KPN EEN MKB Mobiel

Wilt u ook uw mobiel abonnement goed geregeld hebben? Met KPN EEN MKB Mobiel bent u altijd en overal bereikbaar.

We komen graag met u in contact om het beste abonnement te kiezen op basis van uw wensen.

Mobiele abonnementen

0GB Onbeperkt bel/sms* € 17,-
1GB Onbeperkt bel/sms* € 22,50
2GB Onbeperkt bel/sms* € 26,-
10GB Onbeperkt bel/sms* € 36,-
20GB Onbeperkt bel/sms* € 40,-
50GB Onbeperkt bel/sms* € 46,-
100GB Onbeperkt bel/sms* € 93,-

* Ook mogelijk om de 150 bel/sms variant te kiezen. Er wordt dan €1,50 van de prijs afgehaald.

De voordelen

 • Altijd bereik met het netwerk van KPN
 • Tot maar liefst 150 abonnementen mogelijk
 • Automatisch MB’s/GB’s gedeeld
 • Hebt u ook KPN EEN MKB internet en Vast Bellen? Dan ontvangt u ook elke maand 5% korting op uw totale factuur
 • KPN regelt de overstap voor u, met nummerbehoud

Optimaal bereikbaar
Combineer vast en mobiel bellen

 • Beheer uw vaste en mobiele bereikbaarheid op 1 plek
 • Bel uit met uw vaste telefoonnummer vanaf uw mobiel
 • Uw mobiele en vaste voicemails, allemaal in 1 voicemailbox
 • Makkelijk gesprekken doorverbinden vanaf uw mobiel

Nog geen KPN EEN MKB Vast Bellen?

Met vaste telefonie van KPN EEN MKB is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig. Met deze kostenbesparende innovatie krijgt u alle functionaliteiten via het datacenter van KPN geleverd. U stelt gemakkelijk uw telefooncentrale in via de MijnGesprek App of via de beheerportal. Vast bellen kunt u eenvoudig toevoegen aan uw Internet abonnement. En wanneer u dit combineert met Mobiel krijgt u ook blijvend extra voordeel .Blijvend extra voordeel

Met KPN EEN MKB krijgt u extra voordelen. Om te kunnen profiteren van deze voordelen hebt u Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB nodig.

 • 5% korting op uw maandelijkse abonnementskosten
 • Uw mobiele internet-, bel- en sms-bundel wordt gratis verdubbeld
 • U krijgt gratis licenties van F-Secure Computer Protection

Contactmogelijkheden

Advies op maat

Hulp nodig? Wij komen graag telefonisch of op uw locatie met u in contact. Vul uw gegevens in en wij bellen u de volgende werkdag terug.

Afspraak in de winkel

Liever in de winkel langskomen? U bent van harte welkom. Maak hier een afspraak in de dichtstbijzijnde winkel voor u.

Advies nodig?

Krijg vrijblijvend advies van onze telefonische KPN Experts.Nog niet contractsvrij?

Zet de overstapwekker en wij houden het voor u in de gaten wanneer u kunt overstappen.

MKB Proof Award gewonnen!

Elk jaar bekijkt WINMAG welke producten en diensten het meest geschikt zijn voor het MKB-segment. KPN heeft de MKB Proof Award gewonnen! WINMAG zegt: "KPN EEN MKB is voor elke MKB’er aan te raden die flexibiliteit en overzichtelijkheid hoog op het wensenlijstje heeft staan."

Producten & diensten KPN EEN MKB

Internet

De noodzakelijke basis om zorgeloos te ondernemen: zakelijk internet met vast IP-adres, tot 99,9% uptime en snelheden tot wel 500 Mbit/s.

De KPN EEN MKB internetverbinding heeft standaard een uptime van 95%. Met het Premium Servicelevel is de uptime zelfs 99,9% procent. Dat betekent dat uw verbinding gemiddeld 99,9% van het jaar actief is. Dat is ongeveer 364 dagen en 16 uur.

Razendsnel
Met KPN EEN MKB internet haalt u snelheden tot wel 500 Mbit/s*. Met hoge internetsnelheden kunt u grote bestanden up- en downloaden, eenvoudig online back-up's maken en al uw medewerkers gelijktijdig diensten als Office 365 laten gebruiken.

Veilige verbinding met F-secure
Protection Service for Business van F-Secure biedt u hoogwaardige beveiliging voor computers, mobiele apparaten en servers. Hiermee worden alle apparaten beschermd tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken.

Beveiligde pinverbinding
U handelt altijd veilig uw transacties af met Zakelijk Pinnen door de certificering van Currence. Om uw internetverbinding te certificeren voor PIN transacties betaalt u € 10,- per maand. Onbeperkt pinnen is bij dit maandbedrag inbegrepen. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Vast bellen

Beheer eenvoudig uw bereikbaarheid. Met vaste telefonie hebt u alle functionaliteiten van een telefooncentrale zonder investering.


Met vaste telefonie van KPN EEN MKB is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig. Met deze kostenbesparende innovatie krijgt u alle functionaliteiten via het datacenter van KPN geleverd. U stelt gemakkelijk uw telefooncentrale in via de MijnGesprek App of via de beheerportal.

De mogelijkheden

 • Bedrijfsvoicemail
 • Belgroep
 • Geen doorschakelkosten
 • Integratie vast-mobiel
 • Nachtschakeling
 • Nummerweergave
 • Wachtstand
 • Wachtmuziek
 • Wisselgesprek
 • Doorverbinden
 • Doorschakelen
 • Niet storen

Betalen per minuut
Het gebruik van vast bellen verschilt per organisatie. Om KPN EEN MKB op uw behoefte te laten aansluiten hebt u de keuze uit onbeperkt bellen of betalen per minuut.

Mobiel

Altijd en overal bereikbaar met het betrouwbare 4G(+) netwerk van KPN. Oók hebt u dezelfde functionaliteiten op uw mobiele telefoon als op uw vaste telefoon.

Met mobiele telefonie van KPN EEN MKB hebt u volledige regie over de bereikbaarheid van uw organisatie. Als uw situatie erom vraagt, verbindt KPN alle binnenkomende gesprekken automatisch door naar uw mobiele telefoon(s). Zo bent u altijd en overal bereikbaar met het 4G(+) netwerk van KPN.

Abonnementsvorm
U hebt de keuze uit verschillende mobiel abonnementen die u kunt combineren met een toestel. De toestelaflossing staat los van het mobiel abonnement. U kunt verschillende abonnementsvormen combineren. U kunt maximaal 150 mobiel abonnementen afnemen.

MB's delen
Goed om te weten: collega's kunnen onderling MB’s delen.

MKB M2M
Met onze M2M MKB abonnementen kunt u eenvoudig op afstand communiceren met slimme apparaten. Zo kunt u vanaf een centraal punt apparaten zoals sluizen aansturen of informatie over apparaten zoals locatie ontvangen. Zo maakt u uw bedrijfsprocessen efficiënter en blijft u in controle.

Tarieven
Wilt u weten wat de tarieven van KPN EEN MKB Mobiel zijn?

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten