Optimise - optimaliseer uw Cloud

Het bijhouden van alle nieuwe Cloud functies is niet eenvoudig. De dynamiek verandert continu en iedere configuratieaanpassing leidt weer tot nieuwe kosten. Er is veel toegevoegde waarde voor uw organisatie te bereiken als u zowel de innovatie als de kosten goed onder controle heeft.

KPN zorgt voor voortdurende verbetering van uw cloud-platform zodat u de controle houdt over uw uitgaven en meegaat met de enorme hoeveelheid ontwikkelingen. Cloud leveranciers, zoals AWS en Microsoft Azure, komen op dagelijkse basis met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in de bestaande features. Wij houden deze technische ontwikkelingen voor u bij en passen ze, waar nodig, toe in uw huidige IT landschap.

Met onze dienst 'Optimise' kijken wij naar de innovaties binnen uw organisatie en de technische ontwikkelingen uit de markt. Zo zorgen wij ervoor dat uw IT-landschap altijd optimaal presteert.

Neem contact met ons op

Improvement

Uw IT behoefte verandert regelmatig. U heeft daarbij geen complete redesigns nodig, maar wel aanpassing van het bestaande. KPN helpt u uw wijzigende organisatiebehoefte en beschikbare nieuwe technologie samen te brengen.Innovation

Digitale transformatie is meer dan alleen de stap naar de cloud. Organisaties vinden hun bedrijfsprocessen en bedieningsmodellen opnieuw uit. Dit is geen gemakkelijke opgave. Disruptie, techniek en proces komen hier bij elkaar. KPN helpt u om de transformatie steeds verder door te voeren met haar innovatie diensten.


Cost Control

Het pay as you go model van Cloud trekt veel bedrijven aan, maar de onvoorspelbaarheid van de kosten in combinatie met de continu wijzigende kosten en technieken, levert inmiddels ook wat frustratie. KPN brengt inzicht in waar u kosten kunt optimaliseren op basis van technische analyses en inzicht in efficiƫntere features. Hierdoor krijgt u weer grip op uw cloudkosten.Wilt u meer informatie over Cloud Optimise?

Wij helpen u graag