Critical Broadband

Veilige communiceren

KPN Critical Communications biedt Critical Broadband. Dit is een hoogwaardige lokale dienst gebaseerd op klantspecifieke gesloten 4G/LTE-netwerken. Speciaal ontwikkeld om bedrijfs- en missiekritische communicatie te faciliteren. Niet langer zijn uw primaire bedrijfsprocessen afhankelijk van kwetsbare, onbeschermde verbindingen zoals WiFi.

Met Critical Broadband is de beschikbaarheid van het netwerk gegarandeerd en speelt u in op de veranderende behoeften van uw bedrijf.

Voordelen Critical Broadband

Voordelen Critical Broadband

  • Optimale beschikbaarheid
    Lokale breedbandige dienstverlening met meer dan 99,9% beschikbaarheid. Hoge beschikbaarheid door een gegarandeerde dekking en capaciteit.
  • Afgeschermde mobiele verbinding
    Een netwerk geschikt voor kritische data, voice en realtime video streaming.
  • Veilig
    Inbreken is vrijwel onmogelijk. Om op dit gesloten netwerk te komen, heeft u een speciale SIM-authenticatie en een unieke code nodig.

Video: Critical Broadband

Een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van data is van grote invloed op bedrijfskritische communicatie en calamiteiten. Op economisch, operationeel en persoonlijk vlak. Primaire processen blijven gaande. Dat scheelt in uitval van voertuigen of machines, met minder oponthoud tot gevolg. Doordat u minder schade lijdt, zijn uw opstartkosten lager. Daarnaast creƫert u een groter gevoel van veiligheid onder uw personeel en eventuele passagiers.

Bekijk de video voor meer informatie.

Leaflet: Critical Broadband

De behoefte aan mobiele datacommunicatie stijgt explosief. De smartphone is belangrijk voor het zenden en ontvangen van grote hoeveelheden data. Onder invloed van de verdere opkomst van 4G-technologie, stijgt dit gebruik. Mobiele datacommunicatie is in veel sectoren kritiek voor de doorgang van primaire bedrijfsprocessen. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw communicatienetwerk zijn essentieel. U leest er meer over in onze leaflet.

Download de leaflet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Bel of mail mij