ESPN

ESPN vind je in het KPN TV basispakket! Met een selectie van de beste ESPN-programma’s en natuurlijk elke week live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Gewoon gratis, voor alle tv-klanten op kanaal 14!

Op ESPN worden regelmatig wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV uitgezonden, maar niet allemaal. Wil je niets missen? Neem dan het ESPN Compleet Pakket en bekijk alle Eredivisiewedstrijden live!

Met ESPN en het ESPN Compleet pakket zit jij goed!

Ben jij een sportliefhebber die af en toe live voetbal kijkt? Dan zit je bij KPN goed met ESPN standaard bij KPN TV op kanaal 14. Wil je geen wedstrijd van je favoriete club missen? Kies dan voor het ESPN Compleet pakket.


ESPN
De zender

Kijk elke week een wedstrijd van één van de topclubs uit de Eredivisie.

 • ESPN: gratis voor alle tv-klanten van KPN op kanaal 14
 • Elke speelronde een selectie van live Eredivisiewedstrijden
 • Uniek schakelprogramma op vrijdag met live hoogtepunten uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie
 • Op maandag 1 live wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie

ESPN krijg je standaard bij KPN TV op kanaal 14 (niet bij Digitenne).

ESPN Compleet
Het totale pakket

Kijk alle wedstrijden uit de Eredivisie én internationale sporten met het ESPN Compleet pakket.

 • Alle 4 zenders voor €12,99
 • Elke speelronde alle Eredivisiewedstrijden live kijken
 • Extra live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie en UEFA Europa en Conference League
 • Alle rondes uit de TOTO KNVB Beker
 • Live internationaal topvoetbal uit o.a. de Major League Soccer
 • Meer dan voetbal: MLB, NFL en NHL
 • Inclusief gratis ESPN WATCH: daarmee kijk je ook online naar alle 4 zenders

Voeg dit extra zenderpakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV abonnement. Elk extra zenderpakket is maandelijks aan- en uit te zetten.

Wat kijk je op ESPN?

ESPN kijk je bij KPN via kanaal 14.

Elk weekend live voetbal
uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

 • Elke speelronde 3 live Eredivisiewedstrijden
 • Uniek schakelkanaal op vrijdag met live hoogtepunten uit Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
 • Op maandag 1 live wedstrijd uit Keuken Kampioen Divisie
 • Alle rondes uit TOTO KNVB Beker en UEFA Europa League
 • ESPN Vandaag, Club TV, ESPN doc, Voetbalpraat

Ieder speelweekend kijk jij
op deze tijdstippen live voetbal

Vrijdag
20:00 uur Schakelprogramma

Zaterdag
18:30 uur Eredivisie
20:45 uur Eredivisie

Zondag
16:45 uur Eredivisie

Maandag
20:00 uur Keuken Kampioen Divisie

Benieuwd welke wedstrijden je dit weekend kan zien? Kijk dan naar de tv-gids van ESPN.

Vragen over ESPN?

Met het 4K pakket van KPN krijg je de zender ESPN UHD*, deze zender vind je op kanaal 694. Met ingang van de start van seizoen 2021/2022 start ESPN op deze zender met het uitzenden van 1 Eredivisiewedstrijd op zaterdag en 1 Eredivisiewedstrijd op zondag in Ultra HD. De wedstrijden zijn gelijk aan hetgeen er wordt uitgezonden op ESPN kanaal 14 (dat gratis in het basispakket zit). Wanneer er op het ESPN Ultra HD kanaal geen live wedstrijden te zien zijn, zullen wedstrijden herhaald worden en hoogtepunten in Ultra HD getoond worden. Om de zender te kijken heb je het 4K pakket nodig en een tv die geschikt is voor Ultra HD beelden.

Het 4K Pakket kun je aanvragen door contact op te nemen met de KPN klantenservice of langs te gaan in de KPN winkel bij jou in de buurt.

* ESPN UHD is niet in 4K (2160p), maar geeft in Full HD (1080p) een meer realistische weergave. Het beschikt over meer lichtniveau ’s (High Dynamic Range. HDR HLG), betere kleuren (wide color gamuth 2020), en meer beelden per seconde (50 frames/seconde) dan de uitzendingen op ESPN (kanaal 14). Het mag om deze reden dan ook Ultra HD genoemd worden.

Op ESPN zal regelmatig een wedstrijd van Ajax, Feyenoord of PSV te zien zijn. Als je echt niks wilt missen van jouw favoriete club raden wij je aan om het ESPN Compleet pakket met 4 kanalen en alle Eredivisiewedstrijden te nemen.

Het nieuwe ESPN Compleet pakket blijft gewoon gratis voor klanten met KPN Compleet. De kanalen ESPN 2, 3, 4 krijg je er dus gewoon bij. Daarmee kijk je nog meer voetbal, maar ook tennis uit de WTA tour. Ook kun je diverse Amerikaanse sportcompetities volgen: NFL, MLB, NHL en MLS.

Er blijven 2 ESPN zenders beschikbaar en deze zijn alleen te zien met een abonnement op ESPN. Dit abonnement blijft voor Digitenne klanten € 9,99 kosten.

Wil je ook op uw 2e tv naar ESPN (gratis zender) kijken? Dat kan door je Digitenne ontvanger om te ruilen voor Interactieve TV van KPN.

Je kunt alle 4 de kanalen van ESPN bekijken als je een abonnement op het ESPN Compleet Pakket neemt. Dit kan hier.
Op ESPN is een selectie van de beste ESPN-programma’s te zien, met uiteraard ook elke week een aantal live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en UEFA Europa League. Regelmatig worden er op ESPN ook wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV uitgezonden, maar niet allemaal. Wil je niets missen? Sluit dan het betaalde ESPN Compleet pakket af en zie alle wedstrijden uit de Eredivisie live!
Op het vernieuwde ESPN is een selectie van de beste ESPN-programma’s te zien, met uiteraard ook elke week een aantal live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en UEFA Europa League. Eredivisiewedstrijden worden uitgezonden op ESPN 1, 2 of 3. Wil je niets missen? Sluit dan het betaalde ESPN Compleet pakket af en zie alle wedstrijden uit de Eredivisie live!