopen.

Klinkt dit allemaal heel mooi, maar weet je nog niet helemaal zeker of het echt iets voor jou is? Dan heb je geluk, want de hele maand januari kun jij met code FITMETKPN2020 gratis gebruik maken van Fit at Home! Zet je voornemens om in daden en word fit(ter) met Fit at Home.

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

Thuiswerken doe je zo

Films, series & TV

Kijk The Curse of Oak Island en win een metaaldetector

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science