Maakindustrie

Naar een gedigitaliseerd productie-ecosysteem

De Nederlandse maakindustrie ontwikkelt zich tot een Smart Industry. ICT is cruciaal voor de digitalisering van de fabrieksomgeving. Net als antwoorden op vraagstukken over de samenwerking tussen mensen en machines of robots. Verdienmodellen worden performance based modellen waarin klanten betalen naar gebruik. Het verzamelen en analyseren van data speelt hierin een essentiële rol. Meer weten?

Neem contact met ons op

Video's: Hoe de Maakindustrie gebruik maakt van ICT

IA Monitoring

Smart Factory

Digitale Hart van Brainport

KPN Things'Het groeipotentieel van slim asset management is enorm'

- Leo Merks,
CFO bij Van Happen Containers -

Van Happen Containers maakt samen met KPN steeds meer assets slim met Internet of Things. KPN heeft de rol van verbinder en maakt het mogelijk dat we onze zeer grote assetbase op een economisch rendabele manier realtime kunnen volgen en monitoren. 

Whitepaper: Smart Industry

De Nederlandse maakindustrie presteert wereldwijd uitstekend. ASML, VDL Nedcar, Ten Cate en Philips Consumer Lifestyle, deze grote bedrijven groeien allemaal hard. Maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Om te blijven uitblinken, moet de maakindustrie ook blijven innoveren. We zijn ervan overtuigd dat deze whitepaper u daartoe inspireert.

Download de whitepaper

Infographic: Maakindustrie op nummer 1 met ICT

ICT is cruciaal voor de digitalisering van de fabrieksomgeving. Net als antwoorden op vraagstukken met betrekking tot de samenwerking tussen mensen en machines of robots. Verdienmodellen worden performance based modellen waarin klanten betalen naar gebruik. Het verzamelen en analyseren van (product)data speelt hierin een essentiële rol. Hoe blijft u in deze transitie duurzaam winstgevend? Onderstaande trends wijzen de weg.

Download de infographic

Oplossingen voor de Maakindustrie

Asset Management

Wilt u meer inzicht in uw assets en op basis van deze inzichten efficiënter, duurzamer en veiliger ondernemen? Asset Management van KPN maakt gebruik van de nieuwe mogelijkheden van Internet of Things.

maakindustrie

IA Monitoring

Uw operationele technologie (SCADA, PLC) wordt steeds verder geïntegreerd met uw ICT-omgeving. Hierdoor wordt een totaal beveiligde OT- en IT-omgeving essentieel voor de continuïteit van uw business.

OT Security Monitoring

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met ons op