Wat is Office 365?

U kunt Office 365 Zakelijk zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. Met Office 365 hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met één wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, email en OneDrive.


Maak kennis met Office 365 Zakelijk

Office 365 Zakelijk bestaat in 3 varianten met ieder zijn unieke functies. Zo hebt u altijd alles om overal uw werk te doen.

Daarom Office 365 van KPN


  • Altijd up-to-date
    U ontvangt altijd de laatste versie van Office zodra deze beschikbaar is.
  • Flexibel
    Altijd en overal inloggen op iedere device.
  • Installatieservice
    Ga direct aan de slag met onze installatieservice op afstand.

Contact over Office 365?Goed om te weten over Office 365

Zie het als een digitale versie van uw werkplek. Een werk-kit met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. U hebt uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op het werk of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw bedrijfsgegevens, ook tot uw archief.
Er zijn 2 soorten Office 365: Instap en Premium. Bij Instap krijgt u het hele pakket via uw internetbrowser. Bij Premium kunt u ook de software op 5 apparaten installeren. Iedere gebruiker krijgt 1 account. Uw account is toegankelijk via kpnoffice365.com met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Uw eigen bestanden zijn afgeschermd en voor niemand anders toegankelijk, tenzij u daarna natuurlijk zelf toestemming voor geeft.
Het meest praktische van dit hele pakket is Office zelf. Hiermee werkt u altijd en overal in Word, Excel en PowerPoint. De kracht van Office 365 ligt vooral bij de beheerfunctionaliteiten en de flexibiliteit. U kunt altijd gebruikers toevoegen of verwijderen. Betaling is maandelijks en u betaalt alleen voor het aantal gebruikers. Gebruikers toevoegen, wijzigen of opzeggen? Dit is maandelijks mogelijk, zonder contract. Eenvoud voor de beheerder en gebruiker dus.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten