FOX Sports 1

KPN biedt alle klanten iets heel bijzonders: een vernieuwde FOX Sports 1-zender in het basispakket! Met een selectie van de beste FOX Sports-programma’s en natuurlijk met elke week live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Gewoon gratis, voor alle tv-klanten op kanaal 14!

Op FOX Sports 1 worden regelmatig wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV uitgezonden, maar niet allemaal. Wil je niets missen? Sluit dan het betaalde FOX Sports Pakket af en bekijk alle Eredivisiewedstrijden live!

Gratis extra voetbalzender
Bij televisie van KPN

Elk weekend live voetbal
Uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League en meer
Samenvattingen, documentaires en Voetbalpraat


Wat is FOX Sports 1?

FOX Sports 1 is de gratis voetbalzender bij Internet & TV van KPN. Je vindt de zender op kanaal 14. Benieuwd wat je hierop kan zien? Check het filmpje.

Wat kijk je op FOX Sports 1?

FOX Sports 1 kijk je bij KPN via kanaal 14.

Elk weekend live voetbal
uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

 • Elke speelronde 3 live Eredivisiewedstrijden
 • Uniek schakelkanaal op vrijdag met live hoogtepunten uit Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Bundesliga
 • Op maandag 1 live wedstrijd uit Keuken Kampioen Divisie
 • Alle rondes uit TOTO KNVB Beker en UEFA Europa League
 • FOX Sports Vandaag, Club TV, FOX Sports doc, Voetbalpraat

Ieder speelweekend kijk jij
op deze tijdstippen live voetbal

Vrijdag
Schakelprogramma

Zaterdag
18:30 uur Eredivisie
20:45 uur Eredivisie

Zondag
16:45 uur Eredivisie

Maandag
20:00 uur Keuken Kampioen Divisie

Benieuwd welke wedstrijden je dit weekend kan zien? Kijk dan naar de tv-gids van FOX Sports 1.

Meest gekozen pakketten met Internet en TV van KPN

Kijk gratis FOX Sports 1 bij een Internet en TV-pakket van KPN.

KPN Internet en TV Standaard:

 • Overal in huis wifi
 • Tot 100 Mbit/s download - Tot 10 Mbit/s upload
 • Gratis (wifi) modem
 • 2x HD TV-ontvangers
 • Opnemen
 • Gratis voetbalzender FOX Sports 1
Na 3 mnd: 62,50/mnd
35,-/mnd

KPN Internet en TV Basis:

 • Overal in huis wifi
 • Tot 50 Mbit/s download - Tot 5 Mbit/s upload
 • Gratis (wifi) modem
 • 1x HD TV-ontvanger
 • Gratis voetbalzender FOX Sports 1
Na 3 mnd: 52,50/mnd
35,-/mnd

Nog meer sportplezier
met een extra zenderpakket!

keukendivisie

ere

FOX Sports Pakket

Kijk alle wedstrijden uit de Eredivisie én internationale sporten met het FOX Sports Pakket. Met dit pakket heb je toegang tot zes kanalen én FOX Sports GO.

 • Live voetbal kijken uit Nederland, de Bundesliga, de UEFA Europa League, de Duitse supercups en de Major League Soccer (MLS)
 • Toptennis uit de WTA en ATP World
 • Grote Amerikaanse topcompetities zoals MLB, NFL en NHL
12,99/mnd

Ziggo Sport totaal

24/7 alles over sport

 • 6 extra sportzenders
 • Voetbalspektakel uit Engeland (Premier League), Spanje & Italië
 • Formule 1, en andere belangrijke wedstrijden en toernooien live kijken
14,99/mnd

Veelgestelde vragen

Op FOX Sports 1 zal regelmatig een wedstrijd van Ajax, Feyenoord of PSV te zien zijn. Als je echt niks wilt missen van jouw favoriete club raden wij je aan om het extra FOX Sports pakket met 6 kanalen en alle Eredivisiewedstrijden te nemen.

Het nieuwe FOX Sports pakket blijft gewoon gratis voor klanten met thuis Internet & TV en Mobiel van KPN. De kanalen FOX Sports 4, 5 en 6 krijg je er dus gewoon bij. Daarmee kijk je nog meer voetbal uit de Bundesliga, maar ook tennis uit de ATP en WTA tour. Ook kun je diverse Amerikaanse sportcompetities volgen: NFL, MLB, NHL en MLS.
Jouw huidige FOX Sports Eredivisie, FOX Sports International of FOX Sports abonnement wordt automatisch overgezet naar het nieuwe FOX Sports pakket. Vanaf 5 september gaat ook de nieuwe prijs in van 12,99 euro voor dit pakket. Daar krijg je gelukkig ook een heleboel voor terug! De kanalen FOX Sports 4, 5 en 6 krijg je namelijk erbij. Daarmee kijk je nog meer voetbal uit de Bundesliga, maar ook tennis uit de ATP en WTA tour. Ook kun je diverse Amerikaanse sportcompetities volgen: NFL, MLB, NHL en MLS.

Er blijven 2 FOX Sports zenders beschikbaar en deze zijn alleen te zien met een abonnement op FOX Sports. Dit abonnement blijft voor Digitenne klanten €9,99 kosten.

Wil je ook op uw 2e tv naar FOX Sports 1 kijken? Dat kan door je Digitenne ontvanger om te ruilen voor Interactieve TV van KPN.

Je kunt alle 6 de kanalen van FOX Sports bekijken als je een abonnement op het extra FOX Sports Pakket neemt. Dit kan hier.
Op FOX Sports 1 is een selectie van de beste FOX Sports-programma’s te zien, met uiteraard ook elke week een aantal live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en UEFA Europa League. Regelmatig worden er op FOX Sports 1 ook wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV uitgezonden, maar niet allemaal. Wil je niets missen? Sluit dan het betaalde FOX Sports pakket af en zie alle wedstrijden uit de Eredivisie live!
Op het vernieuwde FOX Sports 1 is een selectie van de beste FOX Sports-programma’s te zien, met uiteraard ook elke week een aantal live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en UEFA Europa League. Eredivisiewedstrijden worden uitgezonden op FOX Sports 1, 2 of 3. Wil je niets missen? Sluit dan het betaalde FOX Sports pakket af en zie alle wedstrijden uit de Eredivisie live!

Een andere vraag

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina's als je al klant bent of als je meer wilt weten over de installatie van je pakket.

Ga naar service televisie

Op zoek naar iets anders?

Internet

Meer weten over internet van KPN? Profiteer ook hierbij van het betrouwbare netwerk van KPN.

Televisie

Ook benieuwd naar Televisie van KPN? Bij KPN kijk je tv precies zoals jij dat wilt. Bekijk het uitgebreide aanbod van KPN.

Extra zenderpakketten

Niets op tv? Onmogelijk met de uitgebreide zenderpakketten van KPN! Zo kijk je nog meer films, series en sport.