Wat is Office 365?

U kunt Office 365 Zakelijk zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. Met Office 365 hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, ook tot uw archief. De Office 365 dienst wordt geleverd door onze betrouwbare partner Argeweb.

Complete werkplek met KPN EEN Werkplek

Met KPN EEN Werkplek kunt u een Microsoft werkplek afnemen, inclusief Office 365. Geen gedoe met de installatie. Geselecteerde Excellence partners van KPN installeren namelijk alles voor u. Wel zo makkelijk!

Altijd de laatste versie van Office

U ontvangt altijd de laatste versie van Office zodra deze beschikbaar is. Met Office Premium installeert elke gebruiker ook nog eens de volledige desktop versie van Office 2016 software op 5 pc's of Macs en 5 tablets of smartphones (iPad, iPhone, Android en Windows).

Office 365 altijd de laatste versie met updates

Office 365 Zakelijk op al uw apparaten

Office 365 op uw desktop, tablet en telefoon. Waar u ook bent en op het apparaat wat u maar wilt: Windows, Mac, iPad, iPhone en Android.

Overal bij uw mail en agenda met Office 365

Wij helpen u graag met Office 365

Lukt het even niet? Dan helpen wij u graag weer op weg met onze installatieservice. Een monteur installeert en configureert op afstand uw Office 365, zodat u direct aan de slag kunt. U hoeft zich geen zorgen te maken! 

Installatieservice Office 365

Maak kennis met Office 365 Zakelijk

Office 365 Zakelijk bestaat in 3 varianten met ieder zijn unieke functies. Zo hebt u altijd alles om overal uw werk te doen.

Contact over Office 365?Wat kan ik nog meer met Office 365 Zakelijk?

Overal toegang tot e-mail, agenda en contacten

Met Exchange Online beschikt u overal over uw e-mailgegevens, inclusief contactpersonen, agenda en een eigen domeinnaam. Uw mailboxen zijn standaard uitgerust met een ingebouwde spam en anti-virus controle en u hebt een ruime hoeveelheid opslag (vanaf 2 GB).

Samenwerken vanuit elke locatie

Onedrive voor Bedrijven is uw beveiligde opslag online. Deze voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorwaarden. Werk tegelijk met anderen in uw Word, Excel, Powerpoint en Onenote-documenten.

Goed om te weten over Office 365

Zie het als een digitale versie van uw werkplek. Een werk-kit met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. U hebt uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op het werk of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw bedrijfsgegevens, ook tot uw archief.
Er zijn 2 soorten Office 365: Instap en Premium. Bij Instap krijgt u het hele pakket via uw internetbrowser. Bij Premium kunt u ook de software op 5 apparaten installeren. Iedere gebruiker krijgt 1 account. Uw account is toegankelijk via kpnoffice365.com met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Uw eigen bestanden zijn afgeschermd en voor niemand anders toegankelijk, tenzij u daarna natuurlijk zelf toestemming voor geeft.
Het meest praktische van dit hele pakket is Office zelf. Hiermee werkt u altijd en overal in Word, Excel en PowerPoint. De kracht van Office 365 ligt vooral bij de beheerfunctionaliteiten en de flexibiliteit. U kunt altijd gebruikers toevoegen of verwijderen. Betaling is maandelijks en u betaalt alleen voor het aantal gebruikers. Gebruikers toevoegen, wijzigen of opzeggen? Dit is maandelijks mogelijk, zonder contract. Eenvoud voor de beheerder en gebruiker dus.

Telefonisch bestellen?

0800-0403
24 uur per dag, 7 dagen per week

Telefonisch bestellen?

×