De 10 voordelen van een zakelijk Unlimited abonnement

Een Unlimited data-abonnement biedt veel voordelen, zeker voor ondernemers. Met dit type abonnement kun je namelijk onbeperkt bellen, sms’en en data verbruiken.

Ben je op zoek naar een nieuw zakelijk mobiel abonnement? En twijfel je over Unlimited? Dan zetten we de voordelen van een Unlimited abonnement graag even voor je op een rijtje.

1. Onbeperkt dataverbruik

Met een unlimited mobiel abonnement hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verbruiken van je data. Je kunt onbeperkt foto's en video's uploaden, streamen en downloaden, zonder bang te zijn dat je extra kosten moet betalen. Dit maakt het makkelijker om altijd verbonden te blijven met familie, vrienden en werkgerelateerde zaken.

2. Onbeperkt bellen en sms'en

Met een unlimited mobiel abonnement hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verbruiken van je belminuten of sms'jes. Je kunt zoveel bellen en sms'en als je wilt, zonder bang te zijn dat je extra kosten moet betalen. Dit maakt het makkelijker om in contact te blijven met collega’s of klanten.

3. Kostenbesparing

Met een unlimited mobiel abonnement hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten of extra kosten voor het verbruiken van data, bellen of sms'en. Je betaalt één vast bedrag per maand en dat is het. Hierdoor kun je je budget beter beheren en weet je precies waar je aan toe bent.

4. Overal werken

Met een Unlimited abonnement kun je overal online werken. Je hoeft bij klanten of in restaurants niet langer om het ‘wifi-wachtwoord’ te vragen. Overal waar jij bent maak je verbinding met de mobiele hotspot van jouw telefoon met supersnelle 4G of 5G verbinding. Ook met je laptop of tablet. Omdat je Unlimited data hebt, internet jij zelfs naast de snelweg als het moet.


Zakelijk Unlimited
Hoe Unlimited onderneem jij?

Altijd en overal zorgeloos online met de nieuwe KPN Zakelijk Unlimited Series.


5. Veiligheid

Doordat jij verbinding maakt met je eigen mobiele hotspot in plaats van een (openbaar) wifinetwerk, loop je minder risico dat je gehackt wordt door cybercriminelen. Gebruik maken van publieke wifi is namelijk een enorm security-risico. Met een Unlimited internet verbinding maak je altijd verbinding met je eigen, veilige internetverbinding.

6. 50GB in Europa

Wist je dat je met een Zakelijk Unlimited abonnement van KPN nu elke maand maar liefst 50GB te besteden hebt binnen Europa? Dus ook op je zomer- of wintervakantie kun jij in het buitenland overal online met je mobiele abonnement. Want 50GB, dat krijg je niet zomaar op.

7. Flexibiliteit

Heb je Unlimited uiteindelijk toch niet nodig? Bij KPN Zakelijk kun je maandelijks heel eenvoudig je abonnement omhoog of omlaag aanpassen. Hierdoor heb je de flexibiliteit om te kiezen voor een abonnement dat het beste bij je wensen en behoeften past. Of kies voor MB’s delen en deel je overschot aan data met je familieleden of huisgenoten.

8. Toestel vervangservice

Heb je een Unlimited abonnement bij KPN Zakelijk en is je smartphone onverhoopt kapot, gestolen of kwijt? Dan ontvang je bij ons altijd binnen 4 uur een vervangend toestel op locatie. Da’s pas service! Zo kun jij écht Unlimited zaken doen.


eBook: Beste apps voor ondernemers

Ontdek welke apps écht handig zijn bij het succesvol maken van jouw bedrijf.

Download


9. Stream, werk en groei op het beste netwerk

Een zakelijk mobiel abonnement van KPN biedt nog veel meer voordelen. Zo kun je Spotify Premium toevoegen aan je zakelijke factuur. Een vast telefoonnummer gebruiken op je mobiele telefoon, of twee mobiele nummers met eSim. En dat allemaal op het beste en snelste mobiele netwerk ter wereld*.

10. Ontdek de voordelen van een zakelijk abonnement

Neem je een zakelijk Unlimited abonnement bij KPN? Dan zijn er nog veel meer voordelen. Deel bijvoorbeeld MB’s met huisgenoten of neem een vast nummer op je mobiel. Meer hierover lees je in dit artikel.

Direct bestellen

Direct een zakelijk Unlimited abonnement bestellen? Bekijk onze sim-only aanbiedingen in de shop. Ook een toestel nodig? Bijvoorbeeld de spiksplinternieuwe Samsung Galaxy S23? Bezoek dan onze toestellen shop voor ondernemers.

*) Volgens onderzoek van Umlaut is het mobiele netwerk van KPN op dit moment het beste netwerk ter wereld.

Gerelateerde artikelen