Nooit zonder toestel bij schade, verlies of diefstal

Mobiele telefoons worden steeds geavanceerder, maar daarmee ook kwetsbaarder. Daarnaast is de mobiele telefoon bijna onmisbaar geworden. Met de gratis Toestel Vervangservice bij uw zakelijk mobiel abonnement kunt u in geval van schade, defect, verlies of diefstal binnen 4 uur weer bereikbaar zijn. Waar u ook bent in de Benelux.

Buiten de Benelux leveren wij u in overleg zo snel mogelijk een leentoestel. Hebt u een SIM-only abonnement? Ook dan kunt u beroep doen op de Toestel Vervangservice.

Nooit zonder toestel met de Toestel Vervangservice

Voordelen KPN Toestel Vervangservice

Maak eenvoudig gebruik van de Toestel Vervangservice


Eenvoudig aanmeldproces

Gebruik maken van de Toestel Vervangservice kan via onze Klantenservice.

Nieuwe SIM-kaart bij uw leentoestel


SIM-kaart bij uw leentoestel

In geval van diefstal of verlies ontvangt u ook een nieuwe SIM-kaart bij uw leentoestel.

Leentoestel op locatie bezorgd


Leentoestel op locatie

Binnen 4 uur een leentoestel op uw locatie ontvangen, waar u ook bent in de Benelux.

Volg u reparatie online


Reparatie volgen

Op reparatie.kpn.com kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week de status van uw reparatie volgen.

ToestelVerzekering Schade & Totaal

Uw toestel volledig verzekeren tegen schade, defecten buiten de garantie, verlies en diefstal? Met de ToestelVerzekeringen van KPN kunt u uzelf volledig verzekeren. Kies de dekking die het beste bij uw bedrijfsbehoeftes past.

Veelgestelde vragen

Telefonisch kunt u een afspraak met ons maken over de tijd en locatie om het defecte toestel op te halen en desgewenst het leentoestel af te leveren. Indien u geen leentoestel wenst, kunt u ook naar 1 van onze kpn XL winkels gaan om daar uw toestel voor reparatie aan te bieden.
Het leentoestel is functioneel gelijk aan uw eigen toestel. Wij bieden 2 typen smartphones als leentoestel. Deze toestellen maken gebruik van Android en iOS. We streven ernaar om u een leentoestel te geven met het besturingssysteem wat u gewend bent.
Het leentoestel is per abonnement maximaal 3 keer per 12 maanden voor een aaneengesloten periode van 30 kalenderdagen beschikbaar.
De reparatie is alleen gratis als het defect onder garantie valt. Als de reparatie buiten de garantie valt, ontvangt u een prijsopgave waarvoor u een akkoord moet geven voordat het toestel gerepareerd wordt.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten