Transport, Logistiek & Openbaar Vervoer

Innovatieve transport en logistiek helpt Nederland vooruit

De centrale ligging binnen Europa, het goede spoornetwerk, 3.000 kilometer asfalt, 6.000 kilometer vaarwegen en 25 vliegvelden, zorgen dat Nederland een gewilde vestigingsplaats is voor Europese distributiecentra en multimodale overslagstations. Via deze hubs wisselen goederen en personen van modaliteit.

Met het vervoer van goederen of personen over de weg, het water, per spoor, door de lucht of pijpleidingen moet het verkeer snel, veilig, betrouwbaar en gecontroleerd gerouteerd worden. Continue innovatie is van belang om de positie op het gebied van personen- en goederenvervoer te bewaken. KPN biedt u slimme, betrouwbare en veilige oplossingen.

Bel of mail mij
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Naadloze aansluitingen, veilige transportmiddelen en actuele reisinformatie. Hiermee behouden OV-bedrijven hun reizigers en trekken ze nieuwe reizigers aan.

Vervoer over water

Vervoer over water

Het verkeer over water moet snel, veilig en betrouwbaar worden gerouteerd. 32% van het totale goederentransport in Nederland gaat over water. 

Vervoer door de lucht

Vervoer door de lucht

Om goederen en personen op een slimme, passende en rendabele manier door de lucht te verplaatsen moet het verkeer snel en veilig gerouteerd worden.

Vervoer over de weg

Vervoer over de weg

KPN draagt bij aan slimme mobiliteitsoplossingen om het vervoer van goederen of personen over de weg op een veilige en gecontroleerde manier te routeren.

Vervoer via het spoor

Vervoer over het spoor

Het spoor is een goed alternatief voor het drukke wegennet om snel en efficiƫnt goederen te vervoeren. De ICT-oplossingen van KPN helpen u en Nederland vooruit.

Vervoer via pijpleidingen

Vervoer via pijpleidingen

Jaarlijks wordt er in Nederland voor 370 miljoen ton aan aardolie en chemische producten vervoerd. 35% van die hoeveelheid wordt getransporteerd via pijpleidingen.

Visiepaper: Slimmer vervoer, slimmer vervoeren

De sector Transport & Logistiek verandert. In een razend tempo. Leveranciers en (eind)klanten zijn steeds veeleisender. De concurrentie is groot. Voor welke uitdagingen staat de sector en welke technologische innovaties kunnen daarbij helpen? Om beter te presteren, moeten bedrijven 'slim' worden. Moderne technologie helpt ze hierbij en KPN helpt met de digitale transformatie.

Download de visiepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op