Sim Only abonnementen voor ZZP'ers: voordelig zonder toestel

Voordelig bellen en internetten met Sim Only

Wil je voordelig bellen, sms'en en internetten? Heb je nog een goed toestel thuis liggen? Kies dan voor 1 van onze voordelige Sim Only abonnementen.

 • Voordelig:
  Alleen betalen voor je belminuten, sms'jes en data.
  Geen kosten voor je toestel.
 • Grootste 4g netwerk:
  Maak gebruik van het grootste 4G netwerk van Nederland.
 • Geen extra kosten buiten je bundel:
  Bij de Zorgeloos abonnementen is bellen en sms'en altijd onbeperkt.
 • Geen buitenbundelkosten voor Mobiel internet.
Bestel Sim Only abonnement

Welk Sim Only abonnement past bij mij als zelfstandige ondernemer?

Budget

Als je altijd goed bereikbaar wilt zijn, maar geen internet gebruikt op je telefoon, dan zijn onze budget Sim Only abonnementen ideaal. Kies voor Sim Only Budget 100 of 300 minuten en maak gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Geen starttarief, je betaalt ieder gesprek per seconde met dit Sim Only abonnement.

Bestel Sim Only Budget

Basis

Wil je vooral bereikbaar zijn met Sim Only en af en toe gebruik maken van internet op je mobiel, dan is KPN Basis geknipt voor jou. Ideaal voor gebruik van e-mail, social media of de beurskoersen.

Beperkte kosten, maar wel goed internet en geen gedoe met beltegoed.

Bestel Sim Only Basis

Vooral Internet

Gebruik je je smartphone vooral voor mailen, appen, video, etc.? Is snel internet superbelangrijk voor je? Dan hebben we speciaal voor jou een abonnement met grote internetbundels van 1 GB of 5 GB.

Bij ieder abonnement zit ook nog 150 of 200 min/sms zodat je ook af en toe kan bellen of sms'en.

Bestel Sim Only Vooral Internet

Zorgeloos

Gebruik je je telefoon bij alles wat je doet?  Dan is een Zorgeloos Sim Only abonnement perfect voor jou. Onbeperkt bellen en sms'en en grote internetbundels.

Speciaal voor alle mensen die een vast maandbedrag zonder buitenbundelkosten willen.

Bestel Sim Only Zorgeloos

Sim Only aanbiedingen

KPN heeft altijd scherpe Sim Only aanbiedingen. Je hebt al een Sim Only abonnement vanaf € 12,50!

Al klant en wil je verlengen?

Ben je al klant? Bekijk dan hier je persoonlijke verlengvoordeel.

Sim Only abonnement: Wat zijn de voordelen?

Een Sim Only abonnement is heel voordelig. Je bespaart op je abonnementskosten omdat je geen kosten hebt voor je toestel. Je betaalt alleen voor het gebruik van je belminuten, sms’jes en data. Hoe langer de looptijd van je abonnement, hoe voordeliger je maandlasten. 

Bij KPN kun je kiezen voor een Sim Only abonnement met alleen bellen en sms’en of voor een abonnement met bellen, sms’en en data. Kies je voor data bij je Sim Only dan kun je overal in Nederland optimaal profiteren van supersnel 4G overal in Nederland. 

Wat is Sim Only?

Bij een Sim Only abonnement krijg je alleen een losse SIM-kaart met daarop je abonnement. Je bent dus zelf al in het bezit van een toestel of je kiest ervoor om zelf een los toestel te kopen. Houd er rekening mee dat je een simlockvrij toestel nodig hebt, zodat je je Sim Only abonnement ook daadwerkelijk met jouw toestel kunt gebruiken.

Bij een Sim Only abonnement ontvang je gratis een 3-in-1 SIM-kaart. Dat is een reguliere SIM-kaart, Micro SIM-kaart en Nano SIM-kaart in één. Zo heb je altijd de juiste SIM-kaart voor jouw telefoon.