Activeer jouw Videoland account

Heb je Videoland bij KPN besteld? Dan hebben we dit toegevoegd aan je abonnement. Vanaf nu kijk je via de tv-ontvanger. Wil je ook online kijken? Dan heb je eerst een Videoland account nodig.

Wil je ook online Videoland kijken?

Maak eerst een Videoland account aan bij KPN. Dit kan pas als je een Videoland abonnement bij KPN hebt. Een Videoland account maken doe je zo:

  1. Start je tv-ontvanger, druk op Menu > Apps op TV > Videoland en open de zwarte Videoland app
  2. Klik op ‘account aanmaken’
  3. Vul je 4-cijferige KPN iTV-pincode in
  4. Scan de QR-code die op je tv verschijnt
  5. Volg de stappen en maak een Videoland account aan
  6. Download de ‘Videoland’ app in de Play Store of App Store. Of kijk online met je laptop
  7. Log in met je net aangemaakte account voor Videoland

Kijk nu waar en wanneer je wilt op al je apparaten, ook offline.

Heb je vragen of hulp nodig?

Je pincode staat in de bevestigingsmail of brief die je hebt ontvangen bij de start van je abonnement. Ben je hem kwijt? Ga naar kpn.com/pincode en reset je pincode.

De activatiecode is te zien in de Videoland app op de KPN tv-ontvanger. Ga hiervoor naar kanaal 204. Klik op de rode knop van de afstandsbediening om de Videoland app te openen. Klik daarna op ‘’Account aanmaken’’. Voer de 4-cijferige KPN TV pincode in. Vervolgens zie je de activatiecode in beeld. De activatiecode is 15 minuten geldig.

Als de activatiecode niet werkt, start dan de Videoland app op de tv-ontvanger opnieuw en klik op ‘’Account aanmaken’’. Dit vindt je in het startscherm of rechtsboven op de profielpagina. Voer de 4-cijferige KPN TV pincode in. Vervolgens zie je de activatiecode in beeld. Let op: de activatiecode is 15 minuten geldig.

Je kunt inloggen met je Videoland account op videoland.com/inloggen

.

Haal de stekker van je tv-ontvanger uit het stopcontact. Wacht 5 seconden en doe hem weer terug. Dan downloadt hij automatisch de nieuwste software.
De mail om je e-mailadres te bevestigen kan in je spam of ongewenste map terechtkomen. Heb je daar ook geen mail ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van Videoland.
Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Videoland.
Log dan in met het mailadres en wachtwoord waarmee je al eerder een account hebt aangemaakt. Mocht je het wachtwoord vergeten zijn dan kun je deze wijzigen via “wachtwoord vergeten”

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Ook op ons forum vind je meer informatie.

Bel ons

Je kunt Videoland kijken via de KPN tv-ontvanger, je laptop/desktop, tablet, mobiele telefoon en Smart TV. Controleer hier of jouw apparaten worden ondersteund