Wat is Office 365?

U kunt Office 365 Zakelijk zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. Met Office 365 hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, ook tot uw archief.

Complete werkplek met KPN EEN Werkplek

Met KPN EEN Werkplek kunt u een Microsoft werkplek afnemen, inclusief Office 365. Geen gedoe met de installatie. Geselecteerde Excellence partners van KPN installeren namelijk alles voor u. Wel zo makkelijk!

  • Up-to-date
    Altijd de laatste versie van Office
  • Nooit zonder opslagcapaciteit
    1 TB opslag en delen van bestanden
  • 24/7 Helpdesk
    Altijd hulp bij installatie en vragen

Altijd de laatste versie van Office

U ontvangt altijd de laatste versie van Office zodra deze beschikbaar is. Met Office Premium installeert elke gebruiker ook nog eens de volledige desktop versie van Office 2016 software op 5 pc's of Macs en 5 tablets of smartphones (iPad, iPhone, Android en Windows).

Office 365 Zakelijk op al uw apparaten

Office 365 op uw desktop, tablet en telefoon. Waar u ook bent en op het apparaat wat u maar wilt: Windows, Mac, iPad, iPhone en Android.

Wij helpen u graag met Office 365

Lukt het even niet? Dan helpen wij u graag weer op weg met onze installatieservice. Een monteur installeert en configureert op afstand uw Office 365, zodat u direct aan de slag kunt. U hoeft zich geen zorgen te maken! 

Maak kennis met Office 365 Zakelijk

Office 365 Zakelijk bestaat in 3 varianten met ieder zijn unieke functies. Zo hebt u altijd alles om overal uw werk te doen.

Wat kan ik nog meer met Office 365 Zakelijk?

Overal toegang tot e-mail, agenda en contacten

Met Exchange Online beschikt u overal over uw e-mailgegevens, inclusief contactpersonen, agenda en een eigen domeinnaam. Uw mailboxen zijn standaard uitgerust met een ingebouwde spam en anti-virus controle en u hebt een ruime hoeveelheid opslag (vanaf 2 GB).

Samenwerken vanuit elke locatie

Onedrive voor Bedrijven is uw beveiligde opslag online. Deze voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorwaarden. Werk tegelijk met anderen in uw Word, Excel, Powerpoint en Onenote-documenten.

Goed om te weten over Office 365

Zie het als een digitale versie van uw werkplek. Een werk-kit met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. U hebt uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op het werk of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw bedrijfsgegevens, ook tot uw archief.
Er zijn 2 soorten Office 365: Instap en Premium. Bij Instap krijgt u het hele pakket via uw internetbrowser. Bij Premium kunt u ook de software op 5 apparaten installeren. Iedere gebruiker krijgt 1 account. Uw account is toegankelijk via kpnoffice365.com met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Uw eigen bestanden zijn afgeschermd en voor niemand anders toegankelijk, tenzij u daarna natuurlijk zelf toestemming voor geeft.
Het meest praktische van dit hele pakket is Office zelf. Hiermee werkt u altijd en overal in Word, Excel en PowerPoint. De kracht van Office 365 ligt vooral bij de beheerfunctionaliteiten en de flexibiliteit. U kunt altijd gebruikers toevoegen of verwijderen. Betaling is maandelijks en u betaalt alleen voor het aantal gebruikers. Gebruikers toevoegen, wijzigen of opzeggen? Dit is maandelijks mogelijk, zonder contract. Eenvoud voor de beheerder en gebruiker dus.