Kleinzakelijke bestelling annuleren of wijzigen

Wilt u uw Kleinzakelijke bestelling wijzigen of annuleren? Klopt er iets niet in de bevestiging die u van KPN gekregen hebt? Of hebt u een verkeerd toestel besteld? Dat is geen probleem. In bijna alle gevallen kunt u ons bellen.

 • Internet & TV bestelling annuleren of wijzigen.
 • Mobiele bestelling annuleren of wijzigen.
Bel KPN

Geen zakelijk abonnement?

Hebt u een consumenten Internet, Telefonie, Televisie of Mobiel abonnement?

Consumenten wijziging

Annuleren

Annuleren kan binnen 14 dagen nadat uw bestelling is geleverd. Onze experts kunnen u telefonisch helpen met het annuleren van uw Internet & TV bestelling of van uw Mobiele abonnement (met of zonder toestel). Hebt u al apparaten van KPN ontvangen? Na de annulering hebt u nog 14 dagen om de ontvangen apparatuur aan KPN terug te geven. Bekijk hoe u het kunt terugsturen.

Bel KPN

Uw bestelling wijzigen

Kleinzakelijk Internet & TV

Wilt u een andere aansluitdatum? Of kiest u toch liever voor een ander adres om uw apparatuur te ontvangen? Aanpassingen in de bestelling doen we liefst zo snel mogelijk. Dit kan dus alleen telefonisch. Onze klantexperts kijken graag wat ze voor u kunnen doen.

Wilt u een afspraak met een monteur inplannen of juist wijzigen? Naar Bestelstatustool.

Wilt u uw bankrekeningnummer wijzigen?
U kunt per product een rekeningnummer kiezen.

Naar Mijn KPN

Kleinzakelijk Mobiel

De meeste wijzigingen in uw Mobiele abonnement kunt u pas doen na de levering.

De leverdatum of het afleveradres kunt u natuurlijk wel aanpassen. Dit kan alléén telefonisch.

Wilt u uw bankrekeningnummer wijzigen?
U kunt per product een rekeningnummer kiezen.

Naar Mijn KPN

Tot wanneer kan ik annuleren?

Annuleren kan binnen 14 dagen nadat uw bestelling is geleverd. Onze experts kunnen u telefonisch helpen met het annuleren van uw Internet & TV bestelling of van uw Mobiele abonnement (met of zonder toestel).

Veelgestelde vragen over annuleren, wijzigen of retourneren

De garantietermijn op bijvoorbeeld een Draadloze Verbindingsset, Wifi Versterker of mobiel toestel is 2 jaar, onder voorwaarde dat het op de juiste manier is gebruikt.

Wat houdt dit in?

Er is geen sprake van juist gebruik als uw aankoop;

 • Verwaarloosd is; onvoorzichtig en/of ondeskundig is gebruikt, behandeld of onderhouden;
 • Niet volgens de voorschriften is aangesloten, geïnstalleerd, gebruikt en/of gecombineerd met andere producten.
 • Er gerepareerd is met andere onderdelen dan welke door de fabrikant voorgeschreven en/of er werkzaamheden zijn uitgevoerd door een niet door de fabrikant gecertificeerde leverancier.

We vragen u als u contact met ons opneemt om een aankoopbewijs waarmee u kunt aantonen wanneer u het specifieke product hebt gekocht.

De termijn van 14 dagen begint te lopen bij:

 • Een overeenkomst voor een dienst: de overeenkomst is per mail verstuurd. Hierin staat de datum van de aansluiting of de datum van de monteursafspraak. Op die datum start de bedenktijd van 14 dagen.
 • Een consumentenkoop: de dag waarop u het (laatste) product hebt gekregen. Een overeenkomst die zowel om een consumentenkoop als om het uitvoeren van diensten gaat (bijvoorbeeld een mobiel abonnement met toestel): de dag waarop u het (laatst) gekochte product hebt ontvangen.
 • De bedenktijd van 14 dagen geldt niet altijd. Dit verschilt per dienst. We laten u tijdens het bestelproces weten of deze bedenktijd geldt.

  Hebt u online besteld? Dan storten we uw geld enkele werkdagen nadat wij het product hebben ontvangen terug. U kunt uw retourzending volgen via een Track & Trace code. Deze kunt u opvragen bij PostNL.

  Hebt u via onze monteur of telefonisch besteld? Ga dan naar de KPN winkel. Daar storten we uw geld via retourpin terug. Het staat de volgende werkdag op uw rekening. Vergeet dus niet uw pinpas mee te nemen!

  Bij annulering worden de volgende kosten in rekening gebracht indien van toepassing

  • Retourkosten (het terugsturen van uw bestelling is kosteloos tenzij u er zelf voor kiest om uw bestelling aangetekend te verzenden. Deze kosten zijn voor u)
  • De abonnementskosten voor de periode dat het abonnement gebruikt is
  • Gebruikskosten buiten uw bundel, zoals gevoerde telefoongesprekken en internetten via het mobiele netwerk

  Bij annulering worden de volgende kosten terugbetaald indien van toepassing

  • Activatiekosten
  • Vooruitbetaalde deel van de abonnementskosten voor de periode dat het abonnement niet gebruikt is
  • Eenmalige kosten voor uw telefoon/tablet
  • Thuiskopieheffing

  Let op: Hebt u geld tegoed? Dan wordt dit, nadat wij de spullen in ontvangst hebben genomen, op het bij ons bekende IBAN-nummer terugbetaald.

  Maakt u gebruik van de optie voor nummerbehoud voor uw mobiele nummer en annuleert u de overeenkomst? Dan zorgt KPN ervoor dat het proces van overdracht wordt stopgezet in het geval van aankoop van een abonnement. Bij prepaid moet u zelf de aanvraag annuleren.