Gratis ToestelVervangservice
bij schade, verlies of diefstal

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar als ondernemer wil je geen moment onbereikbaar zijn. Met KPN Kleinzakelijk profiteer je gratis van Toestel Vervangservice bij je mobiele abonnement. Dus óók met Sim Only!

Hiermee ben je in geval van schade, defect, verlies of diefstal binnen 4 uur weer bereikbaar. Waar je ook bent in de Benelux. Buiten de Benelux leveren wij je in overleg zo snel mogelijk een leentoestel.

Voordelen KPN Toestel Vervangservice

ToestelVerzekering Schade & Totaal

Jouw toestel volledig verzekeren tegen schade, defecten buiten de garantie, verlies en diefstal? Met de ToestelVerzekeringen van KPN kan je jezelf volledig verzekeren.

Kies de dekking die het beste bij jouw bedrijfsbehoeftes past.

Veelgestelde vragen

ToestelVervangservice geldt voor álle mobiele abonnementen van KPN Kleinzakelijk: Sim Only én met toestel.
Telefonisch kan je een afspraak met ons maken over de tijd en locatie om het defecte toestel op te halen en desgewenst het leentoestel af te leveren. Indien je geen leentoestel wenst, kan je ook naar 1 van onze kpn XL winkels gaan om daar je toestel voor reparatie aan te bieden.

Wij bieden op dit moment 2 typen smartphones als leentoestel. Deze toestellen maken gebruik van Android en iOS. We streven ernaar om je een leentoestel te geven met het besturingssysteem dat je gewend bent.

  1.  Samsung Galaxy S6 (32GB)
  2. iPhone 7 (16Gb)
Het leentoestel is per abonnement maximaal 3 keer per 12 maanden voor een aaneengesloten periode van 30 kalenderdagen beschikbaar.
De reparatie is alleen gratis als het defect onder garantie valt. Als de reparatie buiten de garantie valt, ontvang je een prijsopgave waarvoor je een akkoord moet geven voordat het toestel gerepareerd wordt.