Naar een gedigitaliseerd productie-ecosysteem

De Nederlandse maakindustrie ontwikkelt zich tot een Smart Industry. ICT is cruciaal voor de digitalisering van de fabrieksomgeving. Net als antwoorden op vraagstukken over de samenwerking tussen mensen en machines of robots. Verdienmodellen worden performance based modellen waarin klanten betalen naar gebruik. Het verzamelen en analyseren van data speelt hierin een essentiële rol. Meer weten?

Neem contact met ons op

Video's: Hoe de Maakindustrie gebruik maakt van ICT

Lamb Weston / Meijer

Smart Factory


IA Monitoring

Van Happen Containers


Whitepaper: Smart Industry

De Nederlandse maakindustrie presteert wereldwijd uitstekend. ASML, VDL Nedcar, Ten Cate en Philips Consumer Lifestyle, deze grote bedrijven groeien allemaal hard. Maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Om te blijven uitblinken, moet de maakindustrie ook blijven innoveren. We zijn ervan overtuigd dat deze whitepaper u daartoe inspireert.

Download de whitepaper


Infographic: Maakindustrie op nummer 1 met ICT

ICT is cruciaal voor de digitalisering van de fabrieksomgeving. Net als antwoorden op vraagstukken met betrekking tot de samenwerking tussen mensen en machines of robots. Verdienmodellen worden performance based modellen waarin klanten betalen naar gebruik. Het verzamelen en analyseren van (product)data speelt hierin een essentiële rol. Hoe blijft u in deze transitie duurzaam winstgevend? Onderstaande trends wijzen de weg.

Download de infographic


Klantcase: Semiotic Labs

Semiotic Labs voorspelt wanneer en waarom industriële elektromotoren falen door elektrische signalen te analyseren op basis van machine learning. Hiermee vertalen ze ruwe data naar inzichten over de conditie van machines.

Download klantcase

Oplossingen voor de Maakindustrie

Asset Management

Wilt u meer inzicht in uw assets en op basis van deze inzichten efficiënter, duurzamer en veiliger ondernemen? Asset Management van KPN maakt gebruik van de nieuwe mogelijkheden van Internet of Things.

maakindustrie

IA Monitoring

Uw operationele technologie (SCADA, PLC) wordt steeds verder geïntegreerd met uw ICT-omgeving. Hierdoor wordt een totaal beveiligde OT- en IT-omgeving essentieel voor de continuïteit van uw business.

OT Security Monitoring

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikelen