Skype for Business

Efficiënt en makkelijk samenwerken op kantoor, thuis en onderweg

We willen tegenwoordig overal en altijd kunnen werken en daarbij moet het niet uitmaken of je op een pc werkt of op een mobiele telefoon. Organisaties die werken met losse communicatieapplicaties verliezen kostbare tijd en maken het hun medewerkers onnodig moeilijk.

Skype for Business van Microsoft is een platform waarmee uw medewerkers effectief werken en communiceren. Alle communicatievormen zijn geïntegreerd in één applicatie: chat, aanwezigheidsinformatie, videoconferencing, documenten delen en telefonie. Met Skype for Business creëert u een werkplek waarmee u medewerkers in staat stelt om efficiënt te werken, individueel en samen.

Skype for Business als communicatieoplossing is eenvoudig schaalbaar en wij kunnen u het beheer volledig uit handen nemen. Meer weten?

Video: Skype for Business bij TBI

TBI is een netwerk van ondernemingen die actief zijn in de bouw, installatie- en techniekbranche. Met Skype for Business stapt TBI over naar 1 platform en biedt de collega's een eenduidige en transparante oplossing om met elkaar samen te werken.

Video: Digitale communicatie bij Nyenrode

Interne samenwerking en externe bereikbaarheid zijn randvoorwaarden voor het innovatieve onderwijs van Nyenrode. Dat vereist innovatieve communicatie. Met Skype for Business is de communicatie efficiënter, flexibeler en sneller.

Meer lezen over Skype for Business?

Whitepaper: De belofte van UC

Vandaag de dag zijn we in staat om mensen veel vrijheid te bieden. Uw collega’s kunnen zelf beslissen waar ze willen werken, op welk moment en of ze dat doen met hun telefoon of laptop. Een vooruitgang. Want u kunt nu aan het werk op de manier die het beste bij u past.

Download 'De belofte van UC'

Video: Skype for Business in de praktijk

Met toepassing van de technieken van nu krijgt uw werk nieuwe mogelijkheden. Niet harder werken, maar slimmer. Dankzij Skype for Business werkt en vergadert u op de plek en op het moment dat het u uitkomt. Slimmer, gemakkelijker en goedkoper.

Hoe? Bekijk de video en laat u inspireren.

Whitepaper: Cloud PBX in Office 365

De cloud is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Organisaties worden flexibeler en bereikbaarder door diensten onder te brengen in de cloud. Medewerkers altijd en overal efficiënt laten samenwerken is dan ook niet langer een trend, maar de realiteit.

Download 'Cloud PBX' Whitepaper Cloud PBX in Office 365

Ebook: Skype for Business

Unified Communications (UC) is niet langer een belofte, maar de praktijk. Integratie van communicatiemiddelen komt binnen bereik van steeds meer mensen. Met Skype for Business wordt het mogelijk om (bijna) iedereen te bereiken, via elk apparaat en op elke locatie.

Download 'Skype for Business' Skype for Business bij KPN

Voordelen Skype for Business

Skype voor bedrijven
 • Optimale bereikbaarheid
  Ongeacht plaats of tijd, iedereen is altijd bereikbaar
 • Efficiënt samenwerken
  Ook op afstand
 • Een volwaardige telefooncentrale
  Een sterk platform met een goede verbinding
 • Security gewaarborgd
  Uw data beveiligd met sterke authenticatie- en encryptiemethode

Meer weten? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op