Zenderpakketten aan- en uitzetten

Missende zenders
Heb je een zenderpakket aangezet, maar zie je de zenders niet in de gids? Zet de tv-ontvanger dan even uit en aan met de afstandsbediening.
Met extra zenderpakketten kijk je bijvoorbeeld naar films op Film1, documentaires, series en voetbal bij FOX Sports of Ziggo Sport Totaal. Je kunt ook zenderpakketten vergelijken. Heb je gekozen? Dan zet je jouw zenderpakket aan of uit in MijnKPN of via het tv menu van Interactieve TV.

Zenderpakketten aan- en uitzetten

Zenderpakketten aanzetten via MijnKPN

  • Kies 'Thuis'
  • Klik op 'Extra opties wijzigen of toevoegen'
  • Kies 'Televisie'
  • Selecteer het zenderpakket en klik op toevoegen of verwijderen
  • Bevestig met de blauwe knop

Zenderpakketten aanzetten via het iTV menu

  • Ga in het menu naar [Instellingen]
  • Druk op [Zenderpakketten]
  • Kies jouw zenderpakket
  • Je bevestigt je keuze met je pincode

Veelgestelde vragen over zenderpakketten aan- of uitzetten

Bekijk welke zenders je bij jouw abonnement krijgt.

Bij KPN heb je volop keus uit verschillende zenderpakketten. Ben je een sportliefhebber? Kies dan voor een zenderpakket als FOX Sports of Ziggo Sport Totaal. Voor de allerkleinsten hebben we natuurlijk ook een Kidspakket vol met kinderprogramma's.

Het abonnement heeft een contractduur van één maand. Hierna kun je het zenderpakket per dag uitzetten. Het reeds vooruit betaalde termijnbedrag wordt op de volgende factuur verrekend.
Het abonnementsgeld wordt vooruit gefactureerd. Als je het extra zenderpakket wilt beëindigen, kan het zijn dat op de volgende factuur het abonnementsbedrag wel in rekening wordt gebracht. Als dit het geval is, krijg je dit bedrag terug op de factuur erna.

Een zenderpakket heeft een contractduur van één maand. Hierna kun je het zenderpakket per dag uitzetten. Het reeds vooruit betaalde termijnbedrag wordt op de volgende factuur verrekend.
Let op: Je kunt een zenderpakket niet uitzetten in MijnKPN als je in de actieperiode zit. Wil je dat wel, neem dan contact met ons op.

Onderwerpen die met zenderpakketten aan- en uitzetten te maken hebben

Online tv-kijken

Online tv-kijken in de hele EU online of de app.

Digitenne

Digitenne aansluiten en problemen oplossen.

Pincode iTV

Interactieve TV pincode vergeten of is deze onjuist?