Een slimmer huis met Somfy en KPN

De slimme producten van Somfy maken jouw leven makkelijker en comfortabeler. Met een Somfy IP beveiligingscamera ben je altijd en overal in contact met jouw woning. Een IP-camera is een beveiligingscamera die van het computernetwerk gebruik maakt om videobeelden op bijvoorbeeld een smartphone of computer te tonen. De HD camera’s nemen alles op en waarschuwen je via de app als er onraad is rond je woning. De camera's van Somfy zijn er zowel voor binnen en buiten je huis. Wil je volledige veiligheid, kies dan voor Somfy Home Alarm. Hiermee bescherm je alle hoeken van je huis.Somfy Indoor camera

Deze Full HD IP camera ziet alles en waarschuwt jou gelijk als er iets aan de hand is. Bovendien beschermt de camera jouw privacy doordat het klepje dichtgaat als jij thuis bent. Zodra de camera een beweging ziet bij je woning, krijg jij een bericht op je smartphone. Vervolgens kun je live meekijken, 30 seconden terugspoelen en de beelden downloaden.

Bestel Somfy Indoor cameraSomfy One+

De Somfy One+ is een all-in-one alarm. Plaats deze camera op een overzichtelijke plek, activeer de Somfy Protect App en je huis is een stuk veiliger. Als de camera beweging ziet als jij niet thuis bent, gaat meteen het alarm af. Met een sirene van 90 decibel, is dat luid genoeg om de indringers uit je woning te verjagen. Natuurlijk krijg je ook een bericht op je smartphone en kun je meteen meekijken of alles goed gaat in jouw huis.  

Bestel Somfy One+Somfy Home Alarm

Met dit uitgebreide Somfy Home Alarm pakket bescherm je alle hoeken van je huis perfect. De drie meegeleverde raam- en deursensoren en de bewegingsdetector sturen bij een inbraak meteen een bericht naar je mobiele telefoon. Tegelijkertijd gaat er een alarm af om de indringers af te schrikken.

Bestel Somfy Home AlarmUitgelicht: Somfy Indoor camera

Met deze Full HD camera heb je een extra paar ogen dat alle beweging bij jou in huis detecteert. Dat geeft een extra veilig gevoel. Als je thuis bent gaat het klepje dicht, om jouw privacy te beschermen.

  • Binnen 1-2 werkdagen in huis
145,-,-

Meer weten over de producten van Somfy?

Motorlengte (L3) : 43 mm

Breedte : 90 mm

Full HD video sensor - 1080p / 30 fps live view

Groothoek lens 130 ° (diagonaal) met vast focus (60 cm tot oneindig)

Nachtzicht (tot 6m) met mechanisch IR-Cut-filter

Digitale zoom x4

SomfyVision bewegingsdetectie (5 m)

Audio: Ingebouwde luidspreker en microfoon

Voeding: Werkt op netstroom

WiFi 802.11 b/g/n (2.4 Ghz) - open/WEP/WPA WPA2-Personal ondersteuning

Audio: ingebouwde speaker en microfoon

USB adapter (5V/2 A)

Afmetingen: 43 x 90 mm

Gewicht: 195g

Bedrijfstemperatuur: 0-45

Somfy Indoor Camera

Gemakkelijk aan te passen magnetische houder

Micro USB cable

USB adapter (5V / 1,5 A)

Reisstekker

Resettool