KPN EEN Internet & Bedrijfsnetwerk

Veilig en betrouwbaar

KPN EEN Internet en Bedrijfsnetwerk levert een geïntegreerd, veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk. KPN biedt u met Toegang een IP-VPN netwerk waarin data, spraak en internet verkeer wordt afgehandeld van en naar uw vestigingen. Uw medewerkers hebben altijd de beschikking over uw bedrijfsinformatie en applicaties.

KPN ÉÉN internet en bedrijfsnetwerk

Voordelen KPN EEN Internet & bedrijfsnetwerk

  • Veilig en betrouwbaar
    Probleemloos, veilig en intelligent netwerk.
  • KPN specialisten
    Beheerd vanuit de cloud door KPN specialisten.
  • Unieke beheersportaal
    Inzicht en controle door een unieke beheersportaal.

Modules

KPN ÉÉN Module VPN voor internet en bedrijfsnetwerken

VPN

Het VPN-netwerk is eenvoudig en toekomstvast. U past het eenvoudig aan bij groei of krimp van uw organisatie. Zo hebt u altijd voldoende bandbreedte. Uw bedrijfsnetwerk wordt proactief beheerd door KPN specialisten. Rapportages bieden u inzicht in verbruik en performance van uw netwerk.

KPN ÉÉN module secure internet voor internet en bedrijfstoegang

Secure internet

Met Secure Internet krijgt u een flexibele cloud-oplossing voor beschermde en beveiligde internetverbindingen. U bent optimaal beschermd tegen internetcriminaliteit. De Firewall vormt de basis van uw netwerkbeveiliging. Daarnaast kunt u de functionaliteiten per module aanpassen.

KPN ÉÉN module FlexLAN voor Internet en Bedrijfsnetwerken

FlexLAN

Met FlexLAN hebt u een flexibel beheerde draadloze en/of bedrade lokale netwerkinfrastructuur. U bent verzekerd van een betrouwbaar en veilig netwerk. KPN regelt alles. Van inmeten van de apparatuur, configureren, installeren en service tot monitoring en capaciteitsmanagement.

Video: FlexLAN

Met FlexLAN van KPN heeft uw organisatie de beschikking over een flexibel en toekomstvast netwerk. Medewerkers en gasten kunnen overal in uw bedrijfspand werken. Ook beschikt u over de volledige inzage in- en controle over het gebruik van de netwerkomgeving door middel van de bijgeleverde portal. Zo beheert u zelf de gebruikers of locaties en houdt u de kosten voorspelbaar. 

Whitepaper: Bedrijfsnetwerken

Wat zijn de verschillen tussen bedrijfsnetwerken over internet en over een besloten IP-VPN netwerken? U leest het in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Brochure: FlexLAN

Voor veel bedrijven is de performance en het beheer van het interne netwerk een voortdurende zorg. Hoe gaat u deze uitdaging aan en hoe haalt u hier uw voordeel uit? Het kan met FlexLAN. Lees er meer over in onze brochure.

Download de brochure

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op