Jouw eigen domeinnaam

Claim jouw plek op de www met je eigen domeinnaam. Hiermee creƫer je een herkenbaar adres op het internet. Zo maak je bijvoorbeeld een website of een zakelijk e-mailadres voor je bedrijf.

Bij KPN Zakelijk kun je met een KPN EEN MKB abonnement een domeinnaam vastleggen. Dit kan een internet abonnement zijn, maar ook een mobiel abonnement of een Microsoft 365 licentie.

Eenvoudig online vindbaar

Zet jouw bedrijf op de kaart. Of in ieder geval op het web! Jouw bezoekers kunnen je zo gemakkelijk vinden.

Een professionele look

Mailen met jouw eigen domeinnaam komt betrouwbaar over bij je bezoekers. Het is ook nog eens een stuk veiliger! Koppel jouw domein aan Microsoft 365 en maak een professioneel e-mailadres aan.

Bescherm je bedrijfsnaam

Leg jouw bedrijfsnaam vast als domeinnaam voordat iemand anders dat doet. Zo belanden bezoekers nooit per ongeluk bij Hannie's tuinblog in plaats van jouw plantenwinkel.

Goed om te weten

Heb je al een domeinnaam maar wil je deze verhuizen naar KPN? Wij helpen je hierbij en hebben het hier stap voor stap uitgelegd. Heb je hulp of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar.
Heb je jouw domeinnaam geregistreerd? Dan moet deze nog aan jouw website worden gekoppeld. Vanaf dat moment wordt je website ook gevonden op de nieuwe domeinnaam. Wij helpen je hier graag mee. En we hebben dit hier stap voor stap uitgelegd.
Ja, hier hoef je zelf niets voor te doen. Een maand voordat jouw domeinnaam weer verlengd wordt ontvang je van ons een e-mail. Als je niet wilt dat je domeinnaam verlengd wordt kun je die op dat moment opzeggen.

Een jaar. Alle domeinnamen (ook bij andere providers) worden namelijk geregistreerd bij de overkoepelende organisatie 'OpenSRS'. Registratie alleen mogelijk per jaar. Daarom wordt je domeinnaam jaarlijks verlengd.

Je krijgt van ons een maand van tevoren een seintje. Als je niet wilt dat je domeinnaam verlengd wordt kun je die op dat moment opzeggen.

Dat kan! Je krijgt dan wel een afkoopsom voor de overgebleven periode. Alle domeinnamen (ook bij andere providers) worden namelijk geregistreerd bij de overkoepelende organisatie 'OpenSRS'. Registratie alleen mogelijk per jaar. Daarom is het niet mogelijk om een maandelijks contract af te sluiten.

Wil je opzeggen? Dan kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Toon telefoonnnummer