Sim Only abonnementen

Waarom kies je voor Sim Only bij KPN?

vandaag besteld morgen in huis

Geen verzendkosten en vandaag besteld, is morgen in huis

Gewoon blijven bellen met je eigen nummer

Gewoon blijven bellen met je eigen nummer met gratis nummerbehoud van KPN

4G standaard bij al onze abonnementen

Een snelle verbinding met standaard 4G Internet bij al onze Sim Only Internet abonnementen

Wat is een Sim Only abonnement?

Bij een Sim Only abonnement ontvang je een losse SIM-kaart en betaal je alleen voor je abonnement en niet voor je mobiel. Je telefoon koop je er zelf los bij.

Bekijk Sim Only abonnementen
Sim Only van KPN

De voordelen van Sim Only

  • Geen kosten voor je toestel: je betaalt alleen je smsjes, belminuten en dataverbruik
  • Maak gebruik van het betrouwbare Sim Only 4G internet van KPN
  • Regel alles zelf via MijnKPN
  • Kies tussen een looptijd van één of twee jaar
  • Gratis nummerbehoud
  • Zonder extra kosten je Zorgeloos Sim Only Abonnement in de EU gebruiken

Vergelijk Sim Only abonnementen

Er zijn verschillende Sim Only abonnementen voor zowel internetten, bellen en sms'en. Kies voor een Budget Sim Only abonnement om alleen te sms'en en bellen of kies voor een uitgebreider abonnement waarmee je ook kan internetten.

Daarnaast internet, bel en sms je met een groot deel van ons Sim Only abonnementen nu ook extra voordelig in heel de EU zonder extra kosten. Dat is voordeel bovenop voordeel.

Vergelijk Sim Only abonnementen

Toch liever een mobiel abonnement met telefoon?

Dat kan! Met altijd de nieuwste smartphones en verschillende telefoon abonnementen voor internetten, bellen en sms'en, stem je jouw mobiele abonnement precies af op je eigen wensen. Daarnaast breid je gemakkelijk jouw abonnement uit met extra opties zoals Spotify Premium.

Krijg gratis extra’s met KPN Compleet

Heb je meerdere mobiele abonnementen van KPN? Meld je dan gratis aan voor KPN Compleet. Je krijgt dan € 5,- extra korting per maand per mobiel abonnement.

Bekijk welke voordelen jij nog meer kan krijgen met KPN Compleet.

Sim Only aanbiedingen

Wil je vooral bereikbaar zijn met Sim Only en gebruik maken van Sim Only 4G internet op je mobiel? Kies dan voor Sim Only Basis.

Bekijk Sim Only aanbiedingen

Altijd de juiste SIM-kaart
met Sim Only van KPN

Altijd de juiste SIM-kaart voor je mobiel? Met de 3-in-1 SIM-kaart heb je een reguliere, Micro en Nano SIM-kaart in één.

3-in-1 SIM-kaart van KPN

Veelgestelde vragen over Sim Only

Buiten je bundel betaal je de vaste prijs van €0,25 per minuut en €0,25 per sms.

Nadat je internetdata op is, wordt automatisch je snelheid verlaagd voor de rest van de maand. Dit gebruik is kosteloos. Je ontvangt een sms-bericht als je 50%, 75% en 100% van je MB-tegoed verbruikt hebt.

Is je internetbundel op en wil je weer met maximale snelheid internetten? Activeer dan de bundel MB Erbij, waarmee je een vast aantal MB’s voor een eenmalig bedrag ontvangt.

We bieden verschillende Sim Only abonnementen aan, met en zonder Sim Only Internet en voor binnen of buiten Nederland. Zo is er altijd een bundel die bij jou past.

Zit je bij een ander provider? Wij zorgen er dan voor dat je oude abonnement vloeiend overgaat in je nieuwe abonnement bij KPN en dat je gratis je eigen nummer behoudt.

Je kan kiezen tussen een één - of tweejarig contract bij KPN. Dat bepaal je helemaal zelf.
Je kunt je abonnement 1 keer per 31 dagen omhoog en omlaag aanpassen, maar nooit lager dan het abonnement waarop je bent ingestapt.

Bij ieder Sim Only abonnement is het gebruik van KPN WiFi gratis. Je vindt KPN HotSpots in heel Nederland en er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo ben je eenvoudig online.