De slimme maakindustrie

De Nederlandse maakindustrie ontwikkelt zich tot een Smart Industry. ICT is noodzakelijk voor de digitalisering van de fabrieksomgeving. Net als de samenwerking tussen mensen en machines of robots. Verdienmodellen zijn nu performance based modellen waarin klanten betalen naar gebruik. En data driven werken is de norm.

Of het nu gaat om 5G, Internet of Things of security: de maakindustrie en ICT gaan hand in hand. Kijk mee hoe andere bedrijven dit pad naar innovatie bewandelen. En ontdek hoe u zelf met slimme ICT aan de slag gaat. Omdat slimme industrie de toekomst heeft.

wireless factory

Whitepaper: 5G maakt
wireless factory mogelijk

Download

ICT-diensten voor de maakindustrie

KPN Things (IoT)

Flexibele bouwblokken waarmee u makkelijk complete IoT-oplossingen bouwt. Met een eigen KPN Things Portal voor complete controle over uw assets of gebouwen.

Security Monitoring

Goede security monitoring geeft u inzicht in uw systemen en digitale veiligheid. Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen. Ontdek de mogelijkheden.

Zakelijke 5G diensten

Bijvoorbeeld voor gegarandeerde 5G-dekking in fabrieken die normaal slecht bereik hebben. Of het geven van voorrang aan applicaties die prioriteit hebben.

Op zoek naar iets anders?

Neem contact op

Ontdek hoe slimme ICT de maakindustrie verandert

Lamb Weston / Meijer

Van Happen Containers

Lees hoe zij zich transformeren tot Smart Industry

Meer weten over Maakindustrie & ICT?
Maak een terugbelafspraak

Neem contact op