Skype for Business

Efficiënt en makkelijk samenwerken op kantoor, thuis en onderweg

Skype for Business van Microsoft is een platform waarmee uw medewerkers effectief werken en communiceren. Alle communicatievormen zijn geïntegreerd in één applicatie; chat, aanwezigheidsinformatie, videoconferencing, documenten delen en telefonie. Met Skype for Business creëert u een werkplek waarmee u medewerkers in staat stelt om efficiënt te werken, individueel en samen. Skype for Business als communicatieoplossing is eenvoudig schaalbaar en wij kunnen u het beheer volledig uit handen nemen.


Video: Skype for Business in de praktijk

Met toepassing van de technieken van nu krijgt uw werk nieuwe mogelijkheden. Niet harder werken, maar slimmer. Dankzij Skype for Business werkt en vergadert u op de plek en op het moment dat het u uitkomt. Slimmer, gemakkelijker en goedkoper.

Hoe? Bekijk de video en laat u inspireren.

Digitale communicatie bij Nyenrode

Quote Nyenrode Remmelt Vetkamp


'De digitale revolutie in de wereld betekent ook een digitale revolutie in het onderwijs'

- Remmelt Vetkamp, CFO van Nyenrode -

Interne samenwerking en externe bereikbaarheid zijn randvoorwaarden voor het innovatieve onderwijs van Nyenrode. Dat vereist innovatieve communicatie. Met Skype for Business is de communicatie efficiënter, flexibeler en sneller.

Meer lezen over Skype for Business?


Whitepaper: De belofte van UC

Vandaag de dag zijn we in staat om mensen veel vrijheid te bieden. Uw collega’s kunnen zelf beslissen waar en wanneer ze willen werken.

Whitepaper: Cloud PBX in Office 365

De cloud is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Organisaties worden flexibeler en bereikbaarder door diensten onder te brengen in de cloud.

Ebook: Skype for Business

Unified Communications is niet langer een belofte, maar de praktijk. Met Skype for Business wordt het mogelijk om iedereen te bereiken, via elk apparaat en op elke locatie.

Daarom Skype for Business van KPN

Skype for Business

Zekerheid

Ongeacht plaats of tijd, iedereen is altijd bereikbaar.

Skype for Business KPN

Volwaardige telefooncentrale

Een sterk platform met een goede verbinding.

Skype for Business KPN

✔ Veilig

Uw data beveiligd met sterke authenticatie- en encryptiemethode.


Meer weten over Skype for Business? Vul het formulier in of mail ons.

KPN Skype for Business