Nooit zonder toestel
bij schade, verlies of diefstal

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar als ondernemer wilt u geen moment onbereikbaar zijn. Bij KPN Zakelijk profiteert u gratis van Toestel Vervangservice bij uw mobiele abonnement. Dus óók met Sim Only!

Hiermee bent u in geval van schade, defect, verlies of diefstal binnen 4 uur weer bereikbaar. Waar u ook bent in de Benelux. Buiten de Benelux leveren wij u in overleg zo snel mogelijk een leentoestel.

Voordelen KPN Toestel Vervangservice

ToestelVerzekering Schade & Totaal

Uw toestel volledig verzekeren tegen schade, defecten buiten de garantie, verlies en diefstal? Met de ToestelVerzekeringen van KPN kunt u uzelf volledig verzekeren.

Kies de dekking die het beste bij uw bedrijfsbehoeftes past.

Veelgestelde vragen

ToestelVervangservice geldt voor álle mobiele abonnementen van KPN Zakelijk: Sim Only én met toestel. Zowel bij KPN EEN MKB als bij onze Kleinzakelijke bundels.
Telefonisch kunt u een afspraak met ons maken over de tijd en locatie om het defecte toestel op te halen en desgewenst het leentoestel af te leveren. Indien u geen leentoestel wenst, kunt u ook naar 1 van onze kpn XL winkels gaan om daar uw toestel voor reparatie aan te bieden.

Wij bieden op dit moment 2 typen smartphones als leentoestel. Deze toestellen maken gebruik van Android en iOS. We streven ernaar om u een leentoestel te geven met het besturingssysteem wat u gewend bent.

  1.  Samsung Galaxy S6 (32GB)
  2. iPhone 7 (16Gb)
Het leentoestel is per abonnement maximaal 3 keer per 12 maanden voor een aaneengesloten periode van 30 kalenderdagen beschikbaar.
De reparatie is alleen gratis als het defect onder garantie valt. Als de reparatie buiten de garantie valt, ontvangt u een prijsopgave waarvoor u een akkoord moet geven voordat het toestel gerepareerd wordt.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten