30 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Sport de hele maand januari gratis met Fit at Home

Een van de laatste Kadootjes van KPN deze maand: 1 maand gratis Fit at Home! Laten we eerlijk zijn: we eten allemaal nét iets te veel tijdens de feestdagen. En daar is helemaal niets mis mee! Maar in januari is dan toch echt het moment aangebroken om iets te doen aan die extra kilootjes.

Gelukkig kun je met de Fit at Home app, zoals de naam al zegt, lekker thuis voor de tv sporten wanneer het jou uitkomt. Of op kantoor, tijdens je vakantie of waar je ook wil: je kunt Fit at Home namelijk ook volgen via je mobiel of laptop. En dat alles ook nog met je eigen personal trainers!

Kies de trainer die bij jou past

Kies bijvoorbeeld voor Alain, trainer van BN’ers als Gerard Joling en Tatjana Simic, als je je billen en benen extra aandacht wil geven. Wil je een full-body work-out, dan kan Yalmard je daarbij helpen. Hij traint onder andere Jeroen van der Boom, Pip Pellens en Humberto Tan. Hou je, net als Johnny de Mol, meer van yoga? Kies dan voor Wilma. En ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen met actrice Robin Martens een leuke dans work-out doen. In totaal zijn er negen trainers, elk met hun eigen expertise.

Probeer Fit at Home nu een maand gratis (t.w.v. 15 euro)

Alles wat je nodig hebt, is een ruimte van ongeveer 2 x 2 meter om goed te kunnen bewegen en op de grond te kunnen liggen. Het verschilt per programma welke attributen je nodig hebt, maar ook zonder attributen zijn alle lessen te volgen. Je traint dan alleen iets minder intensief.

1. Ga naar deze Fit at Home actiepagina
2. Maak een account aan en kies het TRY OUT abonnement. Let op: Er staat dat dit abonnement € 15,00 kost, maar met onze voucher wordt dit gratis!
3. Vul je voucher KPNFIT2021 in en klik op accepteren en afronden.
4. Log nu in via je tv-menu. Je vindt de App onder ‘Apps op TV’

Sport ze!

Kadootje van KPN

Dit Kadootje van KPN is onderdeel van de Kado Kalender. Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de Kado Kalender. Maar goed nieuws: dit kado is beschikbaar voor alle klanten. Wil je in de toekomst geen kadootjes missen? Meld je dan aan om onze acties, tips en nieuwsbrief te ontvangen.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zing fanatiek mee met een avondje karaoke

Events & Winacties

Korting op je App aankopen

De eerste 8 weken een all-in koffiejaarabonnement kado