Cloud hosting

Cloud & Hosting: werken waar en wanneer u wilt

Als bedrijf wilt u snel en veilig kunnen werken, waar en wanneer u maar wilt. KPN beschikt over een ijzersterk netwerk en groene datacenters in Nederland waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit, performance en beschikbaarheid. Met cloud hosting heeft u altijd de capaciteit en mogelijkheden die passen bij de behoeften van uw bedrijf.

De KPN oplossingen voor cloud hosting maken het voor u makkelijker. Bijvoorbeeld de Managed Hybrid Cloud waarmee u de cloud in uw bedrijf eenvoudig inricht en applicaties beheert. Bovendien bieden wij hosting aan waarbij KPN voor u het besturingssysteem beheert en toeziet op het up-to-date houden van de servers.

Meer weten over cloud hosting?

Kies uw Cloud of Hosting oplossing

Managed Hybrid Cloud

Met Managed Hybrid Cloud laat u applicaties optimaal presteren via Private Cloud, Virtual Private Cloud en Public Cloud. U versnelt innovatie en de groei van uw bedrijf.

Cloud hosting Managed Hybrid Cloud

Colocation

Met Colocation van KPN is uw IT-omgeving altijd beschikbaar in 1 van onze Nederlandse datacenters. Aansluiten is ook mogelijk met uw huidige accessprovider: onze datacenters zijn carrier neutraal.

cloud hosting colocation

Hosting

Met Hosting neemt uw servercapaciteit af op servers die voor uw organisatie ingericht zijn. Uw systemen zijn altijd up-to-date en veilig.

Hosting van KPN

Reis naar de Cloud

Voor elk bedrijf zijn er verschillende cloudmogelijkheden. Wij helpen u graag met een stappenplan voor de beste oplossing.

Reis naar de Managed Hybrid Cloud

Enterprise Webhosting

Enterprise Webhosting is een hosting platform op maat waarop uw website met een Content Management Systeem gehost wordt.

Alles over Enterprise Webhosting

Whitepaper: Managed Hybrid Cloud

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een Hybrid Cloud. Tegelijkertijd wordt het managen van een Hybrid Cloud steeds complexer. Hoe vindt u voor elke applicatie het meest geschikte platform? Hoe vindt u de juiste balans tussen flexibiliteit en stabiliteit? Hoe beheert u de Hybrid Cloud en hoe zorgt u dat u in control bent? Dit e-book beschrijft de keuzes die een Digital Enterprise kan maken bij het inrichten en beheren van een Hybrid Cloud.

Download de whitepaper

Video: KPN Datacenters - betrouwbaar en duurzaam

Het KPN datacenter op de HighTech campus in Eindhoven is het meest duurzame en innovatieve datacenter van KPN. Enerzijds omdat het gebruik maakt van energie-uitwisseling met de andere panden op de High Tech Campus en het cradle-to-cradle bouwprincipe. Anderzijds omdat het het eerste Tier IV gecertificeerde Datacenter van Nederland is.

Bekijk de video voor meer informatie.

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Haal alles uit de cloud

Met slimme cloudoplossingen kunnen uw medewerkers altijd en overal samenwerken. Hoe haalt u maximaal resultaat uit deze moderne technologie?

Whitepaper: Werkplek in de cloud

De overgang van uw eigen ICT naar een cloudgedreven oplossing vergt zorgvuldigheid. Lees ons whitepaper voor tips en tricks.

Download whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op