Veilig en gecontroleerd beschikbaar stellen van uw webapplicaties

Veel organisaties hebben tegenwoordig webservers die bereikbaar zijn vanaf het internet. Die servers en de applicaties die van daaruit worden gehost, zijn gevoelig voor cyberaanvallen. Voor uw organisatie is het cruciaal dat u zich daartegen bewapent.

Met Application Security zijn uw applicaties op een flexibele manier beschermd tegen bekende én onbekende bedreigingen. De flexibiliteit ontstaat doordat Application Security kwetsbaarheden in uw applicatie kan mitigeren zonder aanpassingen in de software van de applicatie zelf aan te brengen.

Hierdoor is het met Applicatie Security mogelijk om sneller op nieuwe dreigingen te reageren en met terug werkende kracht een applicatie te beveiligen. Tegelijkertijd verbetert u met Application Security door middel van ‘Loadbalancing’ de beschikbaarheid en de gebruikerservaring van de servers en de gehoste applicaties.

Application Security helpt u bovendien te voldoen aan intern securitybeleid en aan geldende wet- en regelgeving zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Daarom Application Security van KPN


  • Optimale bescherming
    Dankzij een uitgebreid pakket aan beveiligingsmethoden tegen bekende en onbekende bedreigingen.
  • Veilig inloggen
    Voegt authenticatie, single sign-on en autorisatie toe aan bestaande applicaties.
  • Controle
    Bij het veilig ontsluiten van webapplicaties met gevoelige gegevens en functies, zonder uw eigen ICT-organisatie extra te belasten.

Meer weten over Application Security?

Neem contact met ons op