Kleinzakelijk product retournerenAls je abonnement is afgelopen, ontvang je een retourdoos. Na het annuleren of wijzigen van een nieuwe Kleinzakelijke bestelling heb je 14 dagen de tijd om de apparatuur terug te sturen. Wil je apparatuur retourneren? Ontdek hoe je dat doet.

Hoe heb je de apparatuur gekregen?

Veelgestelde vragen over retouneren
De garantietermijn op bijvoorbeeld een Draadloze Verbindingsset, wifiversterker of mobiel toestel is 2 jaar. De apparatuur moet wel op de juiste wijze gebruikt zijn.

Wat houdt dit in?

Er is geen sprake van juist gebruik als je aankoop;

  • Verwaarloosd is; onvoorzichtig en/of ondeskundig is gebruikt, behandeld of onderhouden.
  • Niet volgens de voorschriften is aangesloten, ge├»nstalleerd, gebruikt en/of gecombineerd met andere producten.
  • Er gerepareerd is met andere onderdelen dan welke door de fabrikant voorgeschreven en/of er werkzaamheden zijn uitgevoerd door een niet door de fabrikant gecertificeerde leverancier.

We vragen je als je contact met ons opneemt om een aankoopbewijs waarmee je kunt aantonen wanneer je het specifieke product hebt gekocht.

De termijn van 14 dagen begint te lopen bij:

  • Een overeenkomst voor een dienst: de overeenkomst is per mail verstuurd. Hierin staat de datum van de aansluiting of de datum van de monteursafspraak. Op die datum start de bedenktijd van 14 dagen.
  • Een consumentenkoop: de dag waarop je het (laatste) product hebt gekregen. Een overeenkomst die zowel om een consumentenkoop als om het uitvoeren van diensten gaat (bijvoorbeeld een mobiel abonnement met toestel): de dag waarop je het (laatst) gekochte product hebt ontvangen.
  • De bedenktijd van 14 dagen geldt niet altijd. Dit verschilt per dienst. We laten je tijdens het bestelproces weten of deze bedenktijd geldt.

Heb je online besteld? dan storten we je geld enkele werkdagen nadat wij het product hebben ontvangen terug. Je kunt je retourzending volgen via een Track & Trace code. Deze kun je opvragen bij PostNL.

Heb je via onze monteur of telefonisch besteld? Ga dan naar de KPN winkel. Daar storten we je geld via retourpin terug. Het staat de volgende werkdag op je rekening. Vergeet dus niet je pinpas mee te nemen!

Krijg je een vervangende tv-ontvanger omdat die van jou kapot is of een permanente storing aangeeft? Je ontvangt een pakket waar alleen een nieuwe tv-onvanger en een stroomkabel in zit. Bewaar dus je afstandsbediening en HDMI-kabel.

Een enkele keer komt het voor dat je apparatuur of bestelling kapot is bij de bezorging. Dat is natuurlijk heel vervelend. Bel meteen naar KPN om de apparatuur zo snel mogelijk om te ruilen. We leggen aan de telefoon uit hoe je dat kan doen.

Dan kun je gewoon een doos van jezelf gebruiken voor oude apparatuur en modems. Het retouradres is:

KPN

Antwoordnummer 10119

2400 VB Alphen aan den Rijn