Zenderpakketten aan- of uitzetten

Meer keuze met extra zenderpakketten

Je zet in een handomdraai jouw zenderpakket aan of uit in MijnKPN of via het tv menu van Interactieve TV. In MijnKPN kijk je onder het kopje ‘Producten’.

Pakket aanzetten in MijnKPN

Hoe zet ik met Interactieve TV zenderpakketten aan- en uit

  1. Ga in het menu naar ‘Mijn Service’
  2. Druk op Zenderpakketten

Kies jouw zenderpakket. Je bevestigt je keuze met je pincode.

Veelgestelde vragen over zenderpakketten

Bekijk welke zenders je bij jouw abonnement krijgt.

Bij KPN heb je volop keus uit verschillende zenderpakketten. Ben je een sportliefhebber? Kies dan voor een zenderpakket als FOX Sports of Ziggo Sport Totaal. Voor de allerkleinsten hebben we natuurlijk ook een Kidspakket vol met kinderprogramma's.

Het abonnement heeft een contractduur van één maand. Hierna kun je het zenderpakket per dag uitzetten. Het reeds vooruit betaalde termijnbedrag wordt op de volgende factuur verrekend.
Het abonnementsgeld wordt vooruit gefactureerd. Als je het extra zenderpakket wilt beëindigen, kan het zijn dat op de volgende factuur het abonnementsbedrag wel in rekening wordt gebracht. Als dit het geval is, krijg je dit bedrag terug op de factuur erna.

Een extra zenderpakket kan niet worden stopgezet via MijnKPN als je in de actieperiode zit. Wil je dat toch, neem dan contact met ons op.

Wacht op een medewerker

Praat met ons mee over Interactieve TV zenders

Zenderwijzigingen per juli 2017

... Daarnaast doen we ook aanpassingen in de zenderindeling en zal er het één en ander veranderen mbt de regionale zenders. ...

Paul_ | 16-08-2017