Zenderpakketten aan- of uitzetten

Welke zenderpakketten kan ik kiezen?

Met extra zenderpaketten kijk je bijvoorbeeld naar films op Film1, documentaires, series en voetbal bij FOX Sports of Ziggo Sport Totaal. We hebben de zenderpakketten voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig zenderpakketten vergelijken.

Heb je gekozen? Dan zet je eenvoudig jouw zenderpakket aan of uit in MijnKPN of via het tv menu van Interactieve TV. In MijnKPN kijk je onder het kopje ‘Producten’.

Pakket aanzetten in MijnKPN

Zenderpakket aanzetten in MijnKPN

Je kan eenvoudig jouw zenderpakket aan- of uitzetten in MijnKPN.

  • Log in op MijnKPN en kies voor 'Producten'
  • Kies 'Thuis'
  • Klik op 'Extra opties wijzigen of toevoegen'
  • Kies 'Televisie'
  • Selecteer het zenderpakket en klik op toevoegen of verwijderen
  • Bevestig met de blauwe knop

Hoe zet ik met Interactieve TV zenderpakketten aan- en uit

  1. Ga in het menu naar ‘Mijn Service’
  2. Druk op Zenderpakketten

Kies jouw zenderpakket. Je bevestigt je keuze met je pincode.

Veelgestelde vragen over zenderpakketten

Bekijk welke zenders je bij jouw abonnement krijgt.

Bij KPN heb je volop keus uit verschillende zenderpakketten. Ben je een sportliefhebber? Kies dan voor een zenderpakket als FOX Sports of Ziggo Sport Totaal. Voor de allerkleinsten hebben we natuurlijk ook een Kidspakket vol met kinderprogramma's.

Het abonnement heeft een contractduur van één maand. Hierna kun je het zenderpakket per dag uitzetten. Het reeds vooruit betaalde termijnbedrag wordt op de volgende factuur verrekend.
Het abonnementsgeld wordt vooruit gefactureerd. Als je het extra zenderpakket wilt beëindigen, kan het zijn dat op de volgende factuur het abonnementsbedrag wel in rekening wordt gebracht. Als dit het geval is, krijg je dit bedrag terug op de factuur erna.

Een extra zenderpakket kan niet worden stopgezet via MijnKPN als je in de actieperiode zit. Wil je dat toch, neem dan contact met ons op.