Optimise - optimaliseer je Cloud

Het bijhouden van alle nieuwe Cloud functies is niet eenvoudig. De dynamiek verandert continu en iedere configuratieaanpassing leidt weer tot nieuwe kosten. Er is veel toegevoegde waarde voor je organisatie te bereiken als je zowel de innovatie als de kosten goed onder controle hebt.

KPN zorgt voor voortdurende verbetering van jouw cloud-platform zodat je de controle houdt over je uitgaven en meegaat met de enorme hoeveelheid ontwikkelingen. Cloud leveranciers, zoals AWS en Microsoft Azure, komen op dagelijkse basis met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in de bestaande features. Wij houden deze technische ontwikkelingen voor je bij en passen ze, waar nodig, toe in jouw huidige IT landschap.

Met onze dienst 'Optimise' kijken wij naar de innovaties binnen jouw organisatie en de technische ontwikkelingen uit de markt. Zo zorgen wij ervoor dat je IT-landschap altijd optimaal presteert.

Neem contact op

Improvement

Je IT behoefte verandert regelmatig. Je hebt daarbij geen complete redesigns nodig, maar wel aanpassing van het bestaande. KPN helpt je jouw wijzigende organisatiebehoefte en beschikbare nieuwe technologie samen te brengen.Innovation

Digitale transformatie is meer dan alleen de stap naar de cloud. Organisaties vinden hun bedrijfsprocessen en bedieningsmodellen opnieuw uit. Dit is geen gemakkelijke opgave. Disruptie, techniek en proces komen hier bij elkaar. KPN helpt je om de transformatie steeds verder door te voeren met innovatie diensten.


Cost Control

Het pay as you go model van Cloud trekt veel bedrijven aan, maar de onvoorspelbaarheid van de kosten in combinatie met de continu wijzigende kosten en technieken, levert inmiddels ook wat frustratie op. KPN brengt inzicht in waar je kosten kanoptimaliseren op basis van technische analyses en inzicht in efficiƫntere features. Hierdoor krijgt je weer grip op je cloudkosten.Meer weten over Cloud Optimise?

Maak een terugbelafspraak