Wat is een smart-tv

Van tv-kijken tot Netflix streamen, het kan allemaal met een smart-tv. Veel mensen hebben er al een, dat is niet zo raar, want een smart-tv is reuze handig. Het grote voordeel van een smart-tv is dat je deze verbindt met het internet. Op die manier kan je meer met je tv dan alleen tv-kijken. Lees ons blog om meer te weten te komen over de voor- en nadelen van een smart-tv.

De voordelen van KPN TV+

KPN TV+ biedt jou 1 overzichtelijke plek voor jouw favoriete tv-zenders en streamingsdiensten. Daarmee kan ’t alles wat een smart-tv ook kan. Maar er zijn veel meer redenen om voor KPN TV+ te kiezen.

Altijd up to date

In tegenstelling tot de (meestal) korte ondersteuning voor een smart-tv, is onze software altijd in ontwikkeling. Updates? Die sturen we gelijk naar je KPN TV+ Box. Zo maak je altijd gebruik van de nieuwste mogelijkheden en technologie.

Kies jouw abonnement

Je kan kiezen tussen 2 abonnementen. Wil je echt alles zien. Kies dan KPN TV+ met tv-zenders. Kijk je geen tv, maar stream je veel? Kies dan KPN TV+ alleen streamen. Even geen zin in tv? Dan wissel je makkelijk van abonnement.

Films en sport huren

De nieuwste films direct uit de bioscoop bij jou thuis, Huur een film met Pathe thuis. Of kijk live naar die ene sportwedstrijd die je absoluut niet wilt missen, zonder abonnement.

Toegang tot je favoriete apps

Je hebt meteen toegang tot je favoriete apps, zoals Netflix, HBO Max, Disney+ of NPO Start. Mis je nog apps? Download meer dan 5.000 apps met Google Play.

Praten met Google

Gebruik je stem om onder andere jouw favoriete programma of film te vinden en te starten, naar een andere zender te gaan, apps te openen of antwoorden te krijgen. Vraag het gewoon aan Google.

Chromecast built-in

Schakel makkelijk van je telefoon, tablet of laptop naar je tv. Met Chromecast built-in stuur je al je foto’s, video’s of games rechtstreeks naar je tv.

Vragen of hulp nodig?

We raden je aan om een moderne (smart)tv te gebruiken in combinatie met KPN TV+. Zo krijg je de beste kijkervaring.