Meer zekerheid dan Two-Factor Authentication

Met Strong Authentication van KPN voegt u een veilige en betrouwbare extra factor toe aan het Two-Factor authenticatieproces, naast een al bestaand wachtwoord. Dit wordt ook wel Multi-Factor Authentication genoemd.

Two-Factor Authentication gebruikt dus maximaal twee verschillende factoren om de identiteit van de gebruiker te verifiëren, waar Multi-Factor Authentication meerdere factoren gebruikt.

Multi-Factor Authentication

Een belangrijk onderdeel van Strong Authentication is Multi-Factor Authentication (MFA). Met deze extra veiligheidscontrole moeten uw gebruikers hun identiteit verifiëren door meerdere bewijsstukken aan te leveren voordat ze toegang krijgen tot een apparaat of applicatie. Met MFA controleer je dus of de gebruiker daadwerkelijk een gevalideerde gebruiker is die toegang probeert te krijgen of dat het een malafide gebruiker is die inloggegevens heeft gestolen.

Waarom Strong Authentication?

Gebruik Strong Authentication niet alleen voor het inloggen op bedrijfsapplicaties en bedrijfsnetwerken, maar ook om online transacties en digitale documenten te ondertekenen. Het biedt u meer zekerheid over de digitale identiteit van uw gebruikers. Onder andere door het toevoegen van een extra factor om in te loggen zoals een sms-authenticatie, een e-mail of een fysieke codegever. Hiermee voldoet u aan nieuwe en strengere regels rondom online gegevensbescherming, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Strong Authentication van KPN


  • Veilig en betrouwbaar
    Garandeer de digitale identiteit van uw gebruikers wanneer zij inloggen op bedrijfsapplicaties en -netwerken of digitale documenten ondertekenen.
  • Flexibel
    Gebruikers- en autorisatiebeheer volgens interne processen en betalen naar gebruik met de mogelijkheid tot interne doorbelasting.
  • Compatible
    Integreer Strong Authentication met meerdere gebruikersdatabases, toepassingen en veilige toegangsoplossingen zoals Smart Access.

Extra beveiligingsmaatregelen met Advanced Web Access Protection

Naast Strong Authentication en Smart Access bieden we gebundelde beveiligingsdiensten aan onder de naam Advanced Web Access Protection. Advanced Web Access Protection biedt u de best mogelijke bescherming en beveiliging. Niet alleen ondersteunt het u in uw digitale toegangsbeleid, ook maakt de oplossing het uw medewerkers gemakkelijker om van uw diensten en systemen gebruik te maken.

Ontdek meer over Advanced Web Access Protection in onze factsheet.

Of lees meer over security in onze blogs

Meer informatie over de mogelijkheden
en kosten van Strong Authentication?

Neem contact met ons op