Kleinzakelijke bestelling annuleren of wijzigen

Wil je jouw Kleinzakelijke bestelling wijzigen of annuleren? Klopt er iets niet in de bevestiging die je van KPN gekregen hebt? Of heb je een verkeerd toestel besteld? Dat is geen probleem. In bijna alle gevallen kan je ons bellen.

 • Internet & TV bestelling annuleren of wijzigen.
 • Mobiele bestelling annuleren of wijzigen.

Geen zakelijk abonnement?

Heb je een consumenten Internet, Telefonie, Televisie of Mobiel abonnement?

Consumenten wijziging

Annuleren

Annuleren kan binnen 14 dagen nadat jouw bestelling is geleverd. Onze experts kunnen je telefonisch helpen met het annuleren van jouw Internet & TV bestelling of van jouw Mobiele abonnement (met of zonder toestel). Heb je al apparaten van KPN ontvangen? Na de annulering heb je nog 14 dagen om de ontvangen apparatuur aan KPN terug te geven. Bekijk hoe je het kan terugsturen.

Je bestelling wijzigen

Kleinzakelijk Internet & TV

Wil je een andere aansluitdatum? Of kies je toch liever voor een ander adres om jouw apparatuur te ontvangen? Aanpassingen in de bestelling doen we liefst zo snel mogelijk. Dit kan dus alleen telefonisch. Onze klantexperts kijken graag wat ze voor uje kunnen doen.

Wil je een afspraak met een monteur inplannen of juist wijzigen? Naar Bestelstatustool.

Wil je jouw bankrekeningnummer wijzigen?
Je kan per product een rekeningnummer kiezen.

Naar Mijn KPN

Kleinzakelijk Mobiel

De meeste wijzigingen in jouw Mobiele abonnement kan je pas doen na de levering.

De leverdatum of het afleveradres kan je natuurlijk wel aanpassen. Dit kan alléén telefonisch.

Wilt je jouw bankrekeningnummer wijzigen?
Je kan per product een rekeningnummer kiezen.

Naar Mijn KPN

Tot wanneer kan ik annuleren?

Annuleren kan binnen 14 dagen nadat jouw bestelling is geleverd. Onze experts kunnen je telefonisch helpen met het annuleren van jouw Internet & TV bestelling of van je Mobiele abonnement (met of zonder toestel).

Veelgestelde vragen over annuleren, wijzigen of retourneren

De garantietermijn op bijvoorbeeld een Draadloze Verbindingsset, Wifi Versterker of mobiel toestel is 2 jaar, onder voorwaarde dat het op de juiste manier is gebruikt.

Wat houdt dit in?

Er is geen sprake van juist gebruik als jouw aankoop;

 • Verwaarloosd is; onvoorzichtig en/of ondeskundig is gebruikt, behandeld of onderhouden;
 • Niet volgens de voorschriften is aangesloten, geïnstalleerd, gebruikt en/of gecombineerd met andere producten.
 • Er gerepareerd is met andere onderdelen dan welke door de fabrikant voorgeschreven en/of er werkzaamheden zijn uitgevoerd door een niet door de fabrikant gecertificeerde leverancier.

We vragen je als je contact met ons opneemt om een aankoopbewijs waarmee je kan aantonen wanneer je het specifieke product hebt gekocht.

De termijn van 14 dagen begint te lopen bij:

 • Een overeenkomst voor een dienst: de overeenkomst is per mail verstuurd. Hierin staat de datum van de aansluiting of de datum van de monteursafspraak. Op die datum start de bedenktijd van 14 dagen.
 • Een consumentenkoop: de dag waarop je het (laatste) product hebt gekregen. Een overeenkomst die zowel om een consumentenkoop als om het uitvoeren van diensten gaat (bijvoorbeeld een mobiel abonnement met toestel): de dag waarop je het (laatst) gekochte product hebt ontvangen.
 • De bedenktijd van 14 dagen geldt niet altijd. Dit verschilt per dienst. We laten je tijdens het bestelproces weten of deze bedenktijd geldt.

  Heb je online besteld? Dan storten we jouw geld enkele werkdagen nadat wij het product hebben ontvangen terug. Je kan jouw retourzending volgen via een Track & Trace code. Deze kan je opvragen bij PostNL.

  Heb je via onze monteur of telefonisch besteld? Ga dan naar de KPN winkel. Daar storten we jouw geld via retourpin terug. Het staat de volgende werkdag op je rekening. Vergeet dus niet je pinpas mee te nemen!

  Bij annulering worden de volgende kosten in rekening gebracht indien van toepassing

  • Retourkosten (het terugsturen van je bestelling is kosteloos tenzij je er zelf voor kiest om jouw bestelling aangetekend te verzenden. Deze kosten zijn voor jou)
  • De abonnementskosten voor de periode dat het abonnement gebruikt is
  • Gebruikskosten buiten jouw bundel, zoals gevoerde telefoongesprekken en internetten via het mobiele netwerk

  Bij annulering worden de volgende kosten terugbetaald indien van toepassing

  • Activatiekosten
  • Vooruitbetaalde deel van de abonnementskosten voor de periode dat het abonnement niet gebruikt is
  • Eenmalige kosten voor jouw telefoon/tablet
  • Thuiskopieheffing

  Let op: Heb je geld tegoed? Dan wordt dit, nadat wij de spullen in ontvangst hebben genomen, op het bij ons bekende IBAN-nummer terugbetaald.

  Maak je gebruik van de optie voor nummerbehoud voor jouw mobiele nummer en annuleer je de overeenkomst? Dan zorgt KPN ervoor dat het proces van overdracht wordt stopgezet in het geval van aankoop van een abonnement. Bij prepaid moet je zelf de aanvraag annuleren.